- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Аз мисля, че няма нужда да сме с униформите... освен ако на вас Николова не ви е казала нещо![]()
а бакшиш оставиха ли ти?Първоначално написано от BoBa4eWeR
Имам подготвени няколко варианта,но много зависи от времето.
Първоначално написано от Little_Lady93
По принцип нищо не ни е казала , ама аз и нямам намерение да се появя с униформа. Се пак не могат да ме изгонят още на 15ти... Нали?![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Някакви широки дънки ,раздърпан потник и кецове. Някоя друга гривна,грим ..евентуално да си направя косата
Черни кецки с некви розови орнаменти....черна тюлена поличка за блузка не съм мислила....с къдрава коса и за грима не зна още...
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Аз ще съм с нови дънки, нова блузка и нови маратонкиМоже да сложа някоя гривна там и гланц за устни, а за косата ще измисля нещо
...и китка за класната естествено
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
тъмно сини шалвари с черна блузка с къс ръкав с цикламени надписи,отгоре с дънкено елече,сандали тип ботуш ,черна грривна общо взето... 1ви учебен ден в университета
Аз ще съм облечена с - Дънки, тениска [суичър :д ] и кецовве .. аа косатта ще си я накъдряя.. нищоо особено
:дд
awerw♥
мм вече не съм сигурна.. зависи от времетоМислих да си накъдря косата , с кецове и дърги дънки , а отгоре сигурно намачканата ми ризка и якенце
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
За сега както съм го планирала ще бъда с новите ми дънки, в които съм влюбена, които всъщност приличат повече на панталон... ама са дънки( знам, убийствено обяснение), с обувки на висок ток (които обожавам!) и с бюстие (което също обожавам). Ако имам късмет и не завали ще съм така, ако ли не... Ще действам съобразно ситуацията.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?