.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96

Hybrid View

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    digam polata

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    лИулИн rLz !! :D
    Абе има тука 1-2 строежа до нас и т'ва ми стана като ежедневие...като съм сама си трая и ги псувам на ум ,обаче ако съм с някоя приятелка ставам по-смела размахвам пръсти и ругая на ред да не говорим като съм с брат ми .. тогава направо издивявам !
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

Цитирай Първоначално написано от justme__
    digam polata
    Най-сетне се намери мома, която да си признае..

Аз игнорирам... ако се направя нещо, ще вземе и да ме набие.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Къде къде по-добре си е да се разпищите и да вдигнете шум до небесата. Особено ако има доста хора ще е мнго ефектно, мощно злепоставяне ще е. Ама по-яко е физически да ги ударите

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Къде къде по-добре си е да се разпищите и да вдигнете шум до небесата. Особено ако има доста хора ще е мнго ефектно, мощно злепоставяне ще е. Ама по-яко е физически да ги ударите
    Ти па.. Ако мислиш, че на някой мангал или прост турчин от някой строеж(защото обикновено низшите същества така правят) му пука за злепоставяне.....

ем старая се да не си изпускам нервите,само по един злобен поглед хвърлям

Град
    Стара Загорка
    Аз да му изкъртя някой зъб пък да видим дали не му пука. В Несебър едни така много я объркаха работата, ама не знаеха че момичетата са с мен. Инъче постоянно гледам лошо, яко някой реши да оглежда някое момиче, което е с мен, пък и дори да не е.

В София в претъпкания трамвай една приятелка се настани до 5 момчета, понеже всички бяха освободили място покрай тях (някви селянчета явно). И като мина покрай тях единия рече "опааа...грешка" и се подхилват, а аз съм зад тях и "опаааа...грешка я" "Ама аз на приятеля си говорех"...

Мега фен Аватара на Blab
    Пфф... много мразя.
    Реакцията ми е заблеян поглед в противоположна посока.
    Теди пък крещи като луда, седи и им нарежда колко са прости, да вървели след кифлите да подсвиркват.:Д

Аз да му изкъртя някой зъб пък да видим дали не му пука.
    Предполагам, че задяват само момичета, които са сами...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Аз да му изкъртя някой зъб пък да видим дали не му пука.
    Предполагам, че задяват само момичета, които са сами...
    Добавих някои случаи. И двата бяха с едно и също момиче, ама тя е тренирала бокс и дори да ме нямаше в тези ситуации пак щеше да е същото. Попринцип правя като бившия й - стоя и гледам как бие някое момче

П.П. Сега се сетих и за подбен случай. 3 цигани зарибяват 4 момичета в автобуса. Ама съвсем дипломатично им обясних че нямат интерес и е по-добре да ги оставят. Много се чудех да става ли по-сложно, но слязоха, което беше по-добрия вариянт и за мен де.
    Пак цигани зарибяваха момиче в автобус и я закачаха, и аз застанах между тях и момичето и я питах къде слиза, за да я изпратя. Само казах на момичетата, с които бях как да стигнат до един приятел, за където бързахме попринцип.

аз подминавам такива хладнокръвно с лошия поглед ама е малко трудно, шот много често ми става смешно, понеже кви ли не колоритни индивиди се срещат

Супер фен Аватара на rakiQ
    оф тия са баси тъпацитеее обичам да се гавря с тех

Супер фен Аватара на rakiQ
    ааа често се случва да ми свиркат тирове ,коли.. ( не съм била там споко ) и размахвам средни пръстове нагоре надоле ..
    дразня се ,че повечето женки си трайкат и се правят все едно нищо не са чули . И аз бях така но от както един психо си извади патлака пред мен .. нещаща се обърнахааааа

Град
    Plovdiv
    мрънкам си под носа някви псувни ама подминавам и не се заяждам... ся кво да ги направя хората, че са прости

иначе най големия ми ужас беше един ден след училище (към 14часа) в претъпкания рейс имаше някъф от тия дет се възбуждат като се навират в някое момиче (имаха си име де ма...не ги знам ) таа аз се дръпна, той дойде към мен.. а беше някъф голям и ме беше страх да кажа нещо и вече последно кат се мръднах (то нямаше и на къде) и като се обърнах го видях с ръка в гащите напрао тръгнах да слизам 3 спирки по-рано, а тоя след мен... и застанал до мен на вратата и аз вече нз кво да права още съм много далече от нас, мислих да звъня на брат ми ама осъзнах, че той колкото и да бърза кво ли може ми се случи дотогава... ма за късмет една баба ме избута да слезе преди мен и й отстъпих та тоя не се усети и слезе аз си останах в рейса...

Не им обръщам внимание. Какъм е смисъла, гадното е че единственото хубаво място за почивка в Силистра също е пълно с такива, най-често цигани

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    абе аре не се правете,всички жени се кефят като им свиркат по улицата... коя жена не обича да и се напомня,че е готина и харесвана?

кво се оправдавате тука,сигурно подмокряте гащичките като някой батко или чичко ви подсвирне или подвикне на улицата
    Кажи ми, че се базикаш.

Град
    Пловдив
    Ами...на мен лично ми е изключително противно и селско, когато някой ми подсвирква.Пък и защо трябва да се чувствам поласкана, като те се обръщат след всичко,което се движи.

Град
    Някъде там...
    Ми ще се направя че не съм го чула

Бахти кофти късмета! На мене що никой не ми предлага пари по улацата ве?!? Никой не ми подсвирква, никой не ми подвиква... аз откога чакам!!! Все момичета си избират...
    бранникь!

Хахах. :P

Не ми е изобщо приятно,не се и лаская.Само изглеждам субекта много злобно и си продължавам.

Ходя си по улицата и някакъв ме поля с вода.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    В повечето случаи се правя, че не ги чувам. Просто не им обръщам внимание. Но се е случвало и да се развикам.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    обръштам се само ако ме се стори познат глас...иначе да си викат
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

само един път ми се случи нещо подобно... вървях си по улицата и видях едно невероятно красиво момиче... тя ме погледна и задържа погледа си върху мен... сърцето ми заби трескаво... погледнах я с най-изпълнения с любов поглед, на който бях способен... тя стана от пейката, на която седеше и тръгна към мен... полазиха ме студени тръпки от вълнение... не знаех какво да очаквам а тя се приближаваше... не можех да спра да я гледам... вече беше само на ръка разстояние от мен... вцепених се... приближи лицето си до моето... можех да усетя топлината и... стори ми се че чакам целувката и цяла вечност... а тя се оригна в лицето ми и припадна... от тогава съм емоционално срутен...
    ...
    лъжа ве
    бранникь!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Нищо не правя,продължавам да си вървя по пътя,без да ми прави впечатление.

Град
    40 Miles from the Sun
    Имам кофти спомени и ся съм леко параноична, та някой като ми подсвирне и ми иде да му отрежа езика и да го накарам да го изяде. о.О Ама се сдържам и се правя, че не съм го чула.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си