.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Хора!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Niakoitam че аз и трезва си говоря така, но както и да е.
    Абе важнто е да сме живи и здрави.
    Ми още по-хубаво в такъв случай.А в очите това незнам дали ще можеш да му го кажеш незнам не те познавам.
    Кефя се на хората,които си казват всичко каквото мислят без да се притесняват,защото знам че нямат задни мисли.Ако са ми казали нещо си е чиста монета.А не някои да ми говорят мили думи,а зад гърба да ми кроят планчета както се е и случвало.Дори и да ме позаболи знам че ми казват каквото мислят.Готино е да имаш на своя страна такъв човек,но е доста лошо когато ти е в опозиция.Да не говориме за постоянна.А иначе и аз искам така да казвам всичко в очите каквото мисля и каквото ме дразни,но какво да се прави природата ме е направила съжалителен.Да обичам повече другите отколкото себе си.Пък и все пак съм момче,а не съм някои културист и ако кажа всичко,което мисля за даден човек може да си осигуря омразата на доста хора пък и не ми се ходи постоянно гипсиран все пак.
    А ти щом можеш давай все в тоя дух.Момиче си и можеш да си го позволиш и без да ти е нужно да си културистка.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Niakoitam че аз и трезва си говоря така, но както и да е.
    Абе важнто е да сме живи и здрави.
    Ми още по-хубаво в такъв случай.А в очите това незнам дали ще можеш да му го кажеш незнам не те познавам.
    Кефя се на хората,които си казват всичко каквото мислят без да се притесняват,защото знам че нямат задни мисли.Ако са ми казали нещо си е чиста монета.А не някои да ми говорят мили думи,а зад гърба да ми кроят планчета както се е и случвало.Дори и да ме позаболи знам че ми казват каквото мислят.Готино е да имаш на своя страна такъв човек,но е доста лошо когато ти е в опозиция.Да не говориме за постоянна.А иначе и аз искам така да казвам всичко в очите каквото мисля и каквото ме дразни,но какво да се прави природата ме е направила съжалителен.Да обичам повече другите отколкото себе си.Пък и все пак съм момче,а не съм някои културист и ако кажа всичко,което мисля за даден човек може да си осигуря омразата на доста хора пък и не ми се ходи постоянно гипсиран все пак.
    А ти щом можеш давай все в тоя дух.Момиче си и можеш да си го позволиш и без да ти е нужно да си културистка.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Сега да си дойдем на думата... тревата > алкохола
    най-добре е да дъвчеш трева-за предпочитане райграс(тревата,която те отвежда в рая )
    Пусни мнението още 1 п1т ако искаш, ламя такава.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    +1 евалаа !!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Точно така!Браво,Чери.
    само така

cherinka, е просто Супер, а така мила, правилно - Никой няма право да се подиграва с Тебе, бравооооссс!!!

Град
    Някъде там...
    =D> =D> =D> =D>

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Сега да си дойдем на думата... тревата > алкохола
    най-добре е да дъвчеш трева-за предпочитане райграс(тревата,която те отвежда в рая )
    Пусни мнението още 1 п1т ако искаш, ламя такава.
    сега кво ми се отваряш като не знаеш-извинявай ама ми се бъгна скапания нет и не ще да трие съобщенията.баси да направиш една грешка и веднага някой ти се нахвърля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си