.

Виж резултатите на анкетата: От кое боли повече?

Гласували
166. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • от разстоянието

21 12,65%
  • от несподелената любов

145 87,35%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Аз познавам един случай , в който разтоянието е проблема и мисля , че е много гадно .. да не можеш да видиш любимия

Град
    Някъде там...
    Несподелената любов

Град
    Shove IT
    Защо не си сложил и Алкохол в графата ?!? От него най боли глава

Град
    mezdra
    ами наистина от разтоянието боли но замисли се как би те боляло повече да знаеш че човека които те обича е далече или да знаеш че човека без които не можеш и обичаш те има само за приятел или изобщо не ти обръща внимание.И все пак си мислям че от несподелената любов боли повече мое си мнение поне

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

еми ако разстоянието е мн голямо все пак оби4аш някого и знаеш 4е и той те оби4а и все пак макар и мн радко ще се видите и ще бъдете щастливи поне за малко,докато ина4е оби4аш някого и нямаш и никакъв шанс да бъдеш с него затова се опитваш да го забравиш като не го виждаш и то пак става същото-не се виждате,оба4е знеш 4е на него не му пука за теб,но пък ако все пак трябва да се виждате е даже още по гадно
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от bad_girl_1994
    Най гадния начин някой да ти липсва е да бъде близо до теб, но да знаеш, че не можеш да го имаш ! Мисля, че тва отговаря
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

За мен е несподелената любов.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-гадно ще ми бъде,ако човека,когото харесвам е до мен,а в същото време да не мога да го имам.В такъв случай ще предпочитам да е далеч(ще страдам по-малко).

Повече от фен
    opredeleno men me boli mn pove4e kogato lubovta e nespodelena ...... kakvato beshe minalata mi lubov,i to zaradi men mn jalko ....
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Разстоянието може да се преодолее и двамата знаят,че някой ден ще бъдат заедно постоянно.От несподелената любов можеш само да страдаш,пък и няма как от нея да стане нещо хубаво.

дам ... несподелената sux повече

Голям фен Аватара на mir4eto93
    второто, точно така се чувствам сега
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Bila sam postavena i v dvete situacii i v dvete e gadny polujenieto i opredeleno mislq che da e do teb i da ne mojesh da go imash e ybiistveno i mn -po gadno.. Pone tova e moeto mnenie po-vaprosa ..
    Тук съм абсолютно съгласна! \/
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Град
    Шумен
    според мене от липсата на истинското в хората
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

По-добре е да знаеш, че някой...някъде, колкото и далече да е..те обича, отколкото да е близо до теб и да не можеш да го имаш .
    sex is overrated...

Град
    Париж
    Ми нито едно от двете не ми се е случвало,но предполагам,че и двете болят.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    .,.,.Sofiq.,.,.
    от несподелената любов боли повече.. но най-гадно да има несподелена любов и той/тя замине за някъде ..
    ..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
    Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..

второто
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

когато сте далеч един от друг ..въпреки всичко знаеш че те обича и си пишете смс и се чувате и само чакаш да сте си заедно пак .. а когато си до него когато чустваш че той нищо не изпитва към тебе и че няма да има деня в който ще сте заедно... има ли смисъл ? .. !
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    От несподелената любов..преди мен отговориха защо
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bad_girl_1994
    Най гадния начин някой да ти липсва е да бъде близо до теб, но да знаеш, че не можеш да го имаш ! Мисля, че тва отговаря

+ 1

П.П. И в двете ситуации съм била несъмнено второто е по - гадно ...
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от MP
    Боли когато отборът ти загуби финал на шампионска лига или изпусне титлата в последния кръг,другото са любовни глупости,няма за какво да те боли,ако грешката е твоя се опитваш да си вземеш поука,а ако не зависи от тебе (несподелена любов ) теглиш му една майна и т'ва е.А само сълзи без действия е супер лигня.
    oleeee ..... za Chelsea stava vupros nali? mn kofti stana togava za vas. ne im simpatiziram ama 4ak na men mi stana kofti v kraq na predi6niq sezon i na finala
    a po temata.. opredeleno nespodelenata lubov. drugoto ne sum go izpitvala ama spored mene nqma mqsto za sravnenie mejdu dvete
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

От тъпото разстояние.
    Щото знаеш че и 2мата се измъчвате

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да ви имам любовта.

Скайп любоФ Рлз, бе!
    Този профил не се използва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове