- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЯМА ЛЮБОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
НЯМА Я ТЪПАТА НЕЩАСТНА ШИБАНА ЛЮБОВ НЯМА Я НЯМА ЯЯЯЯЯ!!!!!!!МРАЗЯ Я ИСКАМ ДА УМРАААААААААААААААААААААА ААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Има любов не се коси.Сега си вземи малко валериан и легни да спиш вместо да пишеш тук
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
има любов....има и гадни моменти в любовта...квото и да е станало-ще ти мине,споко![]()
I can't stop myself from loving you <3
На 2 валериана съм и ми е само до любов.
Но, има, да!
И добри хора има.
И мечтите се сбъдват.
И...
зззз...заспивам
А така утре на контролен прегледПървоначално написано от be_true
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Май нещо не си на кеф...Утре друго ще говориш...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1 \Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
/
da gadjeto mi si zaminava za sf da u4i i mi obqsnqva kak tova 6te e kraq na vruzkata ni i kak 6te si jivee po studentski iiiiiiiiiiiiiiiiii si4ki typi raboti UMIRAAAAAAAAAAAAAM
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
пхахахха
тайни тийн проблем ис йорс, диър
ПП:
Студентски е моят Рай!
Харесвам ги провинциалните момчета и това си е:Д
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
... и кокопката намери място да снесе яйцето. ДРАСТИ, ПЕНО! Отиди и вземи един душ, след което легни да се наспиш. По-добре ще се почувстваш.
Любов има,стига да намериш твоя човек..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
хей, успокой се.колкото и да те боли и колкото и да го обичаш, просто продължи напред. С времето ще го забравиш. Ще доиде по добър и по достоен и вс ще си доиде на мястото. Сега изпий чаша топло мляко, земи си 1 увлекателна книжка (или слушай тихо музика) докато не заспиш. На сутринта вс ще ти се струва различно \
/
сега ли разбра 4е я няма тя просто не сащтествува
споко
любовта е като да се въртиш на едно място около остта си... става ти едно много хубаво гъделичкащо .. ама после те боли глава и ти се драйфа
има и трудни моменти, но има и прекрасни
не си заслужава заради 1 такъв гаден момент да си тровиш нервите. Бъди оптимист!
БисквитенотоЧудовище
Първоначално написано от mini_brutal_barbie
има стига сега... не се депресирвай, просто не си срещнала има време спокойно
Пусни си чалга и ще ти мине.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е стига с тоя негативизъм! Любов ИМА! ТА съвета ми е ходи пийни един джин с тоник!Тва винаги помага.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
epa lubov ima 6e q sre6ne6
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
има моменти в живота в които изобщо не ти се живее и мислиш че няма нито любов нито приятелство на тоя свят нито нищо хубаво но не ти мине всеки минава през такива трудности след време пак ще си щастлива и изобщо няма да мислиш за това гарантирам ти![]()
Споко...и при мен я няма..от 2-3 години не съм вкусвал сладкия вкус на любовта..домъчнал ми е но ми е през фара..който иска да ме търси браво..аз все като търся удрям на камък.. Бтв на колко години си..Първоначално написано от mini_brutal_barbie
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..