- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОМОЩ ИМАМ ЛУДА БАБА В КЪЩИ !!!!
ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ ВИЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ЖИВЕЯ В ЕДИН АПАРТАМЕНТ ЗАЕДНО С БАБА МИ МАЙКА И БРАТ МИ ДО СЯ ИМАХ МЕ СИ ПАК ДРАЗГИТЕ НАЛИ С БАБА МИ ОБАЧЕ ТВА ЛЯТО СИ НАМЕРИХ ГАДЖЕ И ОТ ТОГАВА ПРОБЛЕМИТЕ ЗАПОЧНАХА ТЯ МЕ ИЗКАРА НАЙ-ГОЛЯМАТА КУРВА В ЦЕЛИЯ ГРАД
Ich habe nichts nur eine Liebe
Ми поясни малко повече де . На колко си ? Момчето с тебе сериозно ли е ? Ако бъдеш по - ясна и съвета ще е по - адекватен .![]()
МИ АЗ САМ НА 15 ГОДИНИ И ГАДЖЕТО МИ Е СЕРИОЗНО НО ПОНЕЖЕ СЯКА ВЕЧЕР ИЗЛИЗАМ С ГАДЖЕТО МИ И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ КОЙТО В ПОСЛЕДСТВИЕ СТАНА И МОИ ПРИЯТЕЛ БАБА МИ ЗАПОЧНА ДА СИ НАБИВА НЯКВИ ФИЛМИ И МЕ ИЗКАРА НАЙ-ДОЛНАТАПървоначално написано от Marianella
Е какво толкова казва ?
А тя на колко е ?![]()
crazy бабичка на хоризонта![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
старчески доом![]()
бъзикам се
обясни й , че вече си голяма , поне достатъчно , за да имаш приятел
поговорете спокойно
а майка ти какво казва?
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ami po dobre ti i maika ti pogovorete s neq i i obqsnete
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
МАЙКА МИ ВЕЧЕ МИ НЯМА ВЯРА АМА НА ТАЯ ТЕМА ЗА БАБА МИ И ТЯ Е САГЛАСНА А БАБА МИ Е НА 68Първоначално написано от ville baby
КО ДА СИ ГОВОРИМ ТЯ ВЕЧЕ Е ИЗКРЕИЗИЛА НАПАЛНОПървоначално написано от snike
![]()
![]()
![]()
wow ami neznam![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от dIdk0o0y``
![]()
![]()
![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Според мен си мисли , че сте тройка не двойка .Първоначално написано от smal_girl
![]()
Абе с дъртите няма оправия. Те си мислят нещо и колкото и да се опитваш да им набиеш друго в главите те пак си знаят тяхното. Просто я игнорирай - друг начин няма...![]()
+1Първоначално написано от Dark~Illusion
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Щом е тотално изперкала, какво те интересува какви ги говори![]()
даа и аз сега мойта баба я търпях 1 месец.. добре че тате се върна.. каква ли не ме изкарва тая жена.. изкукват не се търпи. Тея сапунки където ги гледат им промиват мозаците... И като почнат с Едно време туй едно време онуй... еее не
БисквитенотоЧудовище
Кво ти пука бе .. ? Яяя .. живей си живота както мислиш за редно и да не ти пука за нейния светоглед .. Тя отдавна си е отживяла .. минало й е времето .. емчи тай де ..![]()
em mn lesno tegli i edna maina na babata i tva e kat q napsuva6 se polu4i nekoi udar i gotovo![]()
Баба ти е живяла в век , който 15годишните още са играли с куклите (тъй да се каже)и не разбира , че ти си голяма и можеш да се оправяш съма . Можеш да я запознаеш с приятеля ти и тя може да види ,че не е някакъф суполанко . Пък и тея серияли дето ги гледа ... хич пример неможе да ти дава с тях
С насилие нищо не може да се оправи . Все пак трябва да се разбират щом жидеят заедно ...Първоначално написано от yarrr
Ти и майка ти и обяснете,че в днешни дни е нормало да си имаш момче-приятел и да си имаш гадже на 15 годиниили най-добре само майка ти,защото сигурно ще ти каже,че си още дете и от нищо не рабираш
![]()
Че няма оправия-няма...![]()
Баба ми е същата-старомодна и неразбираща очевидни неща.
Като излизам с приятелите ми от града в който тя живее, веднага започва да ме критикува.Като се върна в добро настроение прави налудничеви заключения, че пуша трева и взимам амфети-де да имаше нещо вярно, ама е само за проветряване на устата и усъвършенстване на дикцията като че ли...
И колкото и да е изперкала и щура, си я обичам, даже утре ще и ходя на гости.
А по темата-Не е необходимо да се съобразяваш с нея.Все пак е в правото да си мисли каквото си поиска, а също така и ти си си в правото да не се съгласяваш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Баси кат прочетох заглавието замалко не паднах от стола![]()
![]()
![]()
![]()