.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

да го разкарам ли

За лятото докато почна даскало почнах в едно заведение да бачкам и там се запознах с едно момче.Много ми хареса и излезнахме една вечер и след тва ме преследва постоянно и ме търси в заведението
    Шефката ми каза че сестра ми е работила преди време при нея и била голяма интригантка и лъжкиня.Каза ми че се съмнявала че той е наркоман тъй като той доста често идва в заведението пиян и нз къде се намира
    Аз мн го харесвам но нз как да го разкарам и нз на кого да вярвам на него,който ми казва че не е боклук или на шефката.
    Той си има проблеми с майка му и баща му няма къде да живее и спи в хотели.Веднъж дойде някав човек в заведението и като видя че той е там и мн се ядоса щотот уж не бил плащал някви сметки нз за кво става въпрос но щеше да се стигне до бой
    Мн го харесвам но нз какво да правя.В същото време не искам да си навличам неприятности с него
    дайте ми съвет
    METALLICA NAD VSI4KO !!

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Виж мацка не си заслужава да се захващаш с него.Както сама каза той само неприятности може да ти донесе...По-добре не го прави...Все ще се намери някой по-готин от него...Спох оставяй го тоя...Не ти трябва мъж,за който ти да се грижиш...Нали мъжете тря се грижат за жените...

Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Виж мацка не си заслужава да се захващаш с него.Както сама каза той само неприятности може да ти донесе...По-добре не го прави...Все ще се намери някой по-готин от него...Спох оставяй го тоя...Не ти трябва мъж,за който ти да се грижиш...Нали мъжете тря се грижат за жените...

как не... Ще видя като си земеш мъж и той почне: готви МА пери МА чисти МА еми ме МА и т.н. така че какво ако се погрижи за момчето ??? може да му трябва любов :>

п.с. дай му 5 лв като го видиш... от мене
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    +1
    Само че мъжете трябва да се грижат за жените, но и обратното.

Не си заслужава да се хващаш с него.Има и други момчета,който няма да ти донесат нещо проблем Но това зависи само от теб ако искаш пробвай с него,но после да не страдаш

Вече ти е само той в главата и усещам че каквото и да кажем ти ще се опиташ да си го прибереш... :> за какво ти е мнението ни???

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти

как не... Ще видя като си земеш мъж и той почне: готви МА пери МА чисти МА еми ме МА и т.н. така че какво ако се погрижи за момчето ??? може да му трябва любов :>

Пффф аз ша си търся мъж със страст към домакинската работа... Не ме мисли мене... И за да не се отклонявам от темата: Не му трябва любов на тоя...Трябва му някой с дебело портмоне дето да го черпи в бара...

Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти

Пффф аз ша си търся мъж със страст към домакинската работа... Не ме мисли мене... И за да не се отклонявам от темата: Не му трябва любов на тоя...Трябва му някой с дебело портмоне дето да го черпи в бара...
    и после като се прибере да намаже нещо... колко е възмоно да грешим КООКО ХОРА САМО СМЕ ПРЕЕБАЛИ С ТЪПИ ГРЕШНИ МНЕНИЯ АМИН

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Кое му е грешното на мнението ми бре??? За кво й е на мацката такъф...От сега ли да си проваля живота???Няква тъпа пияница...Аз ако бях никога,ама никога нямаше да се хвана с такъф,ако ще и най-красивият мъж на света да е... Не си заслужава да поема рискът...Освен това е била предопредена,че не е добре да се занимава с него.Дължал пари нам си кво нам си кво.Ти знаеш ли,че и тя може да пострада ако се хване с тоя...Абе спирам да споря...Мисля че момичето сама вече може да си извади изводите... Успех мила...

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи какви чувства имаш към него.Ако не те кефи толкова - разкарвай го.

Кое му е грешното на мнението ми бре??? За кво й е на мацката такъф...От сега ли да си проваля живота???Няква тъпа пияница...Аз ако бях никога,ама никога нямаше да се хвана с такъф,ако ще и най-красивият мъж на света да е... Не си заслужава да поема рискът...Освен това е била предопредена,че не е добре да се занимава с него.Дължал пари нам си кво нам си кво.Ти знаеш ли,че и тя може да пострада ако се хване с тоя...Абе спирам да споря...Мисля че момичето сама вече може да си извади изводите... Успех мила...

Pozzzz BijeloDugme--ne placi

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Не се вслушвай в хорското мнение... Сама прецени той що за човек и съответно ако ти харесва си остани с него...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би точно заради пиянството и дори наркотици, както са ти казали, има проблеми с родителите си ... така че шефката ти може да е права, но не можеш да си напълно сигурна. Ако ти харесва го опознай малко повече и ако разбереш, че не е такъв може да бъдеш с него
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    с0фия
    можеш да си навлечеш проблеми с него .. ама ти решаваш дали искаш да рискуваш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

аз бих го зарязала-казвам му 4е съм си хванала друг и той би трябвало да ме остави.не ти трябва такъв,просто само ще страдаш ако си с него
    I can't stop myself from loving you <3

Мани го тоя колкото и да ти харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си