Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
ох да .. кофти случка и на мен не веднъж ми се е случвало ..

един път направоо .. ми идеше да се самоубия връщах се аз от един купон (тва лято беше) накъде към полунощ и нямаше никой който да ме изпрати и аз си викам аиде кво толкова нали съм на 5 минути път .. и тръгнах аз (бях облечена с къси дънки и потниче .. не е нещо курвенско ) и минавам край една градинка близо до нас и там на уличката спряла една кола от тея без покрив и гледам един мъж ме гледа движи си ръцете съмнително и пъшка .. забързах крачка .. в тоя момент се обръщам и виждам че той слиза от колата и подпалих маратонките и към нас ..

сякакви ги има .. трябва да се пазим ..

ПП. този спрей за който говорите .. от къде мога да си купя такъв и на каква цена ?
и аз съм имала такива случки...Една кола стоеше до кортовете за тенис.Та,бях си с белия екип...(предполагам знаете,че попринцип екипа за тенис е с къса пола и потниче някво примерно) и някъв тръгна след мен и една моя приятелка,с която заедно ходехме на тренировки.А ние след тренировка и яко изморени ииииии яко си изкарахме акъла.Аз звъннах на бате да ни прибере и му обясних и той дойде мн бързо и ни взе.А аз преди това видях,че ме гледа...абе ужас