- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уиски въпрос :)
Коя е най-добрата марка според вас?Препоръчайте ми и на мене,щото се чудя с какво "Джак Даниелс" е по-добър от Black Ram-примерно..Аз не съм голям разбирач,така че го имайте в предвид.
Тенкс![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
блек рам е пълна боза![]()
имаше някво марково супер сладникаво такова, мн хубаво, мн ми хареса, някой ако се сеща да каже кое е ще съм му мн благодарна.![]()
Мен ако питаш, най-добре е всеки път да си вземаш различно и така с течение на времето ще ги научиш повечето и ще станеш 'разбирач'. Хубавото да си момиче е, че всичко е на аванта.И не е нужно да се набутваш, за да разбереш повечето алкохоли кой какъв е в малък период от време.
Ама който има пари си е друга работа.![]()
ахахаххаххахаха якия бисер, ббббббббрааааатщото се чудя с какво "Джак Даниелс" е по-добър от Black Ram-примерно![]()
емм незнам кое е най доброто, щото не пия , ама мога да ти кажа, че двете най- скъпи, които съм продавала са Дъмпъл и Чивас Регалпредполагам че са и най- качествените
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
ami 4i4o Jack ima mn po-mek vkus ,a Black Ram e vse edno pie6 nafta ot benzinostanciqta,Az haresvam Jack Daniels,Jameson,no kogato izlizam piq osnovno GB s Redbull. GB nai mi dopada
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
То от Черния Коч всякакво уиски е по-добро, аз не пия много уиски ама ми харесва Red Label, Teacher`s, Glenfiddich.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мен ми се струва че уискито е за големците, ние средната класа си пием ракия и водка, поне според мене
монеже кислородната вода ми свърши и си промивам дупките на ушите с уискито на майка ми и като види че подчти е свършилоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всеки път като съм вънка забравям да си купя от аптеката мамка му !!!!!!!!!1
Те нали по филмите дават как с уиски си промиват раните и после сами се шият![]()
Да живее класиката - Джак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
абе аз промивам пък кфот станеПървоначално написано от exploitedteen
днес ще си купя кислородна вода![]()
Ако ти се дават парички , пробвай - Chivas Regal най-малко 25 годишен. Иначе вярвам Passport-a ще ти хареса.Или 100-те гайди и то става , абе има много варианти. Купуваш - пробваш , всеки има различно виждане , за добро квалитетно питие.
![]()
Veni , Vidi , Vici !!!
предпочитам да пия ариана от колкото black ram! тфа не е уиски а излагация
Raise your fist!
на мене почти всичко ми е силно, само Бушмилс и ДжимБийм, при това сууупер рядко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами 1во чичо ти Джак е малко по-различно от уиски. То се води Тенеси Уиски ама си е чист бърбън... А колкото до уискитата - Tullamore Dew и Jameson не са лоши. Има едни 7 марки уискита които са в своя собствена отделна класация и са изключително скъпи, не се сещам как се казваха сега...
Обичам шопската салааата...
Аз не съм някакъв разбирач, но за 1 годишнина 1 мой познати докараха от германия някакво уиски и на него пишеше Single Mode, стори ми се мн по хубаво от черен джони, джак, джим , абе от всички![]()
Ти само така го пиеш, знам азПървоначално написано от ВинкелО
![]()
mi neznam az 6te ti predloja Cutty Sark ama e skypi4ko
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
men konqk s 6okolad me kefi pove4e![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Red Label :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Оооо усики обожавам .... много даже това лято просто беше уиски лято хахаха като се почне от това дето се даваше на ултратат Тийчърс и ТуламорДю и се стигне до Чивас примерно то класика чиваса Черно Джони -БлакЛейбъл е доста добро а за синьото да не говорясамо един път имах щастието да го пия никога няма да забравя този вкус ... уникало ....иначе други които са по добри от блакрама ... бушмилс балантайнс феймъс ....
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
мисля, че т'ва дето каза exploited стига по темата,Black Ram дори не трябва да се споменава
Иначе купуваш и пробваш, вече е въпрос на вкус. Аз съм фен на ирландското - Jameson, Tullamore Dew, Bushmills...
Но и Jack не е изхвърляне![]()
we give it all.
Tullamore Dew, ей оня ден един приятел ни черпи с такова, хареса ми... Иначе не знам, мен Джони Вървящияси ми харесва, ама то си е до човек... Трябва да пробваш и сама да прецениш... А до колкото Бляк Рам-а, не съм го пробвала, но като слушам овациите май няма и да го пробвам...
![]()
Благодарско за инфото![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...