- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go spe4elq???
haresvam mom4e ot moeto daskalo,toi e e 12ti klas,a az sa s1m 8mi,no sme vav edna smqna.Ima si averka.4atihme si,toi kaza 4e zn koq s1m,zaribqva me edno drugo,i nakraq mi kaza 4e ne moje da ima ni6to m/u nas.Toi igrae li si sas men?Kato me vidi vav daskalo me zqpa postoqnno.Kajete mi kak moga da go spe4elq![]()
Може и да си играе с теб!
Но тази приятелка от даскало ли е?
Ако не може и да лъже за тази приятелка!
A иначе как да го спечелиш?Говорете си,в училище го зарибявай и ако той ти каже,няма да има нищо между нас ти му кажи аз само си правя шоуто!!!
1во се научи да пишеш
2ро да залъгва те.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Тва че те зяпа незначи нищо.Момчето ти го е казало в прав текст-че нищо не може да се получи между вас.Няма значение какви са причините,явно той го е решил и ще си остане съсъ приятелката му.Той не е единствения на тази земя.Ще го забравиш,просто ти трябва мъничко време.Може твоя човек да е много по-близо отколкото очакваш.Открий си го и забрави за този![]()
Пфу, никога няма да се занимавам с 8-ми клас момиченце...
Аз докато си свърша нормалните за деня задачки нея вече ще я е прибрала мама
А и 8-ми клас дете нищо не може да даде...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Според мен пък това е поредното момче,което още не е решило какво иска и в момента е на етап да кара момичетат да тичат след него.А другият вариянт е той да не усъзнава,че ти найстина го хаесваш и просто така да си те зарибява...в смисъл като една кратка игричка,ако ме разбираш какво искам да ти кажа...Иначе това момче незнам дали те харесва,но...поговори с него отново...и ако и този път ти каже,че няма да излезе нищо...опитай се да го забравиш...това е моят съвет![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе ей, стига с тия свалки по интернет, хвани го за ушите и го отведи в някое кафене или където обичаш да ходиш и си говори, пък ако имаш излъжване, а май имаш.....щом те зяпа оня, или просто си негов тип, ще видиш как стават нещата, но ако стане нещо, след 1 седмица да не съм видял тема "ДА МУ ПУСНА ЛИ", ясно![]()
Мисля, че си играе с теб.![]()
mi ne iskamn da sum gadna no mislq 4e si igrae s teb i po dobre da ne se zanimava6![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
otkaji se igrae si s teb nego znae6 kakuv e ni6to 4e e ot tvoqeto daskalo ako stane ne6to 6e e samo za edna ve4er ako me razbira6...Първоначално написано от MiSS^MaRRY^JaNE
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
ooo da zareji go toi samo te zaribqva dokato si nameri nqkoq
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
пробвай да го спечелиш на карти
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Spored men tova momche si igrae s teb, no ima nqkakva makar i malka vazmojnost da e pritesnitelen i da go e strah da e s momiche i da si izmislq tazi priqtelka za paravan na straha mu. Proveri go kato mu kajesh che i ti iskash da ste samo pr i posle ot priqteli lesno se minava kam neshto pove4e. A inache ako si igrae s teb go zareji po nai-burziq nachin. Pojelavam ti kasmet![]()
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
spored men e nai-dobre sled kato ti e kazal che nemoje da ima nishtu m/u vas da go ostavish,puk ako toi poiska neshto sam shte te potursi ako ne e mn kusno moj ei da ste zaedno...ama nqma smisl sega d amu tichash po gyza(s isvinenie) ...![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
i toi kato vsi4ki se misli za golemiq maj prosto kolkoto i da go haresva6 ne mu ob6a6tai vnimanie i sled kato te zaglejda zna4i te haresva pone malko talka 4e spx
Съблечи се гола пред
него,да видиш как ще си играе.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg