- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за тази мисъл? Вие можете ли го това?
Ми от една страна ще се радвам за него,но и ще се дразня от факта с какво е по-добра тя/той ,какво му/и дава за да изглежда така щастлив...
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Креми..в къв смисъл го казваш тва бе ? Ти нали още си с твоя приятел?Първоначално написано от krem4et0
...
По темата-не мога,не съм емоционално достатъчно зряла за да се радвам искрено за подобно нещо...И едва ли някога ще бъда![]()
мога.. след време.. зависи
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Да обичам някой и да се радвам,че е щастлив с друга .. еми то в момента ми се случва,макар че ситуацията е доста по-различна,както и обичта ми ..![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=91CLV...eature=related
Те се обичат .. и аз ги обичам ..![]()
![]()
Не го мога..ама във всеки случай..ще прикрия болката си..Ще кажа: :Честито,командването го оставам на тебе..дано бъдете по щасливи от мене." Това го ръся обръщам гръб,че ако искат да се дерат и плюят тяхна работа. Едно нещо ненавиждам на тоя свят и това е да те скъсат. И особено ако е някоя прикрита кифла.![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
еми аз се разделих с моя приятел зарад ината ми и въпреки това аз страшно мн си го оби4ам и сега знам 4е си няма гадже и 4есно казано ми става гадно за него защото той е наистина невероятно мом4е и заслужава да бъде щастлив дори и да не е с мен.ако си хване гадже предполагам 4е ще ми стане гадно в на4алото но после ще се радвам за него
I can't stop myself from loving you <3
Не мога. Никой не може. Не и ако наистина го обича. Ако са останали приятелски чувства и/или само уважение - тогава някой може да се радва. Но не и ако го обича като мъж/жена. Човек по природа е егоист. И когато е влюбен, иска човека за себе си.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от devil_feel_f
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
някои го могат .. други - не .. а аз - до едно време. Преди имах такава случка и сега дочух, че новия й се качвал на главата. С удоволствие бих го удавил в кръв![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
ne moga,da se radvam istinski,prosto mi e nekvo gadno,kat vidq biv6iq s nqkoq dryga
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
amiii ima6e edno mom4e,koeto obichah,no toi obicha6e nai-dobrata mi priqtelka....tq nego su6to...po vsevuzmojni na4ini se opitvah da gi subera...vse praveh taka,4e da budat sami....i se radvah i za nego i za neq...makar 4e go obichah...vkraina smetka se okaza,4e obicha men{:....kakto i da e...sus su6toto tova mom4e dlgo vreme se obichahme i bqhme zaedno..posle bqhme razdeleni...toi se vliubi v druga,no tq ne go obicha6e...stanah fr s neq i q objedavah da se probva s nego...ne mojeh da go gledam ne6tasten...kato e ne6tasten nqma da stane po-MOI...nali?ne sled dulgo se subraha....vse o6te ne moga da go gledam ne6tasten...qvno mnogo mi puka za purvata liubov!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Това дето ако обичаш някой трябва да го пуснеш е пълна глупост.Аз ако обичам някоя ще искам да съм с нея.Което е естествено.
Ако скъсаме по взаимно съгласие може би....Въпреки,че съм малко егоистична и съм на принципа "няма да е с мен,ама няма и да е с друга" понякога.... Скъсам ли го аз,да си чупи главата ако иска,шш се радвам,че не еми досажда...Хау круъл.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
първоначално като разбрах че бившия ми си намерил приятелка щях да са изям с парцалите![]()
имаше период в който си мислех че им се радвах, но не.... после си умрях от кеф като скъсаха
![]()
еми значи не мога....
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Това вече е малко глупаво... Та като ходите с някой, означава, че като скъсате той няма право да има друго гадже ли? И какво е виновно другото момиче ?Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Behemoth \m/
Май не мога...Лудо влюбена съм в 1 момче,обаче ако той не иска да е с мен ,ще се опитам .. да го оставя да бъде щастлив с друго момиче,заслужава го определено![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Е, чак да скачам от щастие... не мисля. Предпоследният път когато се бях сдухала и обяснявах на вече бившото си гадже колко много го обичам, той ми каза, че обичал друго момиче (и не кое да е, а точно тази, от която винаги го ревнувах). В първия момент ми стана неприятно. Знам, че е въпрос на седмици (вече) да се съберат и се сдухах малко повече. Във втория момент заспах и като се събудих чувствах облекчение и лека завист, че той е успял преди мен.
Иначе преди години с приятелка харесвахме едно и също момче и аз доброволно се отказах от борбата за него. Накая, когато се събраха се радвах за тях.
Мога да го направя,но само на думи![]()
Иначе има такива случай в който съм се радвала за някоя бивше гадже например,че си е хванал свястна приятелка,но тук става дума за отдавна забравени гаджета.
Сегашното ми гадже да ме зареже и после да го видя с друга и да съм щастлива от този факт!?Никога няма да стане,даже и през ум не ми минава.
Аз винаги го правя...тоест мога го..нз защо но винаги съм се радвала че човека който до скоро съм обичала е щастлив,макар и не с мен а с друга.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз никога не бих се сбил с друг за момиче. Щом тя е преценила, че иска да е с него да ходи. Просто винаги разума ми е на първо място и няма да го направя. Да, ако знам, че с него ще й е по-добре ще се радвам, ако я обичам, но в противен случай ще ми е все едно.
Все пак всеки заслужава да е щастлив независи дали е с теб или с друг.
Don't tell me what I can or can't do !
и аз съм така ...маце евала ти давам за тва ... ама аз съм злобар от класа и ше му еба представатаПървоначално написано от Шушулчица
![]()
![]()