.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Има ли начин

Привет от мен!Въпроса ми е дали при цветната бременност кръвотечението продължава до края на бременноста или само в началото(или при всеки е индивидуално)?Другото е, има ли начин при обърнат презерватив да се забременее как мислите

Град
    в мечтите ти
    При всеки е индивидуално за цветната бременност, но доколкото знам в повечето случаи кървенето е в първите месеци.Ами основното за забременяването е дали е попаднала сперма във влагалището или не.Презервативът може да е бил обърнат, но да не е изтекла сперма.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    При всеки е индивидуално за цветната бременност, но доколкото знам в повечето случаи кървенето е в първите месеци.Ами основното за забременяването е дали е попаднала сперма във влагалището или не.Презервативът може да е бил обърнат, но да не е изтекла сперма.
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

По кървенето можеш да познаеш далие цветна бременност! ако е малко и с блед цвят и не е повече от 2- 3 дни и спира и почва най-вероятно е!Обаче ако ти тече нормално с тъмен цвят немисля че тря да имаш повод за съмнение! Провери ако ти тече доста силно шанс за плод-няма!Няма как да се задържи! Иначе от която и страна на презарватива да е мисля че пази...
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от BuBiTy
    Иначе от която и страна на презарватива да е мисля че пази...
    Така си е, ама по-добре да е от правилната страна. Ако е наобратно, сигурно на момчето ще му е неудобно...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от BuBiTy
    Иначе от която и страна на презарватива да е мисля че пази...
    Така си е, ама по-добре да е от правилната страна. Ако е наобратно, сигурно на момчето ще му е неудобно...
    По-скоро ще е по сухо за момичето. То нали от обратната страна на презервативите има лубрикант. По този начин смазката е отишла от другата страна. Това едва ли е голям проблем обаче.

Град
    На Предника на Географията
    Как така обърнат презерватив-че те ако са на обратно няма как да се развият,а и то не е ли очевидно че преди да си го сложиш първо гледаш дали не е на обратно?!
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

ами под обърнат презерватив иам следното впредвид