- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа среща
;] как ви се стори първата среща ;]
beshe stranno ,a i v sashtoto vreme tapo i si tragnah razocharovana![]()
ChuDq se na Kade ....?
Даже не я помня ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
първата среща не беше много добра, ама аз нали съм упорит си я изпих.. беше флирт на следващия ден ме цепеше яко главата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мхм.. и аз така... Не я помня![]()
Е сигурно е била хубава...
![]()
![]()
хах щом не я помниш дали е била хубаваПървоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Какво се има предвид под 1-ва среща?1-вата официална среща откакто сте заедно или когато се запознавате за 1-ви път?
Като се замисля...май съм нямал 1-ва среща![]()
хаха аз за това и поисках уточнение,че да не излезне,че и аз съм нямал![]()
Прекрасна.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Изкарах си много добре, беше просто перфектно![]()
![]()
Сигурно, защото бях много влюбена
![]()
Не съм се притеснявала,эащото никога не съм имала първата среща или първата целувка да речем эа нещо тооолкова специално.Мина добре.Беше отдавна,но си спомням,че не спряхме да говорим.Говорихме эа всичко-от политика,до автомобилни маркиБеше супер эабавно.С добри спомени останах и от самата среща и като цяло от човека.
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Еми...романтична бешеПоявих се с роза и...сравнително изтупан
Все пак...беше момичето на мечтите ми... Под какво да разберете изтупан.. Дънки,кожено яке и ретро очила. Прическа...нямах..само се сресах набързо да не съм рошаф и тъй..на пейка в 8 часа в един парк..докато към 9:30-10:00 не се започна мляскането
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Първа среща от както бяхме гаджета или когато не?Има разлика.Веднъж излязахме на кафе,бяхме още приятели.Мина нормално,нямаше смисъл да се притеснявам толкова.Говорехме си за общи неща,не е имало паузи на мълчание и бързо ми мина притеснението.Друга беше първата ни среща като гаджета.Но това няма да обяснявам.Няма кой знае какво за казване.
Ужасна![]()
Беше ми приятно с него,но той ме караше да го държа за ръка (нещо ,което и до ден днешен не успявам да го отуча).
На края на срещата го целунах по бузата и той каза "Мерси :^)!"
Иначе беше приятно ,макар да настояваше да плати сметката,при което се ядосах и казах,че ще делим на половина,макар той да беше изконсумирал повече.Не се усети![]()
Правило на романтика е да плаща мъжа. Няма делене няма тя да плаща...ако иска да те свали той ще се охарчи![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..