.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

ПОМОЩ ИМАМ ЛУДА БАБА В КЪЩИ !!!!

ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ ВИЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ЖИВЕЯ В ЕДИН АПАРТАМЕНТ ЗАЕДНО С БАБА МИ МАЙКА И БРАТ МИ ДО СЯ ИМАХ МЕ СИ ПАК ДРАЗГИТЕ НАЛИ С БАБА МИ ОБАЧЕ ТВА ЛЯТО СИ НАМЕРИХ ГАДЖЕ И ОТ ТОГАВА ПРОБЛЕМИТЕ ЗАПОЧНАХА ТЯ МЕ ИЗКАРА НАЙ-ГОЛЯМАТА КУРВА В ЦЕЛИЯ ГРАД
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Ми поясни малко повече де . На колко си ? Момчето с тебе сериозно ли е ? Ако бъдеш по - ясна и съвета ще е по - адекватен .

Цитирай Първоначално написано от Marianella
    Ми поясни малко повече де . На колко си ? Момчето с тебе сериозно ли е ? Ако бъдеш по - ясна и съвета ще е по - адекватен .
    МИ АЗ САМ НА 15 ГОДИНИ И ГАДЖЕТО МИ Е СЕРИОЗНО НО ПОНЕЖЕ СЯКА ВЕЧЕР ИЗЛИЗАМ С ГАДЖЕТО МИ И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ КОЙТО В ПОСЛЕДСТВИЕ СТАНА И МОИ ПРИЯТЕЛ БАБА МИ ЗАПОЧНА ДА СИ НАБИВА НЯКВИ ФИЛМИ И МЕ ИЗКАРА НАЙ-ДОЛНАТА

Е какво толкова казва ?
    А тя на колко е ?

Супер фен Аватара на Di
    crazy бабичка на хоризонта
    не се изказвай неподготвен,прасе

старчески доом бъзикам се обясни й , че вече си голяма , поне достатъчно , за да имаш приятел поговорете спокойно а майка ти какво казва?

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от dIdk0o0y``
    еми незнам поговори с майка си тя ще те разбере ! се пак си на 15 нормално е да си имаш приятел ! успеХ

just f**k y0u !?!

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ami po dobre ti i maika ti pogovorete s neq i i obqsnete
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    старчески доом бъзикам се обясни й , че вече си голяма , поне достатъчно , за да имаш приятел поговорете спокойно а майка ти какво казва?
    МАЙКА МИ ВЕЧЕ МИ НЯМА ВЯРА АМА НА ТАЯ ТЕМА ЗА БАБА МИ И ТЯ Е САГЛАСНА А БАБА МИ Е НА 68

Цитирай Първоначално написано от snike
    ami po dobre ti i maika ti pogovorete s neq i i obqsnete
    КО ДА СИ ГОВОРИМ ТЯ ВЕЧЕ Е ИЗКРЕИЗИЛА НАПАЛНО

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    wow ami neznam
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    и аз незнам....
    Цитирай Първоначално написано от dIdk0o0y``

''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
    ''What a stupid lamb'', I sighed.
    ''What a sick,masochistic lion''

Цитирай Първоначално написано от smal_girl
    Цитирай Първоначално написано от Marianella
    МИ АЗ САМ НА 15 ГОДИНИ И ГАДЖЕТО МИ Е СЕРИОЗНО НО ПОНЕЖЕ СЯКА ВЕЧЕР ИЗЛИЗАМ С ГАДЖЕТО МИ И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ КОЙТО В ПОСЛЕДСТВИЕ СТАНА И МОИ ПРИЯТЕЛ БАБА МИ ЗАПОЧНА ДА СИ НАБИВА НЯКВИ ФИЛМИ И МЕ ИЗКАРА НАЙ-ДОЛНАТА
    Според мен си мисли , че сте тройка не двойка .

Голям фен Аватара на o0ps
    Абе с дъртите няма оправия. Те си мислят нещо и колкото и да се опитваш да им набиеш друго в главите те пак си знаят тяхното. Просто я игнорирай - друг начин няма...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Абе с дъртите няма оправия. Те си мислят нещо и колкото и да се опитваш да им набиеш друго в главите те пак си знаят тяхното. Просто я игнорирай - друг начин няма...
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Щом е тотално изперкала, какво те интересува какви ги говори

Град
    Dreamland
    даа и аз сега мойта баба я търпях 1 месец.. добре че тате се върна.. каква ли не ме изкарва тая жена.. изкукват не се търпи. Тея сапунки където ги гледат им промиват мозаците... И като почнат с Едно време туй едно време онуй... еее не
    БисквитенотоЧудовище

Кво ти пука бе .. ? Яяя .. живей си живота както мислиш за редно и да не ти пука за нейния светоглед .. Тя отдавна си е отживяла .. минало й е времето .. емчи тай де ..

em mn lesno tegli i edna maina na babata i tva e kat q napsuva6 se polu4i nekoi udar i gotovo

Баба ти е живяла в век , който 15годишните още са играли с куклите (тъй да се каже )и не разбира , че ти си голяма и можеш да се оправяш съма . Можеш да я запознаеш с приятеля ти и тя може да види ,че не е някакъф суполанко . Пък и тея серияли дето ги гледа ... хич пример неможе да ти дава с тях

Цитирай Първоначално написано от yarrr
    em mn lesno tegli i edna maina na babata i tva e kat q napsuva6 se polu4i nekoi udar i gotovo
    С насилие нищо не може да се оправи . Все пак трябва да се разбират щом жидеят заедно ...

Ти и майка ти и обяснете,че в днешни дни е нормало да си имаш момче-приятел и да си имаш гадже на 15 години или най-добре само майка ти,защото сигурно ще ти каже,че си още дете и от нищо не рабираш

Тегли й една майна.Аз отдавна теглих една на баба ми

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Че няма оправия-няма...
    Баба ми е същата-старомодна и неразбираща очевидни неща.
    Като излизам с приятелите ми от града в който тя живее, веднага започва да ме критикува.Като се върна в добро настроение прави налудничеви заключения, че пуша трева и взимам амфети-де да имаше нещо вярно, ама е само за проветряване на устата и усъвършенстване на дикцията като че ли...
    И колкото и да е изперкала и щура, си я обичам, даже утре ще и ходя на гости.
    А по темата-Не е необходимо да се съобразяваш с нея.Все пак е в правото да си мисли каквото си поиска, а също така и ти си си в правото да не се съгласяваш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Някъде там...
    Баси кат прочетох заглавието замалко не паднах от стола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си