.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от Dqvolitata
    offfff mn sti ....az sam ot sl. brqk i na biv6iq mi fr ba6tamy be6e mytra i ot tm sq poznavam mn mn mn mytri v sl.brqk (tva e hyby) i tva 4e ti e poiskal nomera te e smetnal za po golqma ili e iskal da se izgavri posle poznati isto rii no ne si misli 4e 6te 6e da ti napravi ne6ty v nikav sly4ei OVSEN!!! ako ne poznava 6efove aa yy na diskotekata da si mal4at no ina4e katy cqlo to4no mytrite ili dolemite ribi sa edni ot nai mili te sa6testv mn nejni :} s men se darjaha katy s princesa nqma6e kapris koito da ne mi ispalnqt i az se imah s tqh izlizalisme na edna masa :P ta tva 4e po4ti ni6ty nqma6e da ti napravi prosto my e stanalo t1po 4e my otkazva lape
    sry macka ama s tva tvoe izkazvane mi stana qsna kakva si.ni6to li4no,no...i ti ne si cvete za mirisane.ako sega ne si ,zanapred te vijdam kato kurva,e pone ot po-elitnite,nali vse pak si gusta s mutrite.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    nesebar
    Vah vii ste bahti slu4kite tuka i as iskam edna kaka da ma iznasili sao4e kakto e tragnala da ne stane obratnoto

Пф такиа кретени ги има мн ....

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ми 14 годишна на нощна какво търси?! И между другото не бъди толкова сигурна, че не е знаел че си малка има сякакви изроди!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    по добре излизай с компания...

Оле ужас, добре те е сплашил тоя!...Ама честно ти кво прайш там бе...Още си дете по дяволите...На дискотека...Гледам ги и аз наще пикли тука от квартала на по 13-14 сложили полите дет им лъснал гъза и няква разголена блузка и айде на дискотека! Ааа има време за тва, изживей си детството докато можеш! Каква деградация само!
    Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не излизай сама,много е опасно и от личен опит ти го казвам

Prilichal e na mutra po tazi logika se darji kato mutra,a ot tova sledva che si misli che vsichko moje da ima a kakvoto toi nqma i drug ne trqbva da ima.Vnimavai

Spox kogato imash takviz problemi prosto nameri nqkoi hamalin primer... makito i mu na4upi tikvata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си