Първоначално написано от
pavkata91
и тоя пич павката 91 ше го напръска с спрей
Еми..пич..това стана в София..беше зима и ме мързеше да гледам затова реших бързо да действам та да се прибера да спя. И другото което е тебе кфо те ебе за моя хуй в панталона? Имаш ли си свой? Имаш си. Аре кефи се. Кфо..като го видя това със спрея..помисли че съм сдухан ли? Еми..да сдухан съм кфо те ебе. Не искам да съм хулиган,не се забърквам в проблеми. Аз искам да си живея хубав живот (какъвто всеки иска) Еми ще ти споделя защо не искам да съм "модерен". По-добре да ме газят и да ме плюят. Защото мамка му стара никой не разбра че тихите води са също и дълбоки. Който не прави проблеми е обезпечен. Смисъл..има по голям шанс да се уреди. Шумния бтв: хулигана и т.н. шанс да се уреди през крив макарон ще види. Еми..мъча се да се разкарам от тая цигания в България. Искам да се разкарам от тука. За разлика от такива като тебе които се отварят на поразия аз гоня мечти. През камъни и лайна ще вървя но ще си осъществя мечтите. Тъй че peace. Ако щеш се смей хич не ме ебе за твоето или на някой друг мнението. Като имате мнение за мене...хубаво..боли ме фара. Като искате да сте тъпи бъдете такива