- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто да споделя....
Vliubvam se v priqtel na biv6eto mi gadje...ne go poznavam mn dobre no sqka6 ima himiq prosto kogato vidq usmivkata mu imam 4uvstoto 4e letq.Estestveno tva mai samo az go 4uvstvam.No gadnoto e 4e dori toi da ima 4uvstva kym men nqma da se polu4i.Toi nqma da precaka priqtelq si,a az nqma da razvalq priqtelstvoto im.Az nqma da napravq pyrvata kra4ka,a ako toi q napravi 6te izbqgam.e tva e moita nevyzmojna liubov.Sq sym mejdu 4uka i nakovalnqta.6te trqbva da zapo4vam samole4enie...Stranno ne6to e liubovta nali?Ako nqkoi mi dovede 10 mom4eta i mi kaje izberi si edin,no da znae6 4e edno ot mom4etata 6te e pogre6en izbor,az estestveno 6te popadna na pogre6niq.Ako ima o6te nqkoi s podobni terzaniq 6te e dobre da spodeli,taka pone 6te spra da se 4uvstvam sama.Mersi 4e pro4etohte tova dyylgo ne6to.
т-7
коалка
PEACE)
Мислиш ли че ако те харесва няма да направи 1та крачка ????
ХАхаха ....
Месец след като се разделих с бившата си най-добрия ми приятел тръгна с нея ... и от тогава забрави за приятеля си ... (ако съм му бил такъв)
Но има едно нещо "ЗАРАДИ ПУТКА, ПУТКА НЕ СТАВАЙ")
Ако въпросното момче те харесва,ще те потърси.Бившият ти не вярвам да има нещо против.
+1Първоначално написано от fUcK_lOv3
+2Първоначално написано от Samotno_Angel4e
-1 аз вярвам че ще има...Първоначално написано от zaraaa
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Съгласна съм със sasha_90Първоначално написано от sasha_90
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ако има чувства-да,иначе не вярвам.Първоначално написано от Убиец_На_Мечти