.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

нов компютър

мисля да си купя нов компютър по мой си характеристики от jarcomputers, че старата тухла нещо започва сериозно да ме дразни, но това е друг въпрос
    интересувам се от мненията на разбиращите хора в форума да ме посъветват за:
    -процесор (до 100 кинта)
    -вентилатор (мах до 100 кинта и той)
    -може и за дънна платка ( до 100лв)
    -звукова карта ( до 50лева)
    -видео карта (че гледах толкова много вече и незнам на коя да се спра) (до 100 кинта, ако има хубави въобще)
    -софтуер
    -надявам се да не пропускам нещо?!? но е мн късно и не ми се мисли така,че за сега е само това

моля ви помагайте и предлагайте продукти от jarcomputers

Re: нов компютър

Цитирай Първоначално написано от gogom34
    мисля да си купя нов компютър по мой си характеристики от jarcomputers, че старата тухла нещо започва сериозно да ме дразни, но това е друг въпрос
    -процесор (до 100 кинта)
    -видео карта (че гледах толкова много вече и незнам на коя да се спра) (до 100 кинта, ако има хубави въобще)
    -софтуер
    -надявам се да не пропускам нещо?!? но е мн късно и не ми се мисли така,че за сега е само това

кажи колко горе-долу би дал за целия комп и ще помисля какво мога да ти предложа че някои неща така както казваш до 100 до 50 лв може да се комплектоват в едно и да струва по-малко или повече , примерно тази звукова карта може да е вградена в дъното и така

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: нов компютър

Цитирай Първоначално написано от zoroz
    Цитирай Първоначално написано от gogom34
    -процесор (до 100 кинта)
    -софтуер

кажи колко горе-долу би дал за целия комп и ще помисля какво мога да ти предложа че някои неща така както казваш до 100 до 50 лв може да се комплектоват в едно и да струва по-малко или повече , примерно тази звукова карта може да е вградена в дъното и така
    +1
    P.S. ОТИВАМ НА МОРЕ
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

до 500-600 кинта нааай-много

то винаги ще има по-хубави компютри ама от тези които си дал мога да кажа че горе-долу добър за цената си е компа от 5-тия линк от горе надолу май беше за 699лв , ама аз ти предлагам да събереш още малко кинти и по нататък да си вземеш някой по як комп , разбира се ако ти трябва спешно комп за нещо аз ти препоръчвам този от 5-тия линк ама пак ти казвам добър е за цената ама не е много хубав

ок
    значи ще си го направя
    и така помогни за частите моля те

2-рият за мен е къде по-добър - поне процесорът му е Celeron и двуядрен... тея другите с тоя Athlon-ски процесор никога не бих си взел.
    Something's getting in the way
    Something's just about to break
    I will try to find my place in the diary of Jane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си