- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко ?
когато си млад трябва да си поживееш,съответно 15+,все пак това са най-хубавите години
Да ти иам мисленето!Първоначално написано от dark0s
Ако 15 до 19 бяха най-хубаите години, умри, бе.
За какво ти е да живееш, щом ще се наживееш на тия млади години.....
тцттц, ожесточено възмутена съм аз от вашите постове!
ей я се съобразявай малко мишко ръждясалаПървоначално написано от cherinka
![]()
мАксИмУм 5..даже и това са много...
МнениеПуснато на: Чет Сеп 04, 2008 4:03 am Заглавие:
Оле, Боже, каква глупост!
Кой казва кое е нормално и кое не !?
Бе, вие луди ли сте, кви сте!?
Секса е удоволствие, първо, че не може да се каже колко често е хубаво да се прави, нито с колко партньора, независимо до каква възраст!
Тъй както хората възприемат секса по-различен начин, тъй както годините нямат никакво значение за това какъв човек си и какъв акъл имаш, така и не може да се каже с точност колко партньора е нормално да имаш до 20 годишна възраст!
Нормално е да ядеш яйца на очи с хляб, тъй като известен брой хора го правят.
На планетата въобще не може да съществува анкета, която да определени колко средно партньора е нормално един средностатистически човек да е има.
А на тебе, авторе, не знам кой ти ги дава тия задачи, ама му кажи да си ебе майката и да се стегне малко.
A ti s tiq mneniq za men lichno si pulnata kurva...Ne se obijdai do kolkoto vijdam ot tova mnenie...Ne moje da me obedish,che na 20 e normalno da si minala celiq grad,puk kakvoto iskash obqsnqvai!!!!![]()
[/quote]
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
ми според мен 5-тима(говорим за светни момичета)курвите над 15![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ммммдам,все пак няма да си вечно готиния батко от квартала затова трябва да си правиш кефа,поне аз така мисляПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Много трудно може да се каже колко е нормално до 20, защото всеки почва по различно време и по-различен начин. Но нормално ми се струва 2-3 партньора на година, като имам предвид годините след 17-18. Все пак не ми се струва нормално момиче на 20 години да е преспала с 20 човека - както и да го погледнем ми се струват твърде много
Максимум 3.![]()
аз съм на 20 и съм спала с 3 момчета мисля че тва е нормално ама за повече ..... не съм съгласна даже мисля 4-я или 5-я да е последния хаха![]()
![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Бааси, а как се дразня на такива "статистики".
Кво, по дяволите, значи "с колко"!? Епа то си зависи от човека, бе деба.
Има и такива, дето до 20 и един сексуален партньор не са видели.![]()
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
+1Първоначално написано от дигитална мечта
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ако е за момче .. 'колкото повече, толкова по-добре' ако е момиче... мисля, че е обратно ... момче - около 10 ... момиче - може би горе-долу 5-6-7 ...
кви са тия нормативи ... колко ми с колкото спи ... в крайна сметка като може и иска да спи с 20 като иска ще спи с 2-ма, няма да има медал за постигната бройка. много странни теми има тук![]()
Абе аз 5 отг , ама като се замисля не съм била свсем права. Първо е важно кога е почнал сексуалния му живот. Ако да кажем е почнал преди една година, да спи с 5 за година може да се каже, че е бройкаджия. А Ако е почнал да кжаем преди 5 години, става... толкоз 5 гаджета докат намери иделанатаМакар че не виждам защо е толкова важно с колко човека си спал. Не те наемат на работа заради това че си потентен...
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Наи-добре една огрия напраетеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
после пи6ете 4е сте спали с 200 ако 6тете :P .Според мен , мах мах 4.От там нататьк е курварска история.
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Колкото повече партньори смениш на по малка възраст толкова по добре та да ти мине мерака
едно момиче трябва да спи с толкова момчета, че да не е наричано "курва" (което е мн глупаво ..) , но пък да има база за сравнение като порасне ; }
еми аз лично съм била с 1 момче и според мен е нормално това...правиш го с човека,който обичаш...едва ли до 20 годишен си се влюбвал 10000 пъти![]()
Нямам думи да простя...нямам сили да те спра...
Според мен е абсолютно индивидуално,зависи от 4овека,от средата,от типа на връзките,които е имал и тн.Но принципно пове4е от 5 за моми4е специално,независимо от гореспоменатите факти,ми се струва малко разпуснато,а пък за мом4е може и малко пове4е,защото преди 20 доста мом4ета все още не са достатъ4но зрели за сериозна връзка,в която у4аства само още един партньорИ все пак,дори и за м пола не ми се вижда мн добре да са пове4е от 6-7,най мн 8.Разбира се всеки може да го прави с колкото хора си поиска,но това е ли4но мое мнение
![]()
Според мен 8 е горе-долу нормално. Ако момичето е зле с обвързването, не виждам причина да седи на сухо![]()