.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Не обръщам абсолютно никакво внимание и си продължавам нататък
    Dreams...

Ейй, тия простаци много се навъртяха вече. И с панталон минавам и пак свиркат.... Аз верно, че съм неземно 'убава, ама тия чак пък толкова да се изненадват. То т'ва се отнася и за другите момичета... Разбирам да свирнеш на някоя с пола, дето се вдига или нещо много прозрачно, или въобще нещо различно от обикновеното, което подчертава красотата и прелестите... Ама те го имат вече за спорт. Ама да знаят, че привличат внимание само над простотията си и никое нормално (т.е. да не е проста, курва, тъпа и т.н.) момиче няма да си помисли да има нещо с тях или дори да им намигне...

Таа пак се отплеснах, днеска съм много теглилокумчива (даже измислям и нови думи)... Ами или се правя, че не съм чула или хвърлям най-страшния и надменен поглед. След това не е нужно да казвам нищо (след т'ва второто де), ама ако го направя ще е отровничко.

Казвам му да си гледа работата .. Не ме интересуват мен такива ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Какво правите, когато някой ви подвикне?

Цитирай Първоначално написано от f3nkata__
    днеска си вървях по улицата покрай гробищата в около 8 часа и един ми подсвирва и ми вика че съм била секси е кво аз бях със бяла рокля и токчета може да ме е взел за по-голяма ..
    вие какво правите когато някой ви подвикне ?! аз щях да му покажа среден пръст но си затраях..

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ako obrashtah vnimanie na seki koito mi vikashe...... az se praq 4e ne sam 4ula i tui e tapci zaraazvikali sa kato selenduri
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ako ne sym na kef podminavam ili si go izkarvam na tozi koito mi e podviknal... ako sym v nastroenie zapochvam da se byzikam s nego, stigalo se e i do dosta interesni razgovori vsyshtnost!

Я са подсвирнали,я съм ги пребила...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Повдига ми самочувствието.

Хаха, подобни просташки изпълнения не заслужават никакво внимание.Ако безмозъчния индивид е прекалено нахален си има съответните начина чрез, които да го сплаиш.

Много точно казано!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Никога не се обръщам,независимо дали ми подсвиркват,бибиткат,крещя т..
    Много често се е случвало обаче някой познат да ми каже на следващия ден 'аа,аз те видях вчера еди-къде-си,викнах/свирнах/бибитнах ти,ама така си беше вирнала носа,че даже не ме и видя
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ама аз съм на 13 как може да ми вика

i az sam na 13 i na plaja na primorsko (na lager bqh)
    i sedim na bara i edin 20 god idva i me pita ,,izvinqvai ti na kolko si god"
    az mu vikam ,,13" i toi 4estno li izglejda6 na 17
    tei 4e...
    <a style='background: url(C:\\Documents and Settings\\user\\Desktop\\asdasdasdasdasdasd\\0.jpg ) no-repeat; float: left; width: px; height: px'></a>

Не им обръщам внимание. Отминавам ги и наум ги псувам, колкото си искам.
    Все пак не искам да си изям боя, ако ме чуят и решат да ме набият, няма кой да ми помогне
    .
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Ами каквато съм срамежлива се изчервявам без да знам защо или ако е някои дето го познавам едно следно пръстче и офеиквам
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Хах ... свиркам им и аз ... ама аз го правя малко като селянче в радиус от 100 митра могат да ме чуят

Мега фен
    Ако бях на мястото на някое момиче,бих подвикналGo away,man,go awaaayy...

Град
    Русе
    случвало ми се е стотици пъти ;д реших веднъж да се обърна и да го напсувам...и гледам дядка си плези езика м/у пръстите ;д просто се отвратих вече ;д
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Много мразя такива просташки изпълнения.Най-често като се прибирам ми ги правят.То да беше нещо по-прилично да се зарадваш че те оценяват,ми то някакви чичковки загорели.Попринцип не им обръщам внимание,напсувам ги наум и толкова.Но онзи ден един от колата ми свирна,толкова злобно го изгледах,че горкия едвам не се заби на кръстовището...

...hate my nickname

Повече от фен
    ми на ум си казвам бахти педерасааа пък п0няк0га се изпускам и г0 казвам на глас

Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    ми на ум си казвам бахти педерасааа пък п0няк0га се изпускам и г0 казвам на глас
    хахх имам една приятелка ,която винаги го изкрещява ,след като някой й подсвирне
    By myself but not alone ...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    5 страници момичета, на които им подсвиркват, а от 160 страници в темата за снимките само 2-3 хващат око и те не са писали тук

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    5 страници момичета, на които им подсвиркват, а от 160 страници в темата за снимките само 2-3 хващат око и те не са писали тук
    Е, то подсвиркват главно мангали и простаци... не ми се вярва да подбират кой знае колко.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Едно е да ти подсвирне, съвсем друго е да ти дава вафла и да те вика насила с него в кръчмата наблизо да те черпи с едно, както с мен стана вчера. Аз се мъча да избягам, той почва да ме пипа по бузите и вика, че съм имала ниско кръвно.
    Аз си тръгвам, той след мен. Седя, седя, най-накрая се махна, ама много се бях изплашила.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _sweet_as_chocolate_
    ама аз съм на 13 как може да ми вика

i az sam na 13 i na plaja na primorsko (na lager bqh)
    i sedim na bara i edin 20 god idva i me pita ,,izvinqvai ti na kolko si god"
    az mu vikam ,,13" i toi 4estno li izglejda6 na 17
    tei 4e...
    Госпойци, по едно въпросче за всяка:

За авторката - Ти на 13 защо си айде затаковай роклята, ама с токчета?!
    За другата - "Аз също съм на 13, седим си ние на бара..."

Ще ме прощавате, ама хората не са виновни, че се правите на каки Ако си седите, където седят 13 годишните всичко ще е чипс и пуканки

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Често ми се случва да се обърна ,за да видя дали е някой познат и в повечето случаи е така.Но пък , ако някой кретен го направи се правя,че не му обръщам внимание.Ама веднъж с една моя приятелка, един тъпак ми подвикна и му показах средняк и се гордея с това!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

миналото лято на една спирка на село стоя аз и още 2 момчета .. и минава една кола с цигани.. и един от циганите незнам кой беше и само прави целувка .. и аз побеснях и правя така

и той само наби спирачки и ми вика .. да си навра този пръст в гъза и аз му викам наври си го ти ! и те тръгнаха

абе направо ми се скъси живота с 5 години ама така е като съм мн устата..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    In Devil's Castle
    не им обръщам внимание
    someone else...

Град
    Велико Търново
    Ами на мене доста често ми подсвиркват, и аз много се дразня, ама не им обръщам внимание... Вчера с Pedigree се разхождаме и един мангал на пътя почна да ни пее "Принцесо, мояяяя".... С нея са насрахме от смях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си