Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
пхах ;] така е като някви късокраки тролчета с качества за крави се навъртат в форума ;]

злееее
оф момиче лазиш ми по нервите .. как по-точно искаш да се докажеш с това че обиждаш другите с каквото ти дойде на ума ;?? .. от далече си личи че имаш голямо самочувствие,но нека другите да решат дали е с покритие или без... нали всеки има мнение и за това сме тук - да го изказваме ... само това че си избрала с какви дрехи ще ходиш първата седмица че чак и останалите още от сега личи колко си повърхностна ... най - много да събереш вниманието на някой учител
пхах .. ;] и на мене много хора ми лазят по нервите , ама си мълча нали ? ии аиде моля те остави ми самочувствието на мира ;] а и форума е за изказване на мнение по темата ! ;] така че няма да ми казвате на каква ще приличам и прочие .. аз съм си аз и ще си правя КАКВОТО ИСКАМ ;] а и мнение се изказва когато някой ти го е поискал, а не си спомням да съм го правила ! ии това че си ценя външния вид не значи че съм повърхностна ;] така че като не знаеш не се обаждай ;]

Капиш ?

ПП. караш ме да спамя
не няма да споря с теб че не можем да се разберем .. за мен си просто едно разлезено момиче и това е
не , повярвайй ми всичко друго може да съм , но не и разглезена !

ПП. в други теми даже си ми направила впечатление не много печено момиче , а сега за какво се заяждаш за глупости ?