- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за тази мисъл? Вие можете ли го това?
Здравейте млади хора! Иска ми се да споделя с вас едно нещо което чух днес и ми направи впечатление. Ще ви разкажа за него. Тъй като вече ме санкционираха за пушене в коридора на сградата в която работя, слизам да го правя в кафето на партера. Тъй като днес имаше доста хора трябваше да седна на една маса с две дами, които също пушеха и ядяха десерт. През това време им чух разговора. Не, че обичам да слушам чужди разговори, но просто бях на тяхната маса а и те си говореха на достатъчно висок глас. Та разговора беше за следното. Едното момиче сподели, че наскоро се е разделила с приятеля си, заради друг, както и предполагах. Предишния й приятел ги видял миналата вечер, заяждал се и налетял на бой на новия. Добре, че някакви хора се притекли на помощ, че иначе голяма патаклама щяла да стане. Другата отвърна нещо от рода на. “О ма ако той наистина те е обичал, и е държал на теб, трябва да се радва, да бъде щастлив, че и ти си щастлива макар и с друг. Такава постъпка е бездоблестна.”
Това ме накара да се замисля. Я кажете има ли някои от вас, които толкова силно да е обичал, че да се радва, че любовта му си има вече нова любов и е щастлива с него?
Можете ли го? Аз си признавам за себе си, че не го мога. Когато се разделих с предишната ми приятелка, никак не ме ощастливи фактът, че тя вече си бе намерила друг.
Е чудно ми е има ли наистина някои които след раздяла да се е радвал, че обичания човек, ще бъде още обичан и щастлив макар не от него? Има ли някои които силно да иска да е с даден човек, да види, че този човек вече с има някои и да се зарадва за неговата сполука? Я да си каже.
Лично аз не мога. Без значение дали е щастливо момчето ми повече с другата, бих я мразила до смърт най малкото,защото ще ми е кофти че тя явно може да предложи повече от мен или поне той така е решил.Би ми било кофти и колото и ужасно зло да звучи някъде дълбоко в себе си бих се радвала, ако скъсат...
![]()
![]()
![]()
Мога.
За мен е важно този, който обичам, да е щастлив. Бих се примирила дори ако е щастлив с друга.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ами ще ми стане кофти но ще се радвам за него случвало ми се е и се радвам за момчето щом не му е добре с мен значи по добре да е с друга
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Хах, ако той ме е зарязал заради другата, ще я намразя, без евентуално да съм я виждала някога през живота си... Но ако сме се разделили по общо съгласие, смисъл, да няма трети човек, що да не се радвам... Би ми било приятно даже да се запозная с новото момиче... А варианта аз да го зарежа заради друг го няма, щото аз като съм с един човек, не се заглеждам особено...![]()
Не, не мога да кажа нещо такова 4истосърде4но. Може би съм прекалено егоисти4на, но когато оби4ам някого, няма да мога да се радвам, ако е щастлив с друга...
![]()
Робинята на Quench
Пфф,определено няма да се радвам за него.....но няма да намразя никого ,а ще продължа напред!!!Тя определено няма да е виновницата,единствено и само той!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
и аз съм такаПървоначално написано от SINDEL
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В такава ситуация чувствата на губещия са смесени.Ако обича истински(шанс 1:1 000 000...) ще се радва,че половинката му е щастлива,но в същото време ще изпитва омраза към третия,завист,тъга по загубеното...Но при хората,които присъства някаква временна любов не са щастливи за половинката си,а чувствата им са породени най-вече от нараненото его...
Това е моето мнение.
Аз мога.Случи ми се преди около 2 години.Харесвах едно момче,то също ме харесваше.Сваляхме се известно време,но поради голямото разстояние между градовете,в които живеехме, не стана нищо повече.На следващата година пак го видях и пак си го харесвах,но този път той нямаше чувства към мен.Харесваше друга.Аз я намразих и ми стана много гадно.Но осъзнах,че между нас не може да има нещо повече от приятелсво.Видях ги заедно и двамата бяха много щастливи.Зарадвах се за тяхХубаво е да гледаш около теб щастливи и весели хора,влюбени
![]()
ми аз със сегашната ми приятелкаПървоначално написано от vladi81
ходих с нея , скъса с мен , и тръгна с 1 мой приятел , и аз бях щастлив че тя е щастлива , обаче се върна при мен и поради обстоятелствата я приех![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ако обича друг и с него е по-щаслива отколкото с мен,ще знам,че вината най-вероятно е моя,но въпреки това ще ми се иска да го строша,просто мисълта,че не е щаслива с мен няма да ме направи по-щаслив за нея,а ще ми стане кофти,дори и да е щаслива с него,няма да се радвам,но най-вероятно няма да ми пука.
Ако имам още чувства към него-ще ме е яд.А в случай,че вече съм го забравила-нека си прави каквото иска-ако иска и с две да тръгва.
Това е невъзможно...........................с оред мен![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Радвах се, беше ми достатъчно че го виждам понякога.......
+1Първоначално написано от ^Unfaithful^
Ще ми е гадно, че не съм успяла да го направя щастлив, но щом аз не мога, нека друга го направи.Няма да имам друг избор освен примирението, защото ако се опитам да ги разделя, може да си навлека само омраза и презрение.
Ооо няма да мога... Това би било по болезнено сигурно и от това да ме зареже... Не, няма да мога..![]()
Да,мога да се радвам за човек,когото съм обичала.Защото още го обичам,но по много по-различен начин.
Това е то истинската любов.
абсурд...![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Не,няма такъв.
Или ако има,то е мазохист.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
НЕ!Как ще се радвам...Или е щастлив с мен или веднага на майната му го изпращам-не ми пука....
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
ами всъщност могабеше с един приятел.знаех че една от приятелките ми страшно много го харесва (а аз бях лудо влюбена в него) и тя ми гоповтаряше непрекъснато.Виждах че и тя не му е безразлична и й помогнах да тръгнат.
Сърцето ми беше разбито,когато ги гледах заедно ми се плачеше едва се здържах но като го гледах толкова щастлив знаех че съм направила верен избор.След извеесно време го преодолях.Сега те още са заедно и се радвам за тях
въпреки че още ми е малко гадно но
![]()
Колкото и егоистично да звучи - Не Мога!