- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
съжалявам,ама..Първоначално написано от lia_k
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво се филмирате,се едно е кой знае кво
![]()
![]()
Ами няма да съм с дънки ... нещо по - официално. По скоро ще наблегна на прическата. А за грима - гланц и спирала лак за нокти също![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Дънки, блузка/потник, обувки на токчета, пусната косаГрим - най-вероятно само спирала и гланц
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ми с едни дънки по мен светли ще съм (с тях трябваше да съм на другарската ,но не отидохбях болна .Бог се смили над мен
)и с някаква блузка или потник ,ако е студено с суичър вероятно.Колкото до обувките маратонки или някакви обувчици тип пантофки .
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ще съм най-вероятно с дънките, които си купих днес, с униформата, демек светло синя тениска и сандали - нисички... Това е, не ми е кой знае колко специален ден, затова няма да се тъкмя кой знае колко...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Нищо специално, аз не си купувам дрехи заради първия учебен ден .. Зависи от времето и т.н, няма да се барвам![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
За мен въобще не е някакъв специялен ден ... почваме даскало ... Уу,голям кеф.Ще съм с къси дънкови панталонки и някакфа нова тениска ,, * ' щяло да е много топло .. точно като за мен ;дд
![]()
![]()
С униформа ще съм![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
нямам идея, общо взето ми е все таяоффф напрао ме депресирате с тия теми за даскалооо
аз се опитвам да си набия в главата 4е още има мн време до у-ще, пък вие...
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе безнам не съм мислила...Днес занесох едно дънки да ми го стеснят,че ми стана голямо и може би ще съм с него и някои тениска,а може и блуза,зависи какво е времето...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
с това дънки ще ме уморите бургазлии...ебати гнусната думичка става, когато е в единствено число, среден род
иначе си нямам идея с какво ще съм...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
за кво се киприте...да се правите на някой,който не сте...и на 'втория учебен ден' сички ще те видат кфо предатвляваш![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Офф...Да...Нямаме особено голям избор...Първоначално написано от love_is_in_the_air
![]()
амиии с 3/4 черен панталон един мн сладък на лии купър ии на горе не съм решила мислех с някаква ризка ама ... нз има време![]()
оо аз ще съм супер на първия учебен ден![]()
бтв. Ебавате ли сееее аз за първия месец съм си измислила дрехите пък вие![]()
таа ще съм с едно черно сукманче което е супер късо .. отдолу с едно поло с къс ръкав, черни токченцаа , черни гривнии .. може и някоя чанта ама не съм мн убедена(дотук всичко черно
) косатаа .. ще се накъдря при фризьорката миии .. гримаа ще е почти като обикновено (фон дьо тен , коректор , пудра , спирала , молив) само че с повече чернилка в очите
и с едно много яко бежево червило ( (h) ) .. лака ще е светло розов с черни рисунки .. (дори бельото ще е черно
) .. хмм .. с големи кръгли обеции .. с една сребърна звездичка на вратаааа ... с една нОва обичка за носаа ..
на втория учебен ден ще съм с едни от новите дънки и новата блузка ии незнам дали ще мога да си покажа новия суйчър (зависи от времето) мм ако съм със суйчър ще бъда и с маратонки а ако съм без с токчета .. чантата ми за училище още не е избрана , но ще е такава за носене в ръка смисалл няма да е раница![]()
третия да казвам ли ?![]()
Ще се облека ТРАУРНО!....
Дано някой забележи че с тва училище ми се ебава м..![]()
![]()
![]()
by the way трябва ли да нося цветя за класната ?аз дори не я знам коя ще е пък цветя ще и нося ?
Вие как мислите
![]()
InnchetO`bE ...супер ше сеама глей тва е даскало..не да си изкарваш надницата
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами аз съм си измислила...Но ще видим защото ако е по-студено едваи този тоалет ще е идеален...![]()
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
Oh yeah
абе я стига глупости за кой да се глася
отивам както си искам