- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите, когато някой ви подвикне?
Не обръщам абсолютно никакво внимание и си продължавам нататък![]()
Dreams...
Ейй, тия простаци много се навъртяха вече.И с панталон минавам и пак свиркат.... Аз верно, че съм неземно 'убава, ама тия чак пък толкова да се изненадват.
То т'ва се отнася и за другите момичета... Разбирам да свирнеш на някоя с пола, дето се вдига или нещо много прозрачно, или въобще нещо различно от обикновеното, което подчертава красотата и прелестите... Ама те го имат вече за спорт. Ама да знаят, че привличат внимание само над простотията си и никое нормално (т.е. да не е проста, курва, тъпа и т.н.) момиче няма да си помисли да има нещо с тях или дори да им намигне...
Таа пак се отплеснах, днеска съм много теглилокумчива (даже измислям и нови думи)... Ами или се правя, че не съм чула или хвърлям най-страшния и надменен поглед. След това не е нужно да казвам нищо (след т'ва второто де), ама ако го направя ще е отровничко.![]()
Казвам му да си гледа работата .. Не ме интересуват мен такива ..
ako obrashtah vnimanie na seki koito mi vikashe...... az se praq 4e ne sam 4ula i tui e tapci zaraazvikali sa kato selenduriПървоначално написано от f3nkata__
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ako ne sym na kef podminavam ili si go izkarvam na tozi koito mi e podviknal... ako sym v nastroenie zapochvam da se byzikam s nego, stigalo se e i do dosta interesni razgovori vsyshtnost!
Я са подсвирнали,я съм ги пребила...![]()
Никога не се обръщам,независимо дали ми подсвиркват,бибиткат,крещя т..
Много често се е случвало обаче някой познат да ми каже на следващия ден 'аа,аз те видях вчера еди-къде-си,викнах/свирнах/бибитнах ти,ама така си беше вирнала носа,че даже не ме и видя![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от f3nkata__
i az sam na 13 i na plaja na primorsko (na lager bqh)
i sedim na bara i edin 20 god idva i me pita ,,izvinqvai ti na kolko si god"
az mu vikam ,,13" i toi4estno li izglejda6 na 17
tei 4e...
<a style='background: url(C:\\Documents and Settings\\user\\Desktop\\asdasdasdasdasdasd\\0.jpg ) no-repeat; float: left; width: px; height: px'></a>
Не им обръщам внимание. Отминавам ги и наум ги псувам, колкото си искам.![]()
Все пак не искам да си изям боя, ако ме чуят и решат да ме набият, няма кой да ми помогне.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Ами каквато съм срамежлива се изчервявам без да знам защо или ако е някои дето го познавам едно следно пръстче и офеиквам![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Хах ... свиркам им и аз ... ама аз го правя малко като селянчев радиус от 100 митра могат да ме чуят
![]()
Ако бях на мястото на някое момиче,бих подвикналGo away,man,go awaaayy...
случвало ми се е стотици пъти ;д реших веднъж да се обърна и да го напсувам...и гледам дядка си плези езика м/у пръстите ;д просто се отвратих вече ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Много мразя такива просташки изпълнения.Най-често като се прибирам ми ги правят.То да беше нещо по-прилично да се зарадваш че те оценяват,ми то някакви чичковки загорели.Попринцип не им обръщам внимание,напсувам ги наум и толкова.Но онзи ден един от колата ми свирна,толкова злобно го изгледах,че горкия едвам не се заби на кръстовището...
ми на ум си казвам бахти педерасааа пък п0няк0га се изпускам и г0 казвам на глас![]()
![]()
хахх имам една приятелка ,която винаги го изкрещява ,след като някой й подсвирнеПървоначално написано от bybit0o0
![]()
By myself but not alone ...
5 страници момичета, на които им подсвиркват, а от 160 страници в темата за снимките само 2-3 хващат око и те не са писали тук![]()
Е, то подсвиркват главно мангали и простаци... не ми се вярва да подбират кой знае колко.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Едно е да ти подсвирне, съвсем друго е да ти дава вафла и да те вика насила с него в кръчмата наблизо да те черпи с едно, както с мен стана вчера.Аз се мъча да избягам, той почва да ме пипа по бузите и вика, че съм имала ниско кръвно.
![]()
Аз си тръгвам, той след мен.Седя, седя, най-накрая се махна, ама много се бях изплашила.
![]()
Госпойци, по едно въпросче за всяка:Първоначално написано от _sweet_as_chocolate_
За авторката - Ти на 13 защо си айде затаковай роклята, ама с токчета?!
За другата - "Аз също съм на 13, седим си ние на бара..."
Ще ме прощавате, ама хората не са виновни, че се правите на какиАко си седите, където седят 13 годишните всичко ще е чипс и пуканки
![]()
Често ми се случва да се обърна ,за да видя дали е някой познат и в повечето случаи е така.Но пък , ако някой кретен го направи се правя,че не му обръщам внимание.Ама веднъж с една моя приятелка, един тъпак ми подвикна и му показах средняки се гордея с това!
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
миналото лято на една спирка на село стоя аз и още 2 момчета .. и минава една кола с цигани.. и един от циганите незнам кой беше и само прави целувка .. и аз побеснях и правя така![]()
и той само наби спирачкии ми вика .. да си навра този пръст в гъза и аз му викам наври си го ти !
и те тръгнаха
абе направо ми се скъси живота с 5 години ама така е като съм мн устата..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
не им обръщам внимание![]()
someone else...
Ами на мене доста често ми подсвиркват, и аз много се дразня, ама не им обръщам внимание... Вчера с Pedigree се разхождаме и един мангал на пътя почна да ни пее "Принцесо, мояяяя".... С нея са насрахме от смях...![]()
![]()