- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кое боли повече?
От това с половинката да сте адски далече за дълго време, илии да е пред теб ... на една ръка разстояние ... ии да не може да го/я имаш?!?
Bila sam postavena i v dvete situacii i v dvete e gadny polujenieto i opredeleno mislq che da e do teb i da ne mojesh da go imash e ybiistveno i mn -po gadno..Pone tova e moeto mnenie po-vaprosa ..
![]()
ChuDq se na Kade ....?
Най гадния начин някой да ти липсва е да бъде близо до теб, но да знаеш, че не можеш да го имаш ! Мисля, че тва отговаря
~~* Не меччтай, а дейставай
Не чакай, а тръгвай преди някой да те прегази*~~ Linkin Park-Papercut , MM-[S]aint, METALLICA-nOTHING ELSE METTERS (music)
Боли когато отборът ти загуби финал на шампионска лига или изпусне титлата в последния кръг,другото са любовни глупости,няма за какво да те боли,ако грешката е твоя се опитваш да си вземеш поука,а ако не зависи от тебе (несподелена любов) теглиш му една майна и т'ва е.А само сълзи без действия е супер лигня.
От разстоянието.Ако е при мен и не мога да я имам прави всичко по силите за да я спечеля.Ако ли не прав и път.Първоначално написано от crazy_lazy_girl
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
E, Нали имаше такава тема![]()
Ем несподелената любов... Защото когато обичаш някой, а той теб не - може да сте на ръка разтояние от него, толкова близко а в същото време толкова далеко... А другия вариант, той те обича.. и да не е до теб, просто ТОЙ ТЕ ОБИЧА![]()
![]()
![]()
ми от несподелената любов
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
+1Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Много е шибано така като не може човек да си сподели любовта с момичето/момчето .. в случея аз съм 1 от тези момчета ...![]()
![]()
Не е ли егоистично, при толкова самотни хора да си самотен сам?!?Първоначално написано от Prophecy
П.П. Имаше такъв спомен.![]()
Първоначално написано от koalka
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Определено повече боли от несподелената любов, защото знаеш, че никога няма да бъде с теб, докато ако е мнооого далеч от теб, рано или късно ще се срещнете, но ще се обичате и двамата.Както се казва:"Най-гадният начин да ти липсва любимият човек е той да стои до теб, а ти да знаеш, че никога няма да бъде твой."
+2Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Какво искаш да кажеш ?Първоначално написано от crazy_lazy_girl
От несподелената любов, разбира се.
Колкото и голямо да е разстоянието, би могло да се преодолее и да се свикне с мисълта.Много по-лесно е да знаеш, че има човек, макар и далече, който държи на теб и те обича, отколкото всеки ден да си близо до човек на кожого си безразличен...Боли...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И от двете. Изобщо харесваш/обичаш ли някой ако не е до теб си е гадно.
Животът е адът описан в Библията!
От това да те халосат с
чук по главата.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
И двете са гадни... Аз само за разтоянието мога да говоря и е адски изнервящо. Такава връзка не бих искала да имам..![]()
От несподелената любов боли повече
Ако се обичате истински разтоянието между вас няма да ви попречи ни най-малко![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
мен повече ме боли от разтоянието ..
защото когато любовта е несподелена чувствата ти умират по-бързо , понеже не виждаш перспектива ... а и поне знаеш , че той би бил щастлив с друга ..
а когато любовта се дели от голямо разтояние .. знаеш , че и двамата не сте щастливи .. не можеш да знаеш с коя е (което при другия вид поне знаеш - един вид си спокойна ) .. и трябва единствено да чакаш .. всеки ден от това чакане е толкова мъчителен .. знаеш , че и той иска същото , но не можете .. нито да се гушнете , нито да се целунете .. нищо .. дори не можете да се видите ..
![]()
Според мен от несподелената любов по-боли. При разстоянието знаеш, че той те обича и мислено е винаги с теб.
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
ot nespodelenta lybov...za6toto 4oveka koito obi4am e do men ot 3 godini i...znam 4e nikoga nqma da sme zaedno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razbira se, 4e boli pove4e ot nespodelenata ljubov...Tova da znae6, 4e 4oveka na tvoite me4ti e blizo do teb, no da ne moje6 da mu kaje6 kolko go obi4a6, e napravo sysipva6to....
![]()
![]()
![]()