- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 съм и..
Поне 40 годишния ще знае какво прави и няма да я ръчка с дезодорант :/ Въпреки,че и аз не одобрявам такива разлики в годините.Но ако е сметнала,че все пак на 14 е готова да прави секс .... 17-18-19 годишно момче щеше да е много по-добре от 14 :SПървоначално написано от _CuCuTy_
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
![]()
Да се смееш ли да плачеш ли...Днешната младеж да те е страх да се наведеш...УЖАС
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakto kazax temata e 4ista ebavka (: Na 14 godini sum i ne sum go pravila . Ne stum tupa- nikoga ne bix dala naa mom4e podobno ne6to ! Be6e mi sky4no i pysnah taq tema , koqto e luja i vie se vurzahte
Nai-qkoto e 4e napravite celi 7stranici za edin bazik
Vidqx mneniq 4e sum kazala 4e tova e 6ega , za6toto sum se izpla6ila ot napadkite na drygi . Ne e vqrno
Moga dori da kaja koi vsu6tnost sum az , no predpo4itam da ne se izdavam
Tva mi e fake profil4eto
Pisax se inlove96 , za6toto imax idea da sum na 12 , ama posle razmislix i taka
Qkoo
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Първоначално написано от inlove96
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Това е страшно тъпо ако питаш мен. Ебахти приятеля дето имаш .. с дезодорант...извратено е . А това че те боли е нормално мен ме болеше 2-3 дена след това и не са ме отворили с дезодорант.А пук за забременяването зависи то4но къде е свършил.Не прави повече такива простотии...
ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...
Първоначално написано от inlove96
значи си момче?! ебахти спама
![]()
тя тая наистина може да се е ебала на 14 щото аз знам и 13 годишни дето се ебат обаче как може бе ми сложи си един даждобран бе![]()
(презерватив бе)
и кво ся той не те ли остай пак кво ся ще ходите още колко за тва дето си напрайла колко 1 седмица 1 месец повече не ти давам той тоя глупак щом е такъв утре ще е с друга и кво ще праиш ти
взимай се в ръце 1 си напрай един бърз тест в аптеките го продават поне ако не си бременна да се успокоиш
а и другото мн ясно че ще те боли ти кво искаш и кръв има не знаеш ли
и дори и да не е свършил в теб може да си бременна
а така и тва е базик брао бе хора вие сте луди голямо въобръжение
ХаХ Луди![]()
![]()
![]()
ОооО,я стига...Вие тъпи ли сте или ДА!??!Първоначално написано от inlove96
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
mm dam i na 14 godini kolko sperma 6te ima priqtelq ti pak dori i da ima na tazi vazrast rqdko e oploditelna....Ko li neprai skukata pone da be6e izlagala 4e si na pove4e godini...
Pffffffffff
Така тъпа си! и гаджето ти е тарикат..Да бременна си време е да се научиш да пееш "Зайченцето бяло" ще ти е ползена в следващите 5 годиниЕстествено гаджето ти ще се откаже за теб..но какво пък...Дездорантите са толкова любвеобилен мъжки родител! Успехов!
Дрисличке.. или дрисльо ли си кво си..Първоначално написано от inlove96
Хич на са смешни тия глупости дето ги измисля кратуната ти пълна с простотии...Вземи си намери некво хоби![]()
am gadje ti e lud kak s dezedoran be i ti li iskash kapa4ka v .... a za spermata ami ima shans ae zdravei mamo ot kaka stana mama na 14 godini![]()
Zna4i mn vnimavai shtoto vse pak ima ciganki deto zabremenqat na 13 oshte.Nqma da ti puka dali shte zareje kazvash mu bez prezarvativ i tolkova.Po vajno ti e zdraveto mom4eta mnogo ima.....VNIMAVAI!!!
tup /tupa si!!!!i otka4en/a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Mi nz ne sam momi4e nemoga da ti kaja No ako ne e sfar6il v teb nqma 6ans da zabremenee6 I tfa za bolkata NAI Veroqtno e ot dezodoranta.No spored men priqtelq ti e izvraten
![]()
tVa ne e istina...xaxa ili ako e ..... :X e ebasi t1poto...i ti i nai-ve4e priqtelq ti...awe detska rabota o6te u4i tablicata pa tr1gnalo ...da v1r6i rabota...tctct zemete se stegnete we... ei pikliovci...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!