- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как можа да ми го каже?!
...![]()
Май не е трябвало да се запознаваш с него...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ами нормално щом не си искала да бъдеш с него и той решава да те изплаши нормално мн пъти се е случвало на най-различни момичета.Но друг път наистина внимаваи и ходи навсякъде с придружител![]()
Тези спрейове за самозащита по оръжейните магазини ли се продават?
Aз от две годин се каня да си купя някакъв такъв спрей и все отлагам.![]()
Има и друго - никога не се дръж грубо с 'врага' !
И мене кво ли не са се опитвали да ме правят и единственото, което съумявам да направя е да се усмихна дълбоко и да запазя самообладание.
Нормално е някой да иска да бъде груб и да всее страх в другия, но едното хладно спокойствие го обърква тотално.![]()
Поне това мога да ти дам аз за сега като съвет.![]()
ми и на мен ми се случи нещо подобно на морето. Седим с наще в един ресторант и то тъмно обаче, аз нагримирана с една рокличка къса играя хоро там с едни жени и мъже и некви мутри на по 30,40 г. ми викат айде маце давай, направо акъла си изкарах, добре че наще не чуха, тате после ми вика как ме били гледали и че повече няма да ходим на тоя реторант. Много гадно беше. Мисля обаче че не е хубаво да ходиш на нощна дискотека и то точно заради това. Тя затова е за над 18г. А иначе всякъкви изроди има и ми е време и аз да си взема някакъв спрей.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Това как си облечена в нощна дискотека е от голямо значение,повярвай.Мисля си,че със сигурност не си била много...облечена.Пък и навярно държанието ти е допринесло.Това,че не си му дала личния си номер,може и да означава(за него),че се правиш на недостъпна малка сладуранка.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
...И да,найстина :"Радвай се,че си си тръгнала жива от там!" .Случва се по такива места,няма какво да се шашкаш.
![]()
Аз си мисля,че тея спрейове са доста скъпи,ама не съм сигурна.
Според мен дезодорант(с малки размери,има с големината на спрея)също вършат работа и се побират и в малки чантички![]()
И аз все се каня да си купя,че всякакви изроди има.
И на мен ми се е случвало това с колата ама беше по сред бял ден и на оживена улица и аз само забързах крачката и той си тръгна..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ми бях си облечена достатъчно.С тигрова рокля,над коляното точно и с гол гръбПървоначално написано от SuNsEt
Не съм била с къса пола...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
м явно може...не се забърквай с такива вечеа ти го е казал, щото се е изнервил, че не е станало на неговото и е искал да те уплаши
ДОБРЕ не си му дала номера си![]()
това е причината,поради която баща ми не ме пуска на дискотеки
someone else...
малее мале .. трябва да се пазим че както се убеждавам ВСЯКАКВИ ГИ ИМА .. аз като си спомня някои истории и ме побиват тръпки ама и аз съм имала някакви подобни преживявание .. ужас
направо нямам думи..
аз вече спрей нося,че от миналия път бая се поизплаших ( няма да разказвам сега )![]()
![]()
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Тигрова рокля над коляното,с гол гръб...Дам,за 14 годишно момиченце добре си се навлякла.Този чичко явно сигурно е бил провокиран от блестящият ти ум или нещо подобно,но не и от външността ти...
![]()
После пишете теми, оплаквай те се и ревете, че не ви пускат на дискотеки, че не ви пускат до късно и т.н. !!
Don't tell me what I can or can't do !
Ами 14 годишно момиче като теб майка си ли търси на тая нощна дискотека.
♠ The Nuts! ♥
Е па та ти тогава не си приличала на 14-годишна в нощна дискотека..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ми кфо да направя бе хора?!Винаги изглеждам по-голяма,макар че не се старая да го правя!Една от сервитиорките там ми вика:" ти 89-ти набор ли си?"и аз гледах такаи викам:"Не,94 съм...
" И тя:"Сериозно?Въобще не изглеждаш на 14!"
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
ох да .. кофти случкаи на мен не веднъж ми се е случвало ..
