.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Поредната история ...

...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Колкото и да криете-рано или късно истината ще излезе наяве.А приятелката ти,ако ти е такава,ще те остави да си щастлива с него.

Ми аз мисля,че ти си добра приятелка,щом въпреки силните си чувства си го оставила заради нея...Но не мисля,че трябва да подтискаш чувставата си към това момче...Опитай се да поговориш с твоята приятелка,обясни и чувствата си...кажи и че до сега не си харесвала толкова силно някой...Кажи и колко държиш на нея...Незнам аз си мисля,че чрез разговор ще постигнеш нещо...Успех!

Град
    Испания
    Що за приятелка имаш...?
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Ами, тя е до мен от години, била е до мен винаги и за всичко. За него твърди, че го мрази. Побвала съм още преди с разговори, но явно не съм била достатъчно упорита.
    П.С. Благодаря на всички за мненията досега

Ми,тогава явно тя не ти е достатъчно добра приятелка,щом след всичките разговори си останала неразбрана...

Тя е добра приятелка за всичко друго. Проблемът е в него. А вече нейното мнение за него не мога да променя.

Град
    столицата
    Добре де,неможете ли да се влюбите в някой от същия град,винаги от други градове си намирате

По темата : Кажи му на него да говори с нея и евентуално да се сдобрят някак си колкото да не се карат и тва е.

ами имаше едно-"гаджетата са до време ,приятелите-винаги"... може би приятелката ти преди като е ходила с този той може да не й е бил верен или нещо такова и да я е наранил...и тя да не иска да стане с1щото и с теб.. поговори пак с нея и с него за да се разясните
    =)

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен приятелката ти не би трябвало да има нещо против, след като няма нищо към това момче, а ти си тъжна и ти е гадно, че не си с него, защото имаш силни чувства...Ако ти е приятелка, трябва да те разбере и да иска да си щастлива, а не да й е гадно...и аз не знам за какво, няма причина, нали й е безразличен?

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ако ти е такава приятелка, трябва да те подкрепя и да се радва, че си щастлива, въпреки омразата, която изпитва към него.Поговори с нея и и го обясни това.Дано те разбере и да не се карате повече заради него.

Значи.. доколкото разбрах приятелката ти мрази въпросното момче?! Та нали ти ходиш с него, на нея какъв и е проблема? Според мен тука има чиста проба ревност и приятелката ти само твърди че го мрази, а всъщност му е хвърлила око

И все пак.. ако ти е истинска дружка би трябвало да се радва за теб, след като си щастлива.. ?
    ..I won't take nothin' less then a deeper love..
    Waitin' for a Miracle!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ем то тя ако ти наистина толкова добра приятелка колкото твърдиш, няма да ти се сърди или от сорта, ако си с него... Защото една приятелка би искала приятелката и да е щастлива, а съответно ти си щастлвива с него...

Незнам, сама си направи изводите.. Поговори с нея.. Кажи и, че неможеш без нея, но и тя да се замисли, че неможеш и без него.. и просто или ще си с двамата или ще си сама..

Успехи!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Моя приятелка ако тръгне с някой мой бивш, дори някой, който мразя пак ше ми стане гадно. Съвсем нормално е, че реагира така. Няма как да се криете до живот, рано или късно сичко ше се разбере, така че май ше ти се наложи да избираш...

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си