- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко ?
2-3
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
да живеят сериозните хора!Първоначално написано от slun4ice
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
3
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
za 20 godishno momiche/momche 15 puti sa si napalno normalno...ne e mnogo ne e i malko a normalno!
ебати глупавата анкета![]()
> от 0 до + оо
Говорим за партньори а не за пъти. Има разлика представи си!Първоначално написано от lodka1330
![]()
mi Da rechem okolo 4-5 ...zavisi kakvo e momi4eto ako enqkoq kyrva moje i sus 100 da e prespala..ako e nqkoe seriozno momi4e s okolo 6 .. ako e nqkoe sramejlivo momi4e s 3 maX:P
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Значи за да си спала с малко трябва да си срамежлива ХА ХАПървоначално написано от exclusive__16
![]()
Нали знаеш че тихите води са най-дълбоки.
Колкото повече толкова повече ! Тоест колкото повече хора толкова повече кефнезнам според мен от 15 до 17 е нормално макс със 5 от 17 до 19 вече с по 10 и на 20 вече колко душа ти иска
![]()
Ужасно глупава тема! Всеки може да прави секс с колкото хора си иска.. Иии според всеки "нормално" е доста различна дума.. За мен нормално е 3-4-5.. Не и 15!
Sasho1988
Варна..
Ами "нормално" е силно казано, защото всеки разбира "нормалното" по различен начин. Но лично за мен до 20-годишна възраст е нормално да съм имала 10, максимум 12 партньора, като се има предвид, че сега съм на 18 и съм имала 8.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
На 20 аз нямах ни 1, ама това е друга тема. И все пак повече от 2-3 ми се струва.......твърде разпуснато. Важи и за 2-та пола.
много тъпа тема. някои правят по 2 бройки на вечер, други на година..
все пак гласувах за 5. от личен опит.![]()
0... мамка му !.. Аз ЛИЧНО съм твърдо против какъвто и да било секс без брак !
Момче съм... Българин съм(и съм горд да се наричам такъв.) не съм гей, не съм мюсюлманин, нито католик - а Православен Християнин(и също съм горд да се наричам такъв.) . На 16 години съм. ^_^
глей да се жениш по бързо тогаваПървоначално написано от k0nsa
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами според мен за момиче е номално от 1 до 3,защото 20 години не са мн.Аз съм на 19 и досега не съм спала с момче,не че не сам можела , кандидати имаше но аз се чувствах малка (вече не се чувствам малка ама няма да легна с парвия срещнат просто защото съм на 19 и още не съм се ****).А за момче незнам може би 5-6.Въпреки че ако имам гадже на 20 този брой ще ми се вижна мн,ако може да е девствен ще е идеално за нем.
На мнение съм,че не броят на партнъорите е важен,а тяхното качество![]()
mometa vinagi 6a sa go pravi li s pove4e jeni ot kolkoto jenite
![]()
Зависи от момичето.Може да е спала с 1,2,... а може и да е девствена.
Максимум с 2ма за момичетата и един за момчетата.
E,zavisi ot mnogo neshta,no za momiche do 20 pri normalni obstoqtelstva i az smqtam,4e do trima tva sa za 3,4 godini daje predostatu4no momcheta.A za momchetata ne znam koe e po-dobre,zashtoto tochno na tazi vuzrast qko gi bluskat hormonite i da se dokazvat kato muje,svalqchi i tn...Pri tqh v tuka kato,che li e malko po-slojno za otgovor.![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Оле, Боже, каква глупост!
Кой казва кое е нормално и кое не !?
Бе, вие луди ли сте, кви сте!?
Секса е удоволствие, първо, че не може да се каже колко често е хубаво да се прави, нито с колко партньора, независимо до каква възраст!
Тъй както хората възприемат секса по-различен начин, тъй както годините нямат никакво значение за това какъв човек си и какъв акъл имаш, така и не може да се каже с точност колко партньора е нормално да имаш до 20 годишна възраст!
Нормално е да ядеш яйца на очи с хляб, тъй като известен брой хора го правят.
На планетата въобще не може да съществува анкета, която да определени колко средно партньора е нормално един средностатистически човек да е има.
А на тебе, авторе, не знам кой ти ги дава тия задачи, ама му кажи да си ебе майката и да се стегне малко.![]()