.
Отговор в тема
Страница 1 от 17 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 411

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Първи учебен ден....

.....нещо по спецялно,по отношение на облекло и т.н ??? Какво сте замислили?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    в мазето ;dd
    оо какво по-специално
    че то винаги си ходим нормално облечени само по една китка за класната
    иначее аз ше съм с дънки някъв потник ако е по-топло пък ако не ее ше измисля ама искам да е студено ии кецки
    аа тия които са в ново училище може пък и да се облекат поо официално

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    оо засега нищо особено сигурно както др година дънки,някоя блузка...маратонки или обувки. абе нищо особено(засега,рано е още)абе нещо с което да мие удобно

Cruel Intentions

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    eee аз не ви карам да ходите офицялно като в 1 ви клас Просто питам....замислили ли сте какво ще си купите....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Sofiq
    Ахахахах,е да не ти е първият учебен ден в първи клас?Тогава бях яко накипрена-със специално купена эа повода рокля,сандалки,эа пръв път си сложих гланц ,направих си плитки..(или две опашки,не съм сигурна) Няма да го эабравя..
    Но тогава беше първият и последният път.Не виждам смисъл на първия ден да съм "по-специално" облечена от другите дни.. А и не се вълнувам особено эа тоэи ден.С нищо не е специален эа мен.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Велико Търново
    Аз съм в ново училище и ще съм със рокля(малко по официална)тъмно сива на светлосиви точки с колан(дебел в същите цветове).Кафеви или черни обувки.Ще си накъдря косата,ще се лакирам със светлосив лак и ще си направя някаква рисунка на ноктите.Грим-коректор,спирала,зелен молив(за очи) и червило или гланц.А и косата си ще я защипя със шнола но само тази която е отпред а иначе отзад ще е спусната.После може да снимам всичко което ще използвам и да постна снимки.Само за косата ще потърся из нета...

Град
    На края на дъгата :)
    ей мацка,тва на снимката твойте очи ли са? мн як грим,как го правиш?
    иначе по темата-аз вече не ходя на училище
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    Враца
    Нищичко, ама нищичко не съм мислила... Може ако си харесам някаква черна пола и някаква блузка... ще ми се риза с вратовръзка, ма няма да стане Косата ще я подстригвам скоро, предполагам ще ида със спусната коса... лак, грим и такива простотии - не ми се занимава... Ма може и с дънки и потник да ида... най-доброто решение
    еlsy

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Аз съм в ново училище и ще съм със рокля(малко по официална)тъмно сива на светлосиви точки с колан(дебел в същите цветове).Кафеви или черни обувки.Ще си накъдря косата,ще се лакирам със светлосив лак и ще си направя някаква рисунка на ноктите.Грим-коректор,спирала,зелен молив(за очи) и червило или гланц.А и косата си ще я защипя със шнола но само тази която е отпред а иначе отзад ще е спусната.После може да снимам всичко което ще използвам и да постна снимки.Само за косата ще потърся из нета...
    и аз ше съм у ново у4илище може изям някои друг морков по-главата ама караи и затва съм замислис 1 гривна за ръка...4ерен потник и сиви гащи или може би дънки

Нищо по различно от дрехите, с които обикновенно излизам. Според времето

ами и аз мисля да съм с дънчици... някакво потниче, маратонките ми Puma... абе ше измисля...
    мн ме мъчи въпроса колко цветя да нося като това ми е първи учебен ден във ФЕГ

ми аз ще съм с дънки, блуза с дълъг ръкав или суичер/розови ще са предполагам /, кецове/харесала съм си едни тъмно сиви с розаво/, ще си направя косата с пресата на вафлички и със светло розав лак...ще мина и през фризиора да си оправя малко прическата, че много ми е пораснала косата и на нищо не прилича..и така...

само трябва да мина през пазара, за да си ги купя дрехите де, ма...

Град
    в мечтите ти
    Ние трябва да сме с вратовръзки-сини на жълти раета(що за простотия), така че нагоре тябва да съм с риза, но смятам да си взема черна, памучна, съвсем ежедневна, а надолу да съм с дънки.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

az 6e sum zai4e taq godinka ta ne6ty po taka 6e sloja sig 4ernite mi dunki i sum si haresala edna super sladka bluzka nai veroqtno s converskite mi s prava kosa grim4e i kitka za klasnata
    ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...

Аз ще съм си най-обикновено облечена. Дънки, тениска и маратонки
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Велико Търново
    FlipY нищо чудно и аз да изяда някой друг морков по главата нормално все пак сме зайци Аз китка за класната няма да нося все пак незнам каква е и дали ще я заслужава. (ако не се държи като истински добър класен все ще я сръвнявам със старата ми класна и няма да се разберем)

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    aм аз ще бъда с рокличка(къса до коленете може да се каже че е спортна)а може и дънки блузка и едни анцови ръкави,които завършват като тия ръкавиците без пръсти

Аз ще съм с новите дънки дето си ги купих вчера иии някоя яка тениска или потниче,не съм решила още с какво точно ще съм отгоре.. ще се лакирам с бял лак и ще си нарисувам нещо отгоре,някакви декорацийки
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Аз преди винаги планове,домашни ревюта това-онова и накрая...каков?Жремето се развали Ужас! И затова вече не си правя планове,то така или иначе щом го имам значи ми харесват Така че нека видим какво ще е времето
    и настроението

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    FlipY нищо чудно и аз да изяда някой друг морков по главата нормално все пак сме зайци Аз китка за класната няма да нося все пак незнам каква е и дали ще я заслужава. (ако не се държи като истински добър класен все ще я сръвнявам със старата ми класна и няма да се разберем)
    абе то моркови ше има ама 4ух 4е са целили с туршия преди

Град
    Някъде там...
    Ми още не знам...Сигурно дънки, кецове, няква блузка и тва е

Голям фен Аватара на o0ps
    Дънките си ги взех вече - тъмни, прилепнали, с токченца много хубаво стоят. Блузка съм си намислила каква да си взема, само дано да си намеря такава. Косата - нищо по специално - права както винаги... иии общо взето е това. Нямам търпение да почваме училище вече...

Какво да му мисля,някой друг се е постарал аз да не мисля...с униформата и айде...ох господи защо на нас?!

Град
    СофиЯ
    Аз не съм мислила какво,ама ми се иска да е нещо по-гъзарско...ще обиколя магазините и ще видя..Имам една рокличка,която е късичка и е с паиети отпред(не съм сигурна така ли се пише,извинявам се ако има грешка ) Та с нея може и с обувки на висок ток...Косата ще ми е права,защото с права ми е най-добре просто и така
    А сега си взех тъмни дънки,изцяло по мен...та може да си взема една блузка,която съм си харесала и пак обувки на висок ток,защото стоят много добре на тия дънки
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си