.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: ???

Град
    варна,плаЖ кабакУм,двореца на русалките

???

?????????
    " Това е невъзможно! " - казала Причината. "Това е безразсъдство! " - отбелязал Опитът. " Това е безполезно! " - отсякла Гордостта. .... " Опитай... " - прошепнала Мечтата.

Град
    с0фия
    мойе да е станал гаф ... ама като го правите без така ще е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Варна
    тъпанари сте бе.. тъпанари

Направи си тест и ще видиш отговора бременна ли си или не.Минали са 14 дни значи би трябвало да отчете вярно.А и може да ти закъснява по други причини.Успех и следващия път презервативи.
    A.D.I.D.A.S.

според мен май се е получил гафа..на колко си?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може и да е станало нещо, за най-сигурно си направи тест и ще разбереш...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Само от това че е евентуално е имало някакво количество в теб, което е възможно да има, не е гаранция, че можеш да забременееш, но не е харанция, че и не можеш. Има двойки, които с години се опитват да заченат дете, с опити всеки ден, по няколко пъти и пак нестана и нестава.. Много зависи от много фактори, за да се каже дали може да си бременна или не, ако не искаш да рискуваш си гледай дните на цикъла и си следи овулацията, и .. пази се бре моме.. какво викаш много бълзо е станала работата, ами ти сигурна ли си че не може да ти е лепнал нещо ?!

Безотговорно си постъпила според мен!

Повече от фен
    mOjeBi se e Polu4il gaFa {{xora polzFaite prEzeRFaTiVi zA DA nQmA tAKiFA SitYaCiui}}} napravi teSt nai sigyrno .. YSAPEH.. :S
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Защо някои като ви каже че е внимателен винаги се доверявате като го познавате вие жените ( не всички ) сте много странни .. ! винаги го прави с презерватив и това не е единствената причина да ти закъснява .. Но по-добре отиди и си направи тест да бъдеш сигурна ! И другия път с презерватив !!!

Защо някои като ви каже че е внимателен винаги се доверявате като го познавате от мн малко време.. Вие жените ( не всички ) сте много странни .. ! винаги го прави с презерватив и това не е единствената причина да ти закъснява .. Но по-добре отиди и си направи тест да бъдеш сигурна ! И другия път с презерватив !!!

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Може и да е станало нещо, за най-сигурно си направи тест и ще разбереш...
    +1 поне да си сигурна
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    mOjeBi se e Polu4il gaFa {{xora polzFaite prEzeRFaTiVi zA DA nQmA tAKiFA SitYaCiui}}} napravi teSt nai sigyrno .. YSAPEH.. :S
    пиши нормално НА КИРИЛИЦА и спри с тва Ф хората като са измислили азбуката са сложили В за индивиди като тебе

Град
    TaM..
    кръсти детето Курнелия да подсказва каква е била маиката ако е мом4е Хасан...на баща си....неангажиращ секс..с непознат без презерватив....мисля 4е има и от други неща да се боиш

По-скоро Курвенелия

Град
    Варна
    flipy мненията ми растът с пълна скорост

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    flipy мненията ми растът с пълна скорост
    ах ама върни заи4ето в подписа по -сладинко беше

Град
    Варна
    аз смених 54421 аватара и подписа ти за зайчета ми говориш

МмМм... направи си тест и отиди на лекър

не си губи времето във форума ами отиди да си вземеш тест. хората тук няма как да ти помогнат, а и е доста вероятно да се шашнеш още повече, четейки част от мненията. успех

Най-добре си направи тест,ще видиш отговора а ако се самняваш и все още си напрегната и те е страх направи още един за твое спокойствие и дано е отрицателен стискам ти палци

Супер фен
    Град
    Bourgas
    тесттттттттттт
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Ha MopeTo (sun)
    теста е хубава идея,но секс ... без презерватив ... с непознат ... мисля че има по-страшни неща от бебето.защо не вземеш да отидеш до някоя клиника и да ти вземат малко кръв и един мъничък преглед да ти направят ?
    защото хората не напразно са измислили презерватива
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    теста е хубава идея,но секс ... без презерватив ... с непознат ... мисля че има по-страшни неща от бебето.защо не вземеш да отидеш до някоя клиника и да ти вземат малко кръв и един мъничък преглед да ти направят ?
    защото хората не напразно са измислили презерватива
    +1
    Момиче съм.

sory 4e ti go kazvam ama si mn tupa!!! kak taka bez prezervativ ma ou!!!!ti ........... nqmam dumi!!!!! mn si zle

Наистина защо без презерватив Не се знае какво може да стане ето както в момента сега поне ще си го знаеш и предполагам ще се пазиш повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си