Хора, мн съм пияна..
До одеве бяхме в едно заведение, бях с половината народ от агитката на локото и те повечето забрани за мачовете им имат зарди случката в сандански ииииии голямо шоу цяла вече, отидох с 50 стински а се прибрах бом бок пияна ахаххаха
И, нали разбирате, с всички лаф мохабет, мн яко беше и по едно време един пич ми вика "Одеве видях твоята любоф уе? и аз викам "коя ве?" и той вика "бело ве." и аз избухнах в смях ахаххахаххха и нали разбирате му звъннах ахахах да го вида кво прай и д аму кажа да дой при нас в заведението аххахах обаче тоя пич ми вика, че бело бил с жена си ахахахххахахахахахахахахх хахаха още по-голямх смях и най-интересното е, че хората, които са ми чели предните теми знаят за кво става въпрос и с две думи:

Имах някво "общо" с тоя пич и на морето бяхйме неотлъчно заедно, но аз не му позволих каквото и да било с мене и той ми беше казал, за жена му дето си я бил хванал на морето (тя от варна), че мислил да я взима в Пловдив да живеят заедно ахахаххахахххахахаха и аз не врвах, нали, обаче тоя пич одеве ми вика, че бело бил с жена си тука хахахахаххахахахахаха и явно я е взел тука ХАХАХАХАха няква тъпа малка изрусена путка, дето няма семейство, не хой на даскало и няма кво да прай дошла тука в Пловдив да живее с най-големия боклук.. тая е бахти тъпата крава

Аз иначе съм добре, намерих си тука един сгоден момък, и утре ше се събираме сичките в нас така съм го решила, ше пиеме до припадък ииииии още преди няколко семици се бях зарекла, че бело видя ли го ше му еба майката, ше го направя за две стотинки и силно се надявам идните дни да го дивдя да го еба в гомното нещастно! НИКОЙ НЯА ПРАВО ДА СЕ ПОДИГРАВА С МЕНЕ, ОЩЕ ПО-МАЛКО ЛАЙНО КАТО НЕГО ххахахаха
та така.
Просто исках да занете, всички вие от форума, че супер мн ви ценя, че сте супер душици и винаги мога да разчитам на вас и че вие сте единствените хора, които можете да ме изслушате винаги, когато имам нужда от вас.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Златни сте!

Темата ми нз за кво стаа въпрос, аз вече забрайх кфо писах ахахахахаха

Е, тфа е майна... преимуществото да си жена... всичко на аванта, baby..

Мн яко..