- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко ?
Искам да ви питам нещо, тъй като ми тряват малко мнения за нещо върху което работяИскам мнението ви за това ... С колко момчета / момичета , според вас е НОРМАЛНО да е спало момиче/момче до 20 години. Моля ви напишете и защо мислите така . Много благодаря на всички предварително за мненията
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Макс 3.
Да речем че първия е бил голямата любов на 15-16, втория забивка в дискотеката за да опита какво е и третия втората голяма любов на 18-20.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Инетересно
А за момче или момиче говориш или и за двете? и може ли да м и кажеш защо мислиш така ?
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
А мнението ти напрамер за момчетата/ момичетата, който примерно са го правили с 15 ?или повече?Първоначално написано от slun4ice
Мерси за мнениетоПървоначално написано от Ophelia
![]()
Тяхна си работа. Аз никоя не съм че да съдя когото и да било.Първоначално написано от Lady_B_
Аз съм на 19 и с един съм била.![]()
хихихи значи да разбирам , че това е нормално защото сме млади и трябва да се забавляваме, а ако не сега кога ? нешо от тоя сорт майПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от slun4ice
от колко време сте заедно ?
Зависи. От човек до човек е. Аз съм на 20 и още съм с човека, с когото за пръв път правих секс...имала съм един партньор. Но ако едно момиче е започнало сексуалния си живот рано, е нормално да е имала повече партньори. Сегурно има и жени, които по една или друга причина, още не са правили секс - това също е нормално. Сигурно средното положение от 3-4 партньора е най-приемливо. И все пак, много е индивидуално.
БлагодаряПървоначално написано от Barbie
![]()
Нещо в подписа ти ми успокоява
Давам отговор "3-ма". И пак ми се струва, че са много.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Мерси![]()
Първоначално написано от be_true
А дали ще можеш да ми кажеш защо ?
![]()
Хах според мене 10-15 е нормално! 2-3 сериозно връзки и останалото забивки по дискотеките![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
според мен около 5 и за момиче и става и 8 макс за момче мисля така щото не мисля че имат нужда от повече
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1, за повече сериозни няма време, защото сексуалния живот започва около 17 горе долу, а секса без любов или поне силна ама много силна симпатия си е чиста лигавщина.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Не че съдя другия тип момичета де, всеки си прави своя избор.Ако им харесва иначе няма лошо, аз лично не мога да се отпусна, ако нямам пълно доверие на някого.
![]()
ами след като нямаше за отговор 2 цъкнах на 3Ами да речем 16-17 1вата любов
хмм на 18 някоя забивка ту в диското ту като сте били на почивка (моренце ала бала
) и после като ни дойде акъла 19-20 си намираме някой стабилен и не се занимаваме с глупости
Това си е моето мнение :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ami az s1m momi4e i mislq 4e s MAX 8 do 20 - godi6na v1zrast e normalno , 4e daje moje i po - malkoamiiiii za6toto pove4e ot tova ve4e stava mn :P iiii mn kurvensko
![]()
Е, хубава работа, смени си профила.:ДПървоначално написано от Lady_B_
Защото съм за сериозните неща. Секс с любим човек, не просто за спорта.(или там, както му викат)
Аз гласувах за 3ма.
И ако става дума за опит примерно,според мен опита се гради с дългата връзка,защото там трябва да има разнообразие и се опитват и научават повече неща,докато само,ако се увеличава бройката не се постига мн![]()
И все пак според мен 3ма са мн.Аз съм била само с 1 и искам само с него да продължа.
Но това вече си е до лично мнение.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ухууу... 15 ...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
За всеки е индивидуално .За мен едно може да е нормално, за теб друго , за трети - трето.Все пак гласувах за 5.Вижда ми се най - реално на днешно време .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Не сме вече заедно. Бяхме 2 години и половина но се разделихме преди 4 месеца![]()