- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам думи....
Значи на морето се запознах с един да кажем Н.та значи излезнахме и всичко ок нали и т.н целувахме се та както и да е романтика....и на другия ден обаче аз неисках с приятелите му на кафе щото исках него да опозная е съгласих се да отидем,но този ден той се държеше мн хладно спрямо мен направо нямаше нищо общо, апък отгоре на всичко пред мен заглеждаше и флиртуваше с сервитюркатааз се ядосах хвърлих пари на масата и изчезнах,после случайно срещнах един негов фр и се оказа че Н си имал гадже в Бургас
още повече се ядосах и не ми пукаше вече за него. Н ми беше казал че по това време(края на август началото на септември) ще е в Хасково(на 16 км от Д-град)и днес моля ти се ми звъни тела и гледам Н и му дигам и му казах всичко което мислех и той тръгна да ми говори че си нямал приятелка и такива кой ми бил казал за това и като го питах защо досега нито ми е звънял нито нищо и той нямах пари в тела(най-тъпото оправдание)като го питах защо не ме потърси в Несебър, той незнаел къде съм отишла а мн добре знаеше защото винаги по това време ходих в магазина на леля
и сега иска моля ти се да сме се видели и аз да съм отишла в Хасково едно хубаво го подредих по тела и така.
Та сега да ви питам правилно ли съм постъпила(наистина ми хареса как се целува и тялото му,но само това)?И според вас ще ме потърси ли отново?А и неискам заради някой си там да си затривам любовта защото има момче което мн ме обича и аз го обичам не си заслужава заради някой мухлю да провалям всичко нали?![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....