- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- странен метод
такаа.преди време в моето село една баба(тя е ромка) каза,че като била малка са я обтрили с прилеп по цялото тяло и сега няма нито един косъм.чували ли сте за такова нещо и какво мислите?![]()
![]()
обтрили са я с прилеп???!!!!!!
![]()
предпо4итам епилатора
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
![]()
и аз така реагирах,но примамливо звучи без косми за цял живот,нали?
Преди време малко преди да се стъмни бях видяла едни прилепи да летят в парка близо до нас...Утре отивам да си уловя един![]()
Цигански работи![]()
Особено,ако ти го е казал мангал..Първоначално написано от LLLLLL
дам...гледах едно предаване за циганските вярвания и магии-бива си ги,ама тва ми изглежда странно-ако беше вярно,козметиците нямаше да се трепят с кола маска,нямаше да има епилатори и т.н.....
..Why can't I be innocent..
прилеп?!?!!?!?!убава работа...ама циганска
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да бе аз изядох 10 хлебарки колорадки и зъбите ми станаха идеални,пълни глупости са тва![]()
Първоначално написано от Gothique♫
![]()
![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Просто си има хора без косми по тялото...Според мен тва си е някакъв ген,а не че са се ''обтривали'' с прилеп![]()
Дори не знам как да се изразя в тази така тъпа тема-ТЪПИ СТЕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБТРИВАНЕ С ПРИЛЕП
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxa ako im slu6a6 na tiq prostotiiteeeeeeeПървоначално написано от LLLLLL
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хахаха, тфа си го представих как я търкат с прилепа...![]()
Супер тъпо е да вярваш на подобни неща... Прилеп хахаха![]()
Първоначално написано от Dark~Illusion
ьахЬХахьаьхаьахьахьахахьа ххьахьхахьахаьахьхаьахЬХХ ььхЬхЬХЬхьАХАЬхаьхаьхьахь ахаьхаьАЬХХЬАьаХАЬхаьХЬах ьАХАЬХаьхьахАХЬХЬАхаьхАЬХ хаьхАХЬХАьхаХЬХьхахьхаЬХА ЬХАХьхАХЬХаьхХАЬХАхьхАХЬХ аьххьххаХЬхахьАХАХЬАЬХЬАх ьхАЬХАхьхАХЬХаьххаЬХахьаХ ЬХаьххЬАХаьхАХЬАХьхаХЬАХЬ ХАхьАХАЬахьхАЬХАХЬАХАХЬХа хьаХЬХаьхАЬХаьхХЬЬах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще уловиш ли и на мен един?Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ко искаш да ти кажем ??? Да ти хвана прилеп ли![]()
Взимам пушката и тръгвам на лов за прилепи![]()
Ако е вярно ще няправя крем против косми
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпросният прилеп да не й е изял космите... Пълен ужас... Да се "обтриваш с прилеп"... Тоя майтап не го знаех!![]()
e i krem4eta shte ima....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
знам,че е супер тъпо и звучи напълно неправдоподобно,но аз питах дали някой е чувал.изглежда не.и аз така си помислих-пълни измишльотини ,прилепи,пх![]()
![]()
![]()