един път направоо .. ми идеше да се самоубиявръщах се аз от един купон (тва лято беше) накъде към полунощ и нямаше никой който да ме изпрати и аз си викам аиде кво толкова нали съм на 5 минути път .. и тръгнах аз (бях облечена с къси дънки и потниче .. не е нещо курвенско ) и минавам край една градинка близо до нас и там на уличката спряла една кола от тея без покрив и гледам един мъж ме гледа движи си ръцете съмнително и пъшка .. забързах крачка .. в тоя момент се обръщам и виждам че той слиза от колата
и подпалих маратонките и към нас ..
сякакви ги има .. трябва да се пазим ..
ПП. този спрей за който говорите .. от къде мога да си купя такъв и на каква цена?
и аз съм имала такива случки...Една кола стоеше до кортовете за тенис.Та,бях си с белия екип...(предполагам знаете,че попринцип екипа за тенис е с къса пола и потниче някво примерно) и някъв тръгна след мен и една моя приятелка,с която заедно ходехме на тренировки.А ние след тренировка и яко изморени ииииии яко си изкарахме акъла.Аз звъннах на бате да ни прибере и му обясних и той дойде мн бързо и ни взе.А аз преди това видях,че ме гледа...абе ужасПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
az sam na 15 po discotekite e palno s takiva izrudi mene vednaj tancuvame s edna fr i edin idva i po4na da q darpa za kosata i a zmu vika abe mahni se 4e toi kato me drapna i mi vika ko mi kaza ko mi kaza se edno shte me biee da ne ti puka ;ppp
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми друг път не се запознавай с мн по възрастни от теб щото може лоши работи да станат и внимавай мн
I can't stop myself from loving you <3
plmn``, cherinka , gabi_94. Спрейовете се продават в оръжейните магазини. Значи..цената не е много солена 5 кинта 50 грама флакон. Препоръчвам ви да си купите смеската. За животни и хора (по силна е) Значи за животното..знаете някой помяр ако ви дойде пръсвате го в муцуната и се чупите. За човека важи същото. В лицето. Обсега е от 150 сантиметра до 2 метра. И най важното ако сте в ситуация в която духа срещу вас вятър..или накрайте преследвача ви да ви последва на попътен вятър или "припаднете" на земята. Като се доближи светкавично дигате ръчичката и пръсвате и се омитате. Ако ще го ползвате в затворено помещение. (Стълбище,Стая) Пригответе в джоба си мокра кърпичка и като пръснете я сложете на устата и носа си. Затворете очи и се изнесете от стаята много бързо защото очите остават незащитени. В случая го поемате и вие. Имате точно 3 секунди да се изнесете или облака се разширява и прегръща цялата стая. И ако ще купувате спрей. Препоръчвам ви спрея на една немска компания. На него има един червен триъгълник и с големи жълти букви пише K.O. Като го купите има един предпазител. Внимателно го отчупете. Айде това е от мен и го ползвайте разумно.
П.П. Ако сте от София. Оръжейния магазин до Халите. По пътя на трамваите 20,22 посока Подуене. Ще го видите от лявата страна е. На витрината има един револвер (Един пистолет)
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
За съжаление има всякакви хора!Според мен този е бил тъп,комплексиран тип,който смята,че така ще си запази достойнството!Но споко,да ти кажа на мен ми се е случвало да се опита да ме целуне 60годишен тип,който може да ми е дядо,от което аз бях ужасена,но...сякви изроди...
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
a kfo pravi edna 14 godi6na nagrimosana pikla (bez izvinenie) na no6tna?
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Търси си майстора.Първоначално написано от `SunFlower`
Ако това е станало в Ловеч наистина трябва да се радваш, че изобщо си си тръгнала...тука преди години мутрите влизаха в дискотеката хващат 1-2 момичета и отиват да ги ебат...и не питат има ли гадже няма ли кфа е що е... един дето бяха фанали приятелката му оня скачал да я защитава го бяха вкарали за 3-4 месеца в болница...ся вече не чак тъй ама пак се случва от време на време викаха им Фесовете...Тъй че като нищо може да го е казал с цялата си сериозност...