Не ти разбрах то4но какво искаше да кажеш..нещо се мотаеш

Искаш да попиташ дали примерно ако сте боцкали с една игла с някой който е ХИВ-позитивен,има възможност да си се заразил?
Ако питаш това-да,има и то много голяма.

Ако само си се докоснал до иглата и нямаш рани4ки по ръката,няма никаква вероятност да се заразиш-хив не минава през кожата.

И не не откриват наркотици в този тест.

Теста представлява убождане в един от пръстите,става за няколко секунди,записват ти набора за да ти изготвят анонимен номер,викат те след няколко минути за да ти кажат резултата.
НЯМА никаква вероятност да хванеш ХИВ от игли при теста,ако се страхуваш от това погледни как пред о4ите ти ще отворят стерилна игла.

Ако си заразен трябва да се регистрираш задължително,ако желаеш да предприемеш ле4ение,ако разбира се,пожелаеш такова.

Щом е било преди 3 дни,зна4и трябва да по4акаш още малко-писала съм ти по-нагоре,какви са сроковете няма смисъл да отидеш сега там,понеже няма да ти покаже реални резултати.
Не трябва да си записваш предварително 4ас.

А симптомите не ги търси..защото са много заблуждаващи,аз например имах подути лимфни възли и кожен обрив,но и двата ми теста (след шест седмици и след пет месеца) са отицателни.