.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130
    Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от inlove96
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    ти чуваш ли се кви простутии говориш ... как може да си завреш дезодорант ти знаеш ли колко е дебел то с пишка си му е зор ти с дезодорант .. пфф я не се излагай моля те
    |
    Kvo da ne se izlagam razkazvam si istoriqta MI znam i az ne iskax ama toi kaza 4e ako ne my pozvolq si trygva i az mi are OK
    и като си тръгне кво? дупка в небето ли ще стане? стига луди работи с 1 момче света не се свършва,момчета под път и над път. Пък и на 14 години още не можеш да разбереш пикае ли ти се или ти се ебе, ще си прай сефтето с дезедорант
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    На изток от рая
    Ми като не може с пишката с дезодоранта.

Все пак е на 14

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Безмозъчна пикла. Без извинение.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Даам.Аха.Точно.Според мене гаджето ти те използва само за секс.Щом те е заплашил,че ще те зареже ако не направиш нещо,което не искаш значи не те обича.Ами и ти си една куха лейка...

Голям фен
    О.К. разбирам с пръст... с два... три.... ама дезедорант тоя щял да я зареже.... пффф и какво от това постъпката ти никак не е разумна на 14 да позволиш на неопитно хлапе да те отвори и то по този начин, на вс отгоре после и без презерватив... нз разбивай касичката и тичай в аптеката докато не е късно и успех

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: На 14 съм и..

Zna4i imam ebati problema.
    Да,ти си неграмотна,тъпа и неинформирана.Поздравлени !

hmmmm в седми клас се бяхме събрали на купон и отворихме една съученичка(всъщност не от моя клас, но от нашия випуск) с краставица.

Супер фен
    Ebasi shita stana

Ти го каза сама! Въобще мислиш ли преди да правиш нещо?! Да си чула за онова "разтегливото" наречено ПРЕЗЕРВАТИВ?! Та това е повече от задължително, е, само за хора, които знаят какво правят и не са толкова наивни, че да дадат на гаджето си да ги отвори с дезодорант или там каквото е. Нямам думи!!!

70% от тези на 11-15 години са за психолог! Така ми се струва! Няма ли хора, които мислят с главите си! Май са малко, но жалко!

Надявам се темата да е базик! И все пак с това шега не бива....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JJ-JokeJokey
    Бива ли такива идиоти и идиотки да разтат в днешно време бе....

Бива, бива! До някаква степен родителите са виновни!!!
    Абе хващам се за главата!!

Извинявай, ама ти тъпа ли си ?
    не стига че ти е било за първи път пък и с дезодорант си му дала да те отвори и какво като те зареже, да не би да те сърби п*тката за него. Като те гледам как разсъждаваш по-добре иди пред блока си играй с куклите

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Ебахти тъпата дет си или тва е ебахти ебавката
    +43536
    +1 000 000 000
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Oх, наистина как може така да си му дала да те отвори
    И ние днеска с моя се лигавихме и тои искаше ама аз казах не и това е....Според мен си много виновна, че не и му теглила една майна.
    Иначе колкото до това дали може да забраменееш-както казаха всички, само ако е влезнала сперма иначе не. Ама следи си там за цикъла и в крайна сметка-при чичко гинеколог (не че ти го пожелавам)

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    +43536
    +1 000 000 000
    +1 dosta prosto momiche si i kvo kat te zareji neka ti ru4ka togaz dezodoranti
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Skoro vreme moje i da poiska i s neshto drygo da te ru4ka.. ehh izvrateni deca...
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
    Skoro vreme moje i da poiska i s neshto drygo da te ru4ka.. ehh izvrateni deca...
    znae li 4ovek
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Re: На 14 съм и..

Zna4i imam ebati problema. Na 14godini sum i v4era pravix za 1 put sex s gadjeto mi . Purvo toi iska6e da me otvori s edin dezedorat Yjasix se no toi kaza 4e ako ne my pozvolq 6te me zareje i az nqmax dryg izbor (i toi e na 14 ) Bole6e me dosta . Pravixme go bez prezervativ i toi ne svu6i v men a na p*tkata mi Ima li 6ans da zabremeneq ??? I sega me boli p*tkata ne znam za6to Vuzmojno li e da e ot dezedoranta ??
    с дезодорант ами кат е няма с кво друго...

На 14...с дезедорант....аз сам потресен..

+10
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

mdamm....
    WEST SIDE
    BLOODZ 4 LIFE

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    да те отвори с дезедорант ще те боли много повече от колкото с пръсти !

just f**k y0u !?!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Следващия път ако те помоли да си завре крака му откажи че мнооого боли
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    tapachkiiiiii 4ak me draznite s prostotiqta si 6to za 4ovek shte dade da go ebat s dezedorant.........
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ахаха тъпаци сте вие , щото темата е ебавка , а повечето се вързахте Ахаха да не съм малоумна , че да дам на някой да ме отвори така Ох мерси , беше ми ебати скуката При вас как е ?
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си