- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КЛУБ на самотните сърца и сякаш вечно търсещите любовта
е тази тема е за нас
Ние сме: ( който иска да е тук да каже може пък и по случайност да се срещнат две самотни души и да се влюбят до уши)
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Оу, и ще стане като по филмите, нали!![]()
да бе да
Аз с1м вицепрезидента на тая компания... от самотните с1рца...![]()
Ае да направим конкурс за намиране на гадже на някой. Аз ще го избера и ще е яко!![]()
Чакай сега п1рво да с1берем сектата... п1к после ш'е пра'име конкурси и с1стезания..
Добре, добре. Като се набереМЕ достатъчно маймунки се обаждайте да обясня правилата.![]()
И как точно ще се срещнат "две души и ще се влюбят до уши"![]()
Иначе и аз съм от този клуб...ама аз не съм самотна,редовно си получавам факсове от горе![]()
A qui
Дедо Боже те вика да ходиш при него ли ?Първоначално написано от Erica
Ааа,още не ме е потърсил той - да ходя при него...Аз от Марс получавам факсове,да не ми е скучноПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
A qui
Еми и аз ще се включа в клуба. Сама съм,но в интерес на истината любовта гори в сърцето ми. Странно .. и не е любов към момче (нито към момиче) .. Аз си знам.
![]()
М и аз ида, ама искам висок чин, иначе ще се гръмна с ножа!
Макар, че не съм много, ама се присъединявам.
...и аз се обичам сам... най - яки са целувките... заставам пред огледалото и почвам да го лижа... много се кефа... ти правиш ли гоПървоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
E prisuedinqvam se i az![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
...почистено огледало с много препарат или леко прашно...кое ти доставя по-голямо удоволствиеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
A qui
Като е прашно да ми дере на езика... така тр1пката е по - готина..Първоначално написано от Erica
Не,не,не,не,нямах това в предвид.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Виж,не знам дали ще ме разбереш,но понякога усещам топлина в сърцето си и вълнения .. и те са точно такива - любовни вълнения,но просто не са насочени към някого или нещо. Усещам любовта и я раздавам .. било то докато слушам музика,докато гушкам плюшена играчка или се закачам със сестра ми. Някак си отвътре ме избива,както когато виждайки голо рамо нападам да го захапя,ама това е съвсем друга тема... както се пее в една песен "No one can see on the other side of me" ..
![]()
да се определят някой за самотни сърца на 13-14![]()
иначеее свастика е тук? да не поверва човек![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Хъх... и аз май влизам в тоя клуб...Айде намерете ми някой, че вече не се издържа
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Еми може, да направим клуба да е само за съфорумници, които са 15+ или пък 16+Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
me tooПървоначално написано от Psychopath*
![]()
What you give is what you get!
Твърде съм уникална, за да си намеря сподна душа. Свиква се.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
аре се взимаме...видя се тоПървоначално написано от Psychopath*
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
...Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Първоначално написано от _SL_
![]()
Инак това нещо като тема за запознанства ли е ?![]()
![]()
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!