.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Отпадналост,умора или...?

Момиче съм ,на 14 одини и от два дена и особено днес нямам сили да стана от легото .Цялто ми тяло е отпаднало и имам чувството че се изморявяам дори когато дишам.Постоянно ми се вие свят и когато стана изгубвам равновесие , причернява ми пред очите и ако не се хвана за нещо падам.За щастие имам доста неща около мен и не се стига ча до там, но впросът е ,че не е моментно сътояние ,а вече продължава 2 дена.Моля ви дойте някакъв съвет.
    ПС;Не съм се преуморявала пред тези дни.

Град
    в мазето ;dd
    преди седмица-две и аз бях така .. изкарах 3-дена и накрая се оправих ... много е гадно .. само лежиш и нямаш сили да станеш дори хмм така е
    ами не знам според мен е моментно състояние .. на мен ми мина - през тези 3-дена съм лежала само даже и телевизия не гледах

взимаи витамини и млтивитамини но ти препоръчвам да отидеш на лекър

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мерила ли си си кръвното? Според мен имаш понижено кръвно налягане. Не ставай рязко (не само, когато не ти е добре, а попринцип), ако лежиш, първо сядай в леглото и после се изправяй.
    Яж повече сол и ако обичаш червено цвекло. И пий много вода. (другата опция са кафи и шоколад, но те след като ти качат кръвното ще навредят на други неща, така че ти препоръчвам червеното цвекло и солта )

П.С. Ако червеното цвекло не те кефи само по себе си, можеш да го правиш на салата с моркови, или да си правиш сок от него.
    Копривата също е много полезна, ако имаш ниско кръвно. На супа, манджа, чай... И спортувай нещо

И аз съм така .. Може да си хванала грип или нещо подобно , консултирай се с лекар , или имаш високо кръвно

Като се усетиш, че се чувстваш отпаднала и ти се вие свят - мери си кръвното.. може да е ниско.. Иначе и аз имах този проблем в продължение на няколко месеца.. накрая се оказа анемия с ниско кръвно, като се качвах до 8-мия етаж пеша, после припадах едва ли не..

абе отиди на лекар
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Отпадналост,умора или...?

Цитирай Първоначално написано от white wolf
    Момиче съм ,на 14 одини и от два дена и особено днес нямам сили да стана от легото .Цялто ми тяло е отпаднало и имам чувството че се изморявяам дори когато дишам.Постоянно ми се вие свят и когато стана изгубвам равновесие , причернява ми пред очите и ако не се хвана за нещо падам.За щастие имам доста неща около мен и не се стига ча до там, но впросът е ,че не е моментно сътояние ,а вече продължава 2 дена.Моля ви дойте някакъв съвет.
    ПС;Не съм се преуморявала пред тези дни.
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ = показани, Браво..

ТЕГЛО&РЪСТ?

Тежа 50 кг и съм 170см. Теглото и ръстът не са ми проблем и никога не са били,но продължавам да се чувствам уморена, отпаднала и даже започва да ми се повдига.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си