.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Град
    СофиЯ

Как можа да ми го каже?!

Значи в петък бях на нощна дискотека.На 14 съм,но бях с придружител естествено.Някакъв МЪЖ,приличащ на мутра,искаше да се запознае с мен.Аз нямаше какво да направя и се запознах с него...Предполагам не разбра,че съм на 14,а пък и не приличах на 14 годишна,определено. Но това е друга тема...Та тъкмо си тръгвахме и той ми поиска номера.Аз му казах,че съм обвързана и няма как да му дам номера на личния си телефон.Той не направи нищо...тъкмо отидох до тоалетната и като излизах той ме чакаше отвънка и ми каза на ухо:"Радвай се,че си тръгваш жива от тук!" и после отиде на някъде.Аз направо си изкарах акъла и сега се чудя как можа да ми го каже това...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Ами ИЗРОД !!! внимавай друг път
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Понеже си отказала да бъдеш с него и единствения начин да си го изкара на теб е да те сплаши.А иначе не обръщай внимание.И когато ходиш някъде гледай да не си сама...че всякакви ги има.

Град
    Paradise
    Мале, помниш ли го на външен вид тоя? Мен ако питаш си попаднала на някой педофил-изнасилвач Пак, че си имала късмет и не е бил в настроение за тва... сигурно и това ти е намеквал Пази се от такива типове, наистина са опасни. и мен миналата зима 1 шофиор на 306 се опита да ме изнасили. Затвори вратата а бях сама в реиса щото слизам на последната спирка. Прибирах се от училище и беше и тъмно. Такъв ужас брах ама ми се размина Радвай се.
    ПП. Или се е правил на много отворен (по малко вероятно щом те е чакал)

Откачен... всякакви ги има.
    Внимавай много с такива, този явно е искал само да те сплаши, но някой друг може да се опита да ти направи нещо.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    in my world!
    този е бил някакъв психар внимавай за напред с кой се запознаваш
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Poredniq idiot!No6tnite barove sa pulni s takiva.No momi4e na 14 trqbva da prili4a na 14,a ne na 18 i da predizvikva vsqkakvi podobni reakcii(ne kazvam 4e ti si go provokirala,makar,4e znam kak se durjat momi4eta na tvoqta vuzrast popadnali nai-nakraq v sveta na "po-golemite")

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мале, помниш ли го на външен вид тоя? Мен ако питаш си попаднала на някой педофил-изнасилвач Пак, че си имала късмет и не е бил в настроение за тва... сигурно и това ти е намеквал Пази се от такива типове, наистина са опасни. и мен миналата зима 1 шофиор на 306 се опита да ме изнасили. Затвори вратата а бях сама в реиса щото слизам на последната спирка. Прибирах се от училище и беше и тъмно. Такъв ужас брах ама ми се размина Радвай се.
    ПП. Или се е правил на много отворен (по малко вероятно щом те е чакал)
    леле,ужас!Милата... Имало е и случай,в който някъв беше влезнал в тоалетната с една приятелка,то всъщност случая е доста смешен...и тя го ритнала в топките.А неговите приятели го чакали отвънка и я питали:"Къде е Дени :P ?" Тя казала:"Насра се и е вътре!" Направо умирам от смях,макар че не е смешно.Но честно ви казвам изкарах си акъла яко...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    probvai da poigrae6 o6te godina PONE s kukli,sledkato i da iska6 prosto nqma kak da se oturvava6 ot takiva navleci,s vremeto 6te se nau4i6!

Град
    РЮАР
    Еми да му беше дала номера..

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    номера не си давам никога!А и кфо?!да му го дам и после да започне да ми се обажда и да ме тормози ли?!да бе!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така е, когато ходиш малка по нощни заведение е хубаво да ти изкарат акъла 1-2 пъти, за да си помислиш дали ти е там мястото ..
    Не ти се заяждам, но нощните заведения не са за 14 годишни деца..
    Наистина има всякакви тъпаци там и си е опасно..
    Виждаш как просташки се държат някои типове..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Така е, когато ходиш малка по нощни заведение е хубаво да ти изкарат акъла 1-2 пъти, за да си помислиш дали ти е там мястото ..
    Не ти се заяждам, но нощните заведения не са за 14 годишни деца..
    Наистина има всякакви тъпаци там и си е опасно..
    Виждаш как просташки се държат някои типове..
    mn to4no

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е длъжна!Ти би ли го дала на непознат?А и ако беше свестен нямаше да се държи лошо след отказа й.Правилно е постъпило момичето,като не си е дало номера.

Град
    РЮАР
    Я не ми се карай, бе фарфук...

