.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Просто искам да споделя.... ;(

Здравейте!Исках просто да споделя нещо от което много ме боли..та значи с приятеля ми в момента сме в различни градове.Обичам го адски много...той мен също.Доказвал ми го е не 1 или 2 пъти.Но проблема е в това че на него на моменти му става нещо и не влиза в скайп,по телефона не се чуваме.И така с дни.Просто това ме убива.И винаги когато стане така аз знам че е станало нещо и той ми се сърди...Оффф много го обичам и вече направо съм съсипана...не мога повече...
    Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно.

Град
    В облаците
    Момиче, действай! Кажи му това и на него! Лятото много хора имат този проблем с различните градове.. Но не мисля, че разстоянието е пречка. Та, този твой приятел, има ли изобщо основание да се сърди така? Или просто когато на него му харесва, решава да се надуе и си кара така с дни..? А може би иска просто малко време за себе си?
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Казвала съм му го безброй пъти....той ми е обещавал че вече няма да е така.пффффффффффф мн кофти . и аз всеки път му вярвам и той пак го прави и всеки път боли все повече

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от NeLiQ```
    Казвала съм му го безброй пъти....той ми е обещавал че вече няма да е така.пффффффффффф мн кофти . и аз всеки път му вярвам и той пак го прави и всеки път боли все повече
    Лоша работа.Но все пак може би трябва да отиде по работа,роднини и т.н.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Испания
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    sofia
    kaji mu ne se pritesnqvai mejdu hora koito se obichat ne trqbva da ima neizkazani neshta
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Мега фен
    Ти пък....момчето може и да няма достатъчно време за такива работи.Опасни хора сте,ей ! Искате човек да е пред компа дни и нощи !

Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    Момиче, действай! Кажи му това и на него! Лятото много хора имат този проблем с различните градове.. Но не мисля, че разстоянието е пречка. Та, този твой приятел, има ли изобщо основание да се сърди така? Или просто когато на него му харесва, решава да се надуе и си кара така с дни..? А може би иска просто малко време за себе си?
    Много добре казано +6

Какво време за себе си бе хора....през деня можем да се чуем за час и то само вечер.....много ли е Толкова ли много искам

Град
    Пловдив

Re: Просто искам да споделя.... ;(

Здравейте!Исках просто да споделя нещо от което много ме боли..та значи с приятеля ми в момента сме в различни градове.Обичам го адски много...той мен също.Доказвал ми го е не 1 или 2 пъти.Но проблема е в това че на него на моменти му става нещо и не влиза в скайп,по телефона не се чуваме.И така с дни.Просто това ме убива.И винаги когато стане така аз знам че е станало нещо и той ми се сърди...Оффф много го обичам и вече направо съм съсипана...не мога повече...
    ти тъпа ли си?! да не ти е роб,че постоянно да ти се обажда и да ти казва к'во прави леко да не го издат мечките

Супер фен
    Pravilno Andreev pravilno !

Avtorkata...vij sq moito momiche ima6 tejak problem- toi ne e vlizal v skype cql edin den i ne ti se obadil da te pita kvo prai6,a se smqta 4e ne 1 pat i 2 pati ti e dokazval 4e te obi4a. Kak predpo4ita6- da ti vra4a brasnarskoto noj4e ili ti sama 6te se spravi6
    Ili nai dobre si kupi kai6ka s namornik i mu gi sloji...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Прекалено добрем знам какво ти има...но просто преестани го задушаваш...и чакай те потърси!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Или ти му изневеряваш ти,
    или ти изневерява той.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Дrэаmз
    Оф,явно този раздел не е за мен..толкова любовни истории прочетох,че ми се доплака.. Според мен разстоянието си оказва влияние,може за това да му става кофти и да се опитва да се дистанцира.Естествено не съм запозната с пълната ви история или с характерите ви,но предполагам е заради това.Все пак не може напълно да замениш личния контакт с телефона или Скайп.Опитай да го накараш да поговорите и да си излее душата.Да каже ако го притеснява нещо.И общо взето е това..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с него.Сподели му,че тези моменти,моменти,на мълчание са ти неприятни.

Не става въпрос за ден или два че не сме се чули.....това продължава някъде седмица (в най-добрия вариант)....Виждам че всички не пишете за да помогнете а просто да трупате мнения и да се правите на много разбиращи...Не пожелавам на никой да е на моето место.....адски е кофти.Докато не го изживеете няма да разберете как се чувствам И все пак мерси за подигравките...

Град
    столицата
    И какъв съвет искаш?Както някой вече каза,разстоянието ще си свърши работата,няма начин постоянно да поддържате връзка,трябва да се примириш,защото той не е виновен,че ти си мислиш,че е станало нещо.Опитай се да го забравиш и толкова.

Цитирай Първоначално написано от MP
    И какъв съвет искаш?Както някой вече каза,разстоянието ще си свърши работата,няма начин постоянно да поддържате връзка,трябва да се примириш,защото той не е виновен,че ти си мислиш,че е станало нещо.Опитай се да го забравиш и толкова.
    А ти случайно да си прочел заглавието на темата

ПП: Не се заяждам,просто ме е яд на тези които казват да му дам свобода при положение че той я има в изобилие

Град
    столицата
    .Виждам че всички не пишете за да помогнете а просто да трупате мнения и да се правите на много разбиращи...Н И все пак мерси за подигравките...
    Прочетох това.Ако целта ти е да споделиш,значи не търсиш помощ,но въпреки това се опитвам да ти помогна като ти казвам,че нямате много голям шанс.Та вие не се виждате,каква свобода да му дадеш?Той си я има и точно това е проблема.НИкой неможе да се задоволи с виртуални целувки по скайп и мокри сънища...

Град
    Boulevard of broken dreams
    Имам подобен случай.. По принцип сме от различни градове,още повече ,че са бях на село нито имам комп нищо ,а нямах пари в телефона ,а и той не се обади Както никога споделих и с майка ми и тя вика "Имай малко достойнство,нека той да те търси "
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    може би има работа та да не ти звъни поне аз така мисля успокой топката малко смис не мисли че му се е случило нещо или подобни глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си