- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кое боли повече?
Аз познавам един случай , в който разтоянието е проблема и мисля , че е много гадно .. да не можеш да видиш любимия![]()
Защо не си сложил и Алкохол в графата ?!? От него най боли глава
ами наистина от разтоянието боли но замисли се как би те боляло повече да знаеш че човека които те обича е далече или да знаеш че човека без които не можеш и обичаш те има само за приятел или изобщо не ти обръща внимание.И все пак си мислям че от несподелената любов боли повече мое си мнение поне![]()
еми ако разстоянието е мн голямо все пак оби4аш някого и знаеш 4е и той те оби4а и все пак макар и мн радко ще се видите и ще бъдете щастливи поне за малко,докато ина4е оби4аш някого и нямаш и никакъв шанс да бъдеш с него затова се опитваш да го забравиш като не го виждаш и то пак става същото-не се виждате,оба4е знеш 4е на него не му пука за теб,но пък ако все пак трябва да се виждате е даже още по гадно
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от bad_girl_1994
Суетата.Моят любим грях.
За мен е несподелената любов.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
По-гадно ще ми бъде,ако човека,когото харесвам е до мен,а в същото време да не мога да го имам.В такъв случай ще предпочитам да е далеч(ще страдам по-малко).
opredeleno men me boli mn pove4e kogato lubovta e nespodelena ...... kakvato beshe minalata mi lubov,i to zaradi men mn jalko ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Разстоянието може да се преодолее и двамата знаят,че някой ден ще бъдат заедно постоянно.От несподелената любов можеш само да страдаш,пък и няма как от нея да стане нещо хубаво.
дам ... несподелената sux повече![]()
второто, точно така се чувствам сега![]()
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Тук съм абсолютно съгласна! \Първоначално написано от ThinkerBell
/
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
според мене от липсата на истинското в хората
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
По-добре е да знаеш, че някой...някъде, колкото и далече да е..те обича, отколкото да е близо до теб и да не можеш да го имаш .![]()
![]()
sex is overrated...
Ми нито едно от двете не ми се е случвало,но предполагам,че и двете болят.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
от несподелената любов боли повече.. но най-гадно да има несподелена любов и той/тя замине за някъде ..
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
второто![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
когато сте далеч един от друг ..въпреки всичко знаеш че те обича и си пишете смс и се чувате и само чакаш да сте си заедно пак .. а когато си до него когато чустваш че той нищо не изпитва към тебе и че няма да има деня в който ще сте заедно... има ли смисъл ? .. !
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
От несподелената любов..преди мен отговориха защо![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
oleeee ..... za Chelsea stava vupros nali? mn kofti stana togava za vas. ne im simpatiziram ama 4ak na men mi stana kofti v kraq na predi6niq sezon i na finalaПървоначално написано от MP
![]()
a po temata.. opredeleno nespodelenata lubov. drugoto ne sum go izpitvala ama spored mene nqma mqsto za sravnenie mejdu dvete![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Скайп любоФ Рлз, бе!![]()
Този профил не се използва!