- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
Обещай ми твоите да са чистичкиПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
йеееееЙ суперПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Точно! Ден като ден, какво като е 15 септември. Естествено няма нищо лошо да искаш да изглеждаш добре, ама някои прекаляват и е вживяват супер много. Чак и дрехи специало да си купуват-да не са в 1 клас? Едно момиче от моето училище за някаква манифистация се беше нагласила ще кажеш че... Не беше прекалила, изглеждаше страхотно, но всичко това само за една манифистация?!?Първоначално написано от Infinity
Аз ще съм с униформа![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Какво да му мисля толкова на тоя ден как ще съм облечена емии с мойта любима униформа ще съм...![]()
Нямам избор
Иначе за косата нещо ако си я направя по-специално, но има още време да мисля за нея
![]()
Ух.. нямам си и на идеявсе ми е тая какво ще облека , на деня ще го реша
не е кой знае какъв специален ден , че чак от сега да го мисля ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Както обикновено - дънки,кецове и суичър или тениска.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Оо, не зная, има си доста време. Може би най много ще сложа токчета, но..Абе не мисля да се изтупвам и без това не ми се ходи на даскало ;|
Браво ! Идеята ти е страхотна ..Първоначално написано от ferit0
Аз ще буда с новите ми 0ригинални кецки на Пумаааааа / шарени са ~ жълт0, розов0, червен0, сини0, лилав0 / .. и с едни дънки к0ит0 не са баш тип п0тури н0 са лек0 увиснали .. а за наг0ре си нямам и на идея ;xx и аз ш се изправя 0свен ак0 не вали де .. и малк0 черен м0лив, спирала, гланц и съм п0чти гот0ва
![]()
Tази година ще съм в ново даскалоискам да направя супер добро впечатление,затова съм решила да се облека добре
![]()
Аз ще съм с черна рокличка, с бяло коланче и бяли обувки..
Това ми е единият вариант, но още не съм ходила на пазар и може да си харесам нещо друго..
Всеки грешник има история, а всеки ангел - грях..![]()
може по бански
сички ш ми се чудят и ш е яко (ако не е студено!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами една булзка с колан,черни дънки и токчетата .. за косата не съм измислила дзз .. ще ми дойда като вдъхновениеЩе нося дрехи,които и нататък ще си нося.В ново дасколо ще съм,но няма да се обличам като за бал ...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хубаво е но е прекалено официалноПървоначално написано от sim0nka93
Все пак това е училищен празник
А относно правописа се пише бели обувки![]()
Аз ще съм с потник дънки и маратонки
Без обувките, само дънките![]()
Само потник като моя не можах да си намеря затова сложих подобен
![]()
Първоначално написано от DarknessAngel
Fall down seven times..
Stand up eight.
ми може да отида с черна забрадка за траур... но в никакъв случай няма да се правя за този ТРАГИЧЕН ден !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
кецове,дънки по мен,тениска , кожено якенце (с навити ръкави) ако е студено без него.. Чанта през рамо , пусната дълга коса..грим.. тва е.. : ) Почти както всеки ден , нищо по специално ; )
Ем мисля да съм с черна пола бяла риза лачени обувки и бял чорапогащникбазикам се
![]()
Ами нищо особенно слитшър дънки и кецове![]()
All i need is.....BEER
Ами аз все още не съм измислила![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()