.

Виж резултатите на анкетата: С колко?

Гласували
166. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 3

51 30,72%
  • 5

41 24,70%
  • 8

27 16,27%
  • 10

17 10,24%
  • 15

30 18,07%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78

Тема: С колко ?

гласувах за 5 макар, че ми се струва малко множко за момиче.Аз съм за сериозните момичета, тези които не си дават ей така дупето,защото щом това е така, тя не е кой знае ква стока и не можеш да имаш кой знае какви взаимоотношения с нея

Гласувах за 3 .. и така смятам, че трябва да бъде

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Макс 3.
    Да речем че първия е бил голямата любов на 15-16, втория забивка в дискотеката за да опита какво е и третия втората голяма любов на 18-20.
    А какво пречи да е 14-5г. - голямата любов, наивно "пускане" от много силни чувства...
    После някое друго гадже, не дотам сериозно но не и курвенски истории - оппа, пак се стигна го секс...
    После 'Дай да пробвам кво е в дискотеката' - ето ти и 3ти сексуален партньор (според мен не трябва да липсват и такива преживявания за една нощ... по принцип не ги одобрявам като редовна практика, но за по-редки случаи.. why not)
    Да допуснем че има и друго гадже в живота си от 14 до 20, или айде - направо е намерила вече истински сериозната връзка...

Аз гласувах за 5 сексуални партньора при нормално средностатистичесо момиче. Курвите не ги мисля въобще.

За момче мисля че е нормално да са малко повече, все пак са момчета - ловци, търсачи на похождения.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си