- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ....
На колко години трябва да отидеш не гинeколокг за първи път?
На 13-14...
Момиче съм.
Първоначално написано от elena333
omfg
(h)
emi kato po4ne6 da vodi6 polov jivot ili predi da go napravite za parvi pat, ina4e nqkade gore dolu okolo 16-17 togava obiknoveno ina4e ako se poqvi problem o6te predi tazi vazrast i ne vodi6 polov jivot togava sa6to otivai![]()
(h)
Ако водиш полов живот е задължително да ходиш поне веднъж/два пъти годишно за профилактични прегледи. И, разбира се, ако имаш проблем посещаваш гинеколог .. Независимо от възрастта ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Sasho1988
Варна..
В общи линии нещата стоят така, както е написала Елена, не знам от какво си учуден/аПървоначално написано от the_legend_of_one_love
. Пък като започнеш да водиш полов живот, поне веднъж в годината на контролен преглед
.
ми обикновенно около 14-15.. и доколкото знам като се почне полов живот на всеки три месеца..![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
и на 5 отиди ако искашзависи от теб
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
у нас не е прието да се ходи на какъвто и да е доктор просто ей така, за да видиш как си...което си е жалко...отиваш чак когато имаш проблем.не знам кога трябва да се отиде за пръв път, знам че аз отидох на 15год.
еми аз сум на 15 вече но не водя полов живот но понякога когата съм в цикул ме боли единя ячник трябва ли да отида
Време ти е. Може отидеш да видиш каква е обстановката и да поговорите, не е казано, че трябва да се преглеждаш при първия срещнат гинеколог. Поне на мен ми трябваше доста време докато попадна на подходящия - разбирай такъв/такава, който ми допада като отношение. Не си ли говориш с майка ти(или ако имаш по-голяма сестра) по тези въпроси всъщност?
25+
em na 13-14 ako ne vodi6 polov jivot e malko tapoПървоначално написано от Marina__
osven ako nqma nqkoi problem
![]()
(h)
blqq nikoga ne bih oti6la
Хубаво е да се ходи на профилактични прегледи след като започнеш да водиш полов живот.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ot kakto pochnesh da se chukash
Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
Еми когато започнеш да водиш полов живот мисля аз.
Щом ти дойде за първи път е редно да започнеш да ходиш редовно на лекар. Поне 2 пъти годишно, през 6 месеца, ако всичко е нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
hahhahahahahhahahha gluposti na men mi doide na 11 kakvo shte pravq togava na ginekologПървоначално написано от neils
![]()