.
Отговор в тема
Страница 3 от 17 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 411

Hybrid View

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    абе я стига глупости за кой да се глася

отивам както си искам

+1
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ахахаххахах кифленска история.

я че си обуем гащите наобратно...

Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    оо аз ще съм супер на първия учебен ден

бтв. Ебавате ли сееее аз за първия месец съм си измислила дрехите пък вие

таа ще съм с едно черно сукманче което е супер късо .. отдолу с едно поло с къс ръкав, черни токченцаа , черни гривнии .. може и някоя чанта ама не съм мн убедена (дотук всичко черно ) косатаа .. ще се накъдря при фризьорката миии .. гримаа ще е почти като обикновено (фон дьо тен , коректор , пудра , спирала , молив) само че с повече чернилка в очите и с едно много яко бежево червило ( (h) ) .. лака ще е светло розов с черни рисунки .. (дори бельото ще е черно ) .. хмм .. с големи кръгли обеции .. с една сребърна звездичка на вратаааа ... с една нОва обичка за носаа ..

на втория учебен ден ще съм с едни от новите дънки и новата блузка ии незнам дали ще мога да си покажа новия суйчър (зависи от времето) мм ако съм със суйчър ще бъда и с маратонки а ако съм без с токчета .. чантата ми за училище още не е избрана , но ще е такава за носене в ръка смисалл няма да е раница

третия да казвам ли ?
    Това ме уби просто.
    Ама то до това се стига, поради прекалена липса на акъл
    .

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.

таа ще съм с едно черно сукманче което е супер късо .. отдолу с едно поло с къс ръкав, черни токченцаа , черни гривнии .. може и някоя чанта ама не съм мн убедена (дотук всичко черно ) косатаа .. ще се накъдря при фризьорката миии .. гримаа ще е почти като обикновено (фон дьо тен , коректор , пудра , спирала , молив) само че с повече чернилка в очите и с едно много яко бежево червило ( (h) ) .. лака ще е светло розов с черни рисунки .. (дори бельото ще е черно ) .. хмм .. с големи кръгли обеции .. с една сребърна звездичка на вратаааа ... с една нОва обичка за носаа ..

на втория учебен ден ще съм с едни от новите дънки и новата блузка ии незнам дали ще мога да си покажа новия суйчър (зависи от времето) мм ако съм със суйчър ще бъда и с маратонки а ако съм без с токчета .. чантата ми за училище още не е избрана , но ще е такава за носене в ръка смисалл няма да е раница

третия да казвам ли ?
    Това ме уби просто.
    .
    и мен ти на училище ли отиваш или на модно ревю

Днес започвам да обикалям за дънки,
    сиг 1 седмица ще ми трябва
    за да намеря някво подобие на тва,
    което искам
    Ще съм с 1 спортна сива тениска
    и токчета.
    За грима - само черен молив.
    Косата предполагам ще е права.
    Ама докато стане време
    нищо чудно да реша нещо друго

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ох дънки-къси/дълги,блуза къс ръкав/потник,обуща,ако вали и суичър и там дрънкулки и това е.

Сватбена рокля,огромен букет...за мен,нищо чудно некфи сандалки,малка сватбена чантичка и евентуално воал .Не бее...Рано ми е за сватбена рокля...Иначе дънчици,кецки и едно суичърче,ако е студено де...ако е топло...кожух
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

oh,az ne znam o6te kakvo 6te si obleka,vse pak ima vreme az dori o6te ne sam izlizala za drehi sig denq predi parviq u4eben den 6te re6a

аз едва ли ще си купя нещо ново преди 15 септември

.......za pove4eto kato vas tva ne e nikakuv praznik ama za men si e golqma rabota...imame si uniforma-4erna pola i bqla riza...kupih visoki 4erni obuvki..(a polata e mn kusa :P ).. mislq da otida na frizoir da mi naravi mn qka pri4eska..a grimut e lesna rabota- mn se haresvam s o4na liniq(4erma est)...6te se postaraq

Не ми е ясно к'во се превземат някои тука!?
    Обличам една тениска,дънки маратонките и айде,а като гледам тука някои като за сватба се гласят.
    Никой няма да ви оглежда дали сте перфектни в даскало с 1000 човека.

Град
    Лапландия!?
    Ахаха няя кво се контя,но ще го направя така,че да се забелязва.И както гледам повечето се 1 на бал отиват ддз ся секи си е различен,ама за мен тва си е направо траурен ден

Едно прилепнало дънки,сива тениска с едни черни манийки на нея,сив или черен лак,бели обувки,черна чанта и трябва да си купя дрънкулки в бяло може би надявам се да не е мн ..цветно защото един път комбинирах една сива блузчица с белите ми обувки и мн ми хареса
    надявам се да си запазя дрехите,защото има вероятност да ям бой с моркови
    ооо и цветя трябва да купя на класната си,който/който не познавам

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Аз пък имам класен......да му зема ли цветя???? Мин година като за 1 ви път не взех....а бях 9 ти клас
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Пловдив
    ох да се контят зайците .
    аз лично нямам голям избор,защото съм в тазгодишната програма и трябва да съм с риза и вратовръзка ( ) но пък си поръчах от Америка 3 чифта etnies и ще компенсирам скучната визия с оригинални кецове :P

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Потник, пола и кубинки. Какво да му е толкова специалното, няма да се глася много, че може да отнеса някой друг морков.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    InnchetO`bE ...супер ше се ама глей тва е даскало..не да си изкарваш надницата
    я по-полеко ;] тая година сам заек така чее .. ;] не ме интересува ;] толкова години съм чакала да дойда в тва даскало , че ся да ходя като за пред нас .. пхах .. виЦ

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.

третия да казвам ли ?
    Това ме уби просто.
    .

ти мълчи да не те почвам , че ще оспамиме темата .. ;]

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    ти на училище ли отиваш или на модно ревю

На модно ревю .

Мега фен
    вие пък кво й се нахвъляте на InnchetO`bE? ше е в ново даскало и се вълнува моми4ето, и аз бях така миналата година ин4е ше кажеш ли в кое даскало си, 4е гледам, 4е си от плевен?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    ami to si e den kato den samo deto znam che pak se po4va s mu4enieto ama nqma kak vse pak sum posledna godina ....i da shte sum naglasena(vse oshte neznam kak,no shte izmislq)az vseki den si se glasq che na 15 septemvri ostava da ne go napravq...tova shte mi e posledniq purvi u4eben den
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

v novo daskalo 6te sum taq godina i 6te ima nowi mom4eta i momi4eta da si slagam li grim ili ne. po ob6te da se podgotwqm li specqlno za da vpe4etlq suy4enicite ?

poneje e gimnaziq az pak 6te buda naj malkiq klas i drugite 6te sa mnooo po golemi

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ммм...Мисля да съм с новите кубинки,които все още не съм купила ...Имам някакви идеи,но нищо не се знае.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    InnchetO`bE , в кое даскало си приета?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    На слънцето :>
    В езиковата гимназия

черно наметало черна шапка и много черен молив
    хх
    баси превземките брат
    дънки, по-такава блузка и така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си