- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите, когато някой ви подвикне?
И аз не реагирам по никакъв начин. Има някои, които се базикат много и ми става смешно, ама и усмивката си сдържам, не им казвам нищо. Ама ако някой ме ядоса, няма да го търпя, ще го наругая нещо![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от Summer^KisS
![]()
![]()
![]()
Оле, тоя мангал беше много луд, ебаси, ние отиваме до магазина, съвсем спокойно си се движим, и онзи пръч започва да ни пее. ААА, ебати кретена. ;д
В повечето случаи и аз така... Единствено само, ако е много много симпатичен, може да му се усмихна, но това може да се случи много рядко, защото в повечето случаи подвикващите са някакви цигани, работещи на строеж... Ей до нас има един строеж и всеки ден като минавам от там има един дет ми вика "ей маце, ела да ми гаврътнеш една" и аз се правя, че не го чувам и си подминавам, ама последния път бях с батко и той така се ядоса и му се развика, заплаши го нещо и гледам неска като минах си мълчи вече...Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
в началото мн се ядосвах направо пебеснявах сега дори не ми прави впечатление
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Първоначално написано от Pedigree
![]()
ами веднъж се разхождаме с една приятелйка и минават двама циганина и единя хваща за гъза моията приятелка а пък на мен другия нещo протегна ръка ама аз се отместих и нищо не ми направи .. от възмущение аз се обръщам и оня циганин ми вика ''Искам те ,но нямам право''
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
секви животни ги имааз ги подминавам
![]()
Вкарвам наглия поглед..поглеждам за секуннда и си заминавам![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
+1Първоначално написано от SaD_KiD
![]()
Ако не се държи просташки - а именно се усмихне, направи ми комплимент или пр. му се усмихвам учтиво(понякога благодяря за комплимента).
Ако е някой простак натегач го подминавам или му казвам да се разкара.
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
За мен тва е простащина,проява на селски манталитет и пр.дори не ми правят впечатление,минавам и заминавам!Адски противно и гнусно ми става,когато "свиркаджията" е мъж на възраст!!!!!
Чалгата е много сериозно в акъла на циганина...Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
![]()
![]()
Показвам му среден пръст и си продължавам ..![]()
Повечето става на улицатаи едт. не им обръщам некфо внимание
да не съм куче,яиначе в даскалото най -вече почваме се гъбаркаме
Най-го мразя тва... адски селско и просташко е...
в повечето случай тегля една хубава псувня на уминаче може да го понапсувам и на глас или да му покажа среден пръст,но само ако не съм сама,че иначе ме е страх
![]()