.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    in my world!

Нямам думи....

Значи на морето се запознах с един да кажем Н.та значи излезнахме и всичко ок нали и т.н целувахме се та както и да е романтика....и на другия ден обаче аз неисках с приятелите му на кафе щото исках него да опозная е съгласих се да отидем,но този ден той се държеше мн хладно спрямо мен направо нямаше нищо общо, апък отгоре на всичко пред мен заглеждаше и флиртуваше с сервитюрката аз се ядосах хвърлих пари на масата и изчезнах,после случайно срещнах един негов фр и се оказа че Н си имал гадже в Бургас още повече се ядосах и не ми пукаше вече за него. Н ми беше казал че по това време(края на август началото на септември) ще е в Хасково(на 16 км от Д-град)и днес моля ти се ми звъни тела и гледам Н и му дигам и му казах всичко което мислех и той тръгна да ми говори че си нямал приятелка и такива кой ми бил казал за това и като го питах защо досега нито ми е звънял нито нищо и той нямах пари в тела(най-тъпото оправдание)като го питах защо не ме потърси в Несебър, той незнаел къде съм отишла а мн добре знаеше защото винаги по това време ходих в магазина на леля и сега иска моля ти се да сме се видели и аз да съм отишла в Хасково едно хубаво го подредих по тела и така.
    Та сега да ви питам правилно ли съм постъпила(наистина ми хареса как се целува и тялото му,но само това)?И според вас ще ме потърси ли отново?А и неискам заради някой си там да си затривам любовта защото има момче което мн ме обича и аз го обичам не си заслужава заради някой мухлю да провалям всичко нали?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Заеби го тоя...
    Не се занимавай. Явно няма сериозни намерения към теб. А и момчето, което те обича не заслужава да го зарежеш заради тоя.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

А и неискам заради някой си там да си затривам любовта защото има момче което мн ме обича и аз го обичам
    А защо тогава си се занимавала с тоя?!?Иначе правилно си постъпила като си го отрязъла и надали ще те потърси отново(най-вероятно е търсил да забие някоя на морето) , а и доколкото разбрах ти си от Димитровград,той от Бургас ...познай какво би искал от теб ако се срещнете в Хасково Единствено спрямо приятеля ти си постъпила грешно заслужава извинение(ако въобще си му казала)

Град
    РЮАР
    Всеки втори с тоя проблем.
    Бе, хора научете се да не ви пука...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Заеби го тоя...
    Не се занимавай. Явно няма сериозни намерения към теб. А и момчето, което те обича не заслужава да го зарежеш заради тоя.
    да!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

заеби го просто те разиграва
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    in my world!
    А защо тогава си се занимавала с тоя?!?Иначе правилно си постъпила като си го отрязъла и надали ще те потърси отново(най-вероятно е търсил да забие някоя на морето) , а и доколкото разбрах ти си от Димитровград,той от Бургас ...познай какво би искал от теб ако се срещнете в Хасково Единствено спрямо приятеля ти си постъпила грешно заслужава извинение(ако въобще си му казала)
    Не той не живее в Бургас той сега е на такава работа че обикаля градове а иначе е от Добрич и тогава нз нали казват че на морето човек се отпуска и изобщо не мислех кво правя и аз знаех че е нещо мимолетно но защо трябваше да ме лъже тва ме ядоса мн и да той знае за него но знае че е било нещо мимолетно за 2 дни.И защо ме потърси мн добре знае че аз секс няма да му дам дразни ме тва че тъкмо го забравих и ето на пак се появи
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

яяя го оставяй тоя нехранимайко..ако те е излъгал за това значи и занапред ще продължава и то за по сериозни работи..а и щом се сваля със някоя си там пред очите ти представи си на какво е способен за да те дразни или нещо от този род.Изобщо не си заслужава а и като нямаш чувства към него съвсем се загубва смисълът.Върви си при момчето което те обича и бъдете щастливи а този го изтрии от живота си.Добре си направила като си го подредила да си знае мястото..няма да му ставаш поредната рибка хванала се на въдичката му и после изоставена от красивия сваляч..гледай си кефа и да не ти пука за тоя :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правилно си постъпила!От къде на къде ще си играе с теб,ти не си кукла.Такава,която може да захвърли когато му скимне!

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Не той не живее в Бургас той сега е на такава работа че обикаля градове а иначе е от Добрич и тогава нз нали казват че на морето човек се отпуска и изобщо не мислех кво правя и аз знаех че е нещо мимолетно но защо трябваше да ме лъже тва ме ядоса мн и да той знае за него но знае че е било нещо мимолетно за 2 дни.И защо ме потърси мн добре знае че аз секс няма да му дам дразни ме тва че тъкмо го забравих и ето на пак се появи
    ct, ct, ct tez mom4eta mi posramvat grada, ne se zanimavai po-dobre, moje v byrgas da ima gadje, no sigyrno i v dobri4 6te ima...6tom obikalq ot grad na grad...

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Заеби го тоя...
    +1

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Правилно си постъпила като си го насмела по телефона, но въобще не е трябвало да се захващаш с него, дори да си знаела, че това е мимолетно.А и доколкото разбрах от написаното, ти си падаш по външния му вид, така че предполагам скоро ще го забравиш.

Град
    столицата
    И какво излиза и ти си имала приятел?Както каза,на морето се отпускаш,явно и пичът се е отпуснал като хората и е забравил,че има приятелка ,после най-вероятно му стана кофти,че те обиди така, и поне се опита да направи всичко по силите си,евала му правя.Иначе си направила правилно,сигурен съм,че и той се чувства по-добре.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    И...и...и.. Само това разбрах от цялата история... Пфф... Като си започнала да пишеш го напиши като хората... Тц тц..

Както и да е.. по проблема... Ми тебе само едните целуфки и за дето има хубаво тяло ли те спира.. и искаш да си с него? Ем, това е малко глупаво... Като само това те превлича в това момче... оставяй го да се сфаля с други, а ти само си го целувай

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мисля, че изводите, които сама си си направила са напълно верни.
    Не изпускай питомното, за да гониш дивото.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

според мен тоя трябва да го заебеш...пффф какав човек май те е потърсил само когато си му трябвала...стой си с момчето което те обича и за тоя изобщо недей да мислиш :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Заключвам темата по желание на авторката.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си