- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Много ми е гадно, боли....
АААА, не съм гледал тъп репортаж, ама ДАНО гола да е било с фал да ви е по-гадно и, като ви боли екстра .
Пияните и дрогираните отсъдиха, победата над някво отборче не е достатъчна, така че да се стягат и успех, а за батков два кура и сперма по мустака, а за чифутския ни треньор мощно Питър Норд !
В заключение : Кур за майните !
наше момче е той, честен е![]()
о бате бате, о бате борисовввв
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ш'е ме биеш лиПървоначално написано от ^Miss_Independent^
Ако ш'е ме биеш няма п1к да ти кажа от к1де с1м... ш'ото ме е страх от какички с големи буреносни паласки и бицепси..
![]()
Майна, кога ще играете в Европа, майна ?Първоначално написано от tuzaro
Аз съм на мнение по-добре да не играем, ако ше се излагаме кат кифладжии.Първоначално написано от ULTRA'
Цял живот си седете в златната среда, никой няма да ви знае, а още по-добре, направо изпаднете в Б група, там може пък и въобще да не се излагате.Първоначално написано от tuzaro
Това в подписа ти, ако ще го правите на проект за квото и да е (ако вече не сте го направили де), пооправете дизайна на човечето, щото така е "леко" странно и глупаво .
кво му е на човечето![]()
Най-малкото, че ако се повтаря на шапката, то трябва да има ефект безкрайност, ама тук явно нема, а това е най-малкото .
на мене си ми аресва![]()
Що няма момичета в групировките, бе !?
Току-що се усетих.![]()
на лаута се опитаха да направят няква група само момичета, ама.... несериозна работаПървоначално написано от cherinka
иначе в GMU има момичета
И аз го гледах и се ядосах,но какво да се прави...Ще се радвам да пуснеш една сериозна тема,която да е интересна на всички...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
успокои ли се вече...или още си разкъсван вътрешно от болката![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
успокоих сеПървоначално написано от RaichetO:
![]()