Град
    Враца
    така е пикла на 14 в дискотека кво търсиш там ?
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    така е пикла на 14 в дискотека кво търсиш там ?
    абе аз бях там с хора на по 35 години бе...сватба имаше преди тфа!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Да беше седяла при тях.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ехх,стига сте упреквали моми4ето.Няма зна4ение от възрастта.Аз преди няколко месеца имах стаж ( задалжително трябва да се изкарва след 11ти и 12ти клас),та на едната маса има6е някакъв с големи мускули и злата по него ( лесно е да се досети 4овек с какво се занимава) и ме извика до масата като си помислих ,4е сигурно иска да оправи сметката или да си поръ4а нещо ,пък той искаше да се запознае с мен ама му отказах и си тръгнах.Не искам да се замесвам с такива типове

Град
    столицата
    Този ден трябва да промени живота ти.Започвай да тренираш яко бойни изкуства и да си носиш нож в себе си или просто не влизай в тоалетната след среща с подозрителни.

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    номера не си давам никога!А и кфо?!да му го дам и после да започне да ми се обажда и да ме тормози ли?!да бе!
    да не е луда да си даде номера добре си постъпила но можеби не е трябвало да се запознавате :P

Град
    Русе
    Хъм..има няколко начина да предотвратиш такива "проблеми"
    Мислиш МНОГО бързо някакъв тел номер каквото ти дойде на ума..домашен или GSM. По добре измисли домашен защото се следят повече. Даже ще е добре да дадеш номер на приятел и разбира се да го предупредиш че може да се обади.Като го чуе ало кой е. Имате грешка. Тряс телефона. Ако пак се обади ало..същия глас акое тряс телефона и ще се откаже.
    Ако ще ходиш до кенефа..иди с придружител,брат,приятел,г дже ала бала
    Третото.. носи си нещо...което предпазва..хм ето един пример..флакон лютив спрей...вкарваш мутрата или там който мислиш че ти вреди в кенефа пръскаш го и се изнасяш..но преди да пръснеш много бързо си слагаш тениска или нещо друго около очите и устата (включително носа). Палиш яко и отиваш до охраната пееш си греховете и тоя каквото ще го правят си е тяхна работа.
    И ако приложиш първото или третото по добре за собствена безопастност не се появявай в дискотеката където сте се срещнали :P

Бтв: Според мен не си ли малка за диско..смисъл секфи олигофрени се навъртат..поради същата причина не се навъртам и аз..ваша си работа
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Мислиш МНОГО бързо някакъв тел номер каквото ти дойде на ума..домашен или GSM. По добре измисли домашен защото се следят повече. Даже ще е добре да дадеш номер на приятел и разбира се да го предупредиш че може да се обади.Като го чуе ало кой е. Имате грешка. Тряс телефона. Ако пак се обади ало..същия глас акое тряс телефона и ще се откаже.
    Третото.. носи си нещо...което предпазва..хм ето един пример..флакон лютив спрей...вкарваш мутрата или там който мислиш че ти вреди в кенефа пръскаш го и се изнасяш..но преди да пръснеш много бързо си слагаш тениска или нещо друго около очите и устата (включително носа). Палиш яко и отиваш до охраната пееш си греховете и тоя каквото ще го правят си е тяхна работа.
    И ако приложиш първото или третото по добре за собствена безопастност не се появявай в дискотеката където сте се срещнали :P

Бтв: Според мен не си ли малка за диско..смисъл секфи олигофрени се навъртат..поради същата причина не се навъртам и аз..ваша си работа

Това с лютивия спрей е добра идея.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Как можа да ми го каже?!

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Значи в петък бях на нощна дискотека.На 14 съм,но бях с придружител естествено.Някакъв МЪЖ,приличащ на мутра,искаше да се запознае с мен.Аз нямаше какво да направя и се запознах с него...Предполагам не разбра,че съм на 14,а пък и не приличах на 14 годишна,определено. Но това е друга тема...Та тъкмо си тръгвахме и той ми поиска номера.Аз му казах,че съм обвързана и няма как да му дам номера на личния си телефон.Той не направи нищо...тъкмо отидох до тоалетната и като излизах той ме чакаше отвънка и ми каза на ухо:"Радвай се,че си тръгваш жива от тук!" и после отиде на някъде.Аз направо си изкарах акъла и сега се чудя как можа да ми го каже това...
    Преживях почти същото.... Само,че аз се прибирах (още докато учихме),от даскало към 8 часа беше вечерта...И някъв с мерцедес кара бавно и аз някакси го усетих,че ще спре до мен (така и стана) и май беше пиян,започна да ми говори вулгарно,при,което аз много се усплаших не го и погледнах и побягнах към нас.Добре,че бях близо... прибрах се в нас уплашена даже майка ми ме попита какво е станало.Разказах й и така..Не бях облечена с къса пола или с нещо,което да предизвикавам някой,но ето....Така,че не излизай сама и особено късно!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91

Това с лютивия спрей е добра идея.
    Знам нали съм го пробвал срещу хора които са ме вкарвали в некфи супер малки помещения.. за да ми тафят телефона или парите После те платиха цената да ги боли. И ефекта е около половин час..сълзят очите,носа и гърлото те гори..много ефективно с затворени помещения
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си