- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко ?
гласувах за 5 макар, че ми се струва малко множко за момиче.Аз съм за сериозните момичета, тези които не си дават ей така дупето,защото щом това е така, тя не е кой знае ква стока и не можеш да имаш кой знае какви взаимоотношения с нея![]()
А какво пречи да е 14-5г. - голямата любов, наивно "пускане" от много силни чувства...Първоначално написано от slun4ice
После някое друго гадже, не дотам сериозно но не и курвенски истории - оппа, пак се стигна го секс...
После 'Дай да пробвам кво е в дискотеката' - ето ти и 3ти сексуален партньор (според мен не трябва да липсват и такива преживявания за една нощ... по принцип не ги одобрявам като редовна практика, но за по-редки случаи.. why not)
Да допуснем че има и друго гадже в живота си от 14 до 20, или айде - направо е намерила вече истински сериозната връзка...
Аз гласувах за 5 сексуални партньора при нормално средностатистичесо момиче. Курвите не ги мисля въобще.
За момче мисля че е нормално да са малко повече, все пак са момчета - ловци, търсачи на похождения.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride