- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
.....нещо по спецялно,по отношение на облекло и т.н ??? Какво сте замислили?
Първоначално написано от ™G-Baby™
оо какво по-специално![]()
че то винаги си ходим нормално облечени само по една китка за класната![]()
иначее аз ше съм с дънки някъв потник ако е по-топло пък ако не ее ше измисляама искам да е студено
![]()
ии кецки
аа тия които са в ново училище може пък и да се облекат поо официално![]()
оо засега нищо особеносигурно както др година дънки,някоя блузка...маратонки или обувки. абе нищо особено(засега,рано е още)абе нещо с което да мие удобно
![]()
Cruel Intentions
![]()
![]()
eee аз не ви карам да ходите офицялно като в 1 ви клас
Просто питам....замислили ли сте какво ще си купите....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ахахахах,е да не ти е първият учебен ден в първи клас?Тогава бях яко накипрена-със специално купена эа повода рокля,сандалки,эа пръв път си сложих гланц ,направих си плитки..(или две опашки,не съм сигурна)Няма да го эабравя..
Но тогава беше първият и последният път.Не виждам смисъл на първия ден да съм "по-специално" облечена от другите дни..А и не се вълнувам особено эа тоэи ден.С нищо не е специален эа мен.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Аз съм в ново училище и ще съм със рокля(малко по официална)тъмно сива на светлосиви точки с колан(дебел в същите цветове).Кафеви или черни обувки.Ще си накъдря косата,ще се лакирам със светлосив лак и ще си направя някаква рисунка на ноктите.Грим-коректор,спирала,зелен молив(за очи) и червило или гланц.А и косата си ще я защипя със шнола но само тази която е отпред а иначе отзад ще е спусната.После може да снимам всичко което ще използвам и да постна снимки.Само за косата ще потърся из нета...![]()
ей мацка,тва на снимката твойте очи ли са?мн як грим,как го правиш?
иначе по темата-аз вече не ходя на училище![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Нищичко, ама нищичко не съм мислила... Може ако си харесам някаква черна пола и някаква блузка... ще ми се риза с вратовръзка, ма няма да станеКосата ще я подстригвам скоро, предполагам ще ида със спусната коса... лак, грим и такива простотии - не ми се занимава...
Ма може и с дънки и потник да ида... най-доброто решение
![]()
еlsy![]()
и аз ше съм у ново у4илище може изям някои друг морков по-главата ама караиПървоначално написано от lia_k
и затва съм замислис 1 гривна за ръка...4ерен потник и сиви гащи или може би дънки
![]()
Нищо по различно от дрехите, с които обикновенно излизам. Според времето![]()
ами и аз мисля да съм с дънчици...някакво потниче, маратонките ми Puma... абе ше измисля...
мн ме мъчи въпроса колко цветя да нося като това ми е първи учебен ден във ФЕГ![]()
![]()
![]()
ми аз ще съм с дънки, блуза с дълъг ръкав или суичер/розови ще са предполагам/, кецове/харесала съм си едни тъмно сиви с розаво/, ще си направя косата с пресата на вафлички и със светло розав лак...ще мина и през фризиора да си оправя малко прическата, че много ми е пораснала косата и на нищо не прилича..и така...
само трябва да мина през пазара, за да си ги купя дрехите де, ма...![]()
ami... yniformataujas
Ние трябва да сме с вратовръзки-сини на жълти раета(що за простотия), така че нагоре тябва да съм с риза, но смятам да си взема черна, памучна, съвсем ежедневна, а надолу да съм с дънки.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
az 6e sum zai4e taq godinka ta ne6ty po taka 6e sloja sig 4ernite mi dunki i sum si haresala edna super sladka bluzka nai veroqtno s converskite mi s prava kosa grim4e i kitka za klasnata![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
Аз ще съм си най-обикновено облечена. Дънки, тениска и маратонки![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
FlipY нищо чудно и аз да изяда някой друг морков по главатанормално все пак сме зайци
![]()
Аз китка за класната няма да нося все пак незнам каква е и дали ще я заслужава.
(ако не се държи като истински добър класен все ще я сръвнявам със старата ми класна и няма да се разберем)
![]()
aм аз ще бъда с рокличка(къса до коленете може да се каже че е спортна)а може и дънки блузка и едни анцови ръкави,които завършват като тия ръкавиците без пръсти![]()
Аз ще съм с новите дънки дето си ги купих вчераиии някоя яка тениска или потниче,не съм решила още с какво точно ще съм отгоре.. ще се лакирам с бял лак и ще си нарисувам нещо отгоре,някакви декорацийки
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Аз преди винаги планове,домашни ревюта това-онова и накрая...каков?Жремето се развалиУжас! И затова вече не си правя планове,то така или иначе щом го имам значи ми харесват
Така че нека видим какво ще е времето
![]()
и настроението
![]()
![]()
![]()
абе то моркови ше има ама 4ух 4е са целили с туршия предиПървоначално написано от lia_k
![]()
Ми още не знам...Сигурно дънки, кецове, няква блузка и тва е
Дънките си ги взех вече - тъмни, прилепнали, с токченца много хубаво стоят. Блузка съм си намислила каква да си взема, само дано да си намеря такава. Косата - нищо по специално - права както винаги... иии общо взето е това. Нямам търпение да почваме училище вече...![]()
Какво да му мисля,някой друг се е постарал аз да не мисля...с униформата и айде...ох господи защо на нас?!
Аз не съм мислила какво,ама ми се иска да е нещо по-гъзарско...ще обиколя магазините и ще видя..Имам една рокличка,която е късичка и е с паиети отпред(не съм сигурна така ли се пише,извинявам се ако има грешка) Та с нея може и с обувки на висок ток...Косата ще ми е права,защото с права ми е най-добре просто и така
![]()
А сега си взех тъмни дънки,изцяло по мен...та може да си взема една блузка,която съм си харесала и пак обувки на висок ток,защото стоят много добре на тия дънки![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...