- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Честит 19-ти рожден ден на Бил и Том Каулиц от Токио Хотел
АБСОЛЮТНО ! хДхДхДхДхДПървоначално написано от Lil' Dizz
Ами всички на този свят сме смъртни, но като ви гледам постовете май вие ще умрете преди тях от злобата си, комплексари такива!!!Първоначално написано от Lita_Ford
Първоначално написано от nasko_kaulitz
Вие сте бати жалките, чесноо!! Дойдох многоо късно на главната и не успях да ви видя в цялостния ви вид. Не че като видях малкото останали не се насрах от смях де. Супер злетаци стеееее. Не успяха и да се съберат достатъчно хора да ви смелят... Е ще има и други срещи на гейската ви групичка. Колкото до тия двамата: Честит да им е... дано е последният.
Абе ЧРД ама...днес с една фр си вървим и пред нас едно момиче и едно момче вървят..момичето няколко пъти се обърна към нас(по-скоро към мен,защото бях с черна тениска)и накрая дойде да ни пита дали една от нас е фенка на Тх и ни каза,че днеска е имало фен среща за рд на Бил и Том..аа момчето допълни-"на кака ви Билка рождения ден![]()
ахаха
![]()
даже една моя фр е родена на 1септември и е супер-мега голям фен на ТХ![]()
ами още не са ми ги пратили ама казаха че ще качат клипчетата във вибоксПървоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
Оооо.. още ли има заблудени хора, които ги боготворят, а особено пък момчета.....бате, не се заяждам ама я се освести ...
Иначе да мрът тия някъдене моа ги гледам тц
![]()
Умрете сички заблудени педалчета.Все някога ще се засечем![]()
ЧРД и от мен, въпреки че не ги харесвам.
И не са ангели; и деня не е велик.
Браво ,оооооо да, празнувайте с гей партита денят в който Бил дебил,за първи път е пропял с бебешкото си гласче(което и до сега не е особено променено).
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
на кака ми Билка рождения ден![]()
![]()
Хах,от сърце се смях на тая тема..
Иначе имам 1 въпрос към по-запознатите - Бил и Тим близнаци ли са?Че гледах някво клипче,постнато тук и ми стана интересно![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Близнаци са да :P и не Тим а Том![]()
Да близнаци са !
С малко закъснение Честит ден ден на наЙ - слаДките блИзнаци да са живи и здрави всичко коета са се пожелали да им се сбъдне ии да продължават да ни радват все така . ОБИЧАММ ВИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...xXx...
Абе аз мисля, мисля и не мога да го осъзная - МОМЧЕ да харесва германчетата с японски и хотелиерски наклонности?!
Да ядете торта -![]()
Да крещите -![]()
Да лепите картички -![]()
И, бай дъ уей, обичаш ги повече от собствения си живот?!Човече, съвземи се!!!
nasko_kaulitz, аз ако бях на твое място щях да си прережа вените от кеф! Ако не помогне щях да си забия кирка в главата! Ама няма страшно и другия път може! Ако объркаш нещо извикай ме да ти помогна... с удоволствие ще те довърша... съвсем безплатно...![]()
бранникь!
за ваше нещастие са още живи![]()
![]()
![]()
Като ги обичаш повече от живота си, що не се самоубиеш в тяхна чест?!
Първоначално написано от LastWarrior
![]()
![]()
Добра идея
![]()
![]()
![]()