- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 съм и..
и като си тръгне кво? дупка в небето ли ще стане? стига луди работи с 1 момче света не се свършва,момчета под път и над път. Пък и на 14 години още не можеш да разбереш пикае ли ти се или ти се ебе, ще си прай сефтето с дезедорантПървоначално написано от inlove96
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ми като не може с пишката с дезодоранта.
Все пак е на 14![]()
Безмозъчна пикла. Без извинение.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Даам.Аха.Точно.Според мене гаджето ти те използва само за секс.Щом те е заплашил,че ще те зареже ако не направиш нещо,което не искаш значи не те обича.Ами и ти си една куха лейка...![]()
О.К. разбирам с пръст... с два... три.... ама дезедорант![]()
тоя щял да я зареже.... пффф и какво от това
постъпката ти никак не е разумна на 14 да позволиш на неопитно хлапе да те отвори и то по този начин, на вс отгоре после и без презерватив... нз
разбивай касичката и тичай в аптеката докато не е късно и успех
![]()
![]()
Да,ти си неграмотна,тъпа и неинформирана.Поздравлени !Първоначално написано от inlove96
hmmmm в седми клас се бяхме събрали на купон и отворихме една съученичка(всъщност не от моя клас, но от нашия випуск) с краставица.
Първоначално написано от inlove96
Ти го каза сама! Въобще мислиш ли преди да правиш нещо?! Да си чула за онова "разтегливото" наречено ПРЕЗЕРВАТИВ?! Та това е повече от задължително, е, само за хора, които знаят какво правят и не са толкова наивни, че да дадат на гаджето си да ги отвори с дезодорант или там каквото е. Нямам думи!!!
70% от тези на 11-15 години са за психолог! Така ми се струва! Няма ли хора, които мислят с главите си! Май са малко, но жалко!
Надявам се темата да е базик! И все пак с това шега не бива....![]()
Първоначално написано от JJ-JokeJokey
Бива, бива! До някаква степен родителите са виновни!!!
Абе хващам се за главата!!
Извинявай, ама ти тъпа ли си ?![]()
не стига че ти е било за първи път пък и с дезодорант си му дала да те отвории какво като те зареже, да не би да те сърби п*тката за него. Като те гледам как разсъждаваш по-добре иди пред блока си играй с куклите
![]()
+1 000 000 000Първоначално написано от sexy_baby11
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Oх, наистина как може така да си му дала да те отвори![]()
И ние днеска с моя се лигавихме и тои искаше ама аз казах не и това е....Според мен си много виновна, че не и му теглила една майна.
Иначе колкото до това дали може да забраменееш-както казаха всички, само ако е влезнала сперма иначе не. Ама следи си там за цикъла и в крайна сметка-при чичко гинеколог (не че ти го пожелавам)![]()
+1 dosta prosto momiche si i kvo kat te zareji neka ti ru4ka togaz dezodorantiПървоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Skoro vreme moje i da poiska i s neshto drygo da te ru4ka.. ehh izvrateni deca...
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
znae li 4ovek
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
с дезодорант ами кат е няма с кво друго...Първоначално написано от inlove96
На 14...с дезедорант....аз сам потресен..
Първоначално написано от Ophelia
+10
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Следващия път ако те помоли да си завре крака му откажи че мнооого боли![]()
GTA Stunting
tapachkiiiiii 4ak me draznite s prostotiqta si 6to za 4ovek shte dade da go ebat s dezedorant.........
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
![]()
![]()
![]()
Ахаха тъпаци сте вие , щото темата е ебавка , а повечето се вързахте
Ахаха да не съм малоумна , че да дам на някой да ме отвори така
Ох мерси , беше ми ебати скуката
При вас как е ?
![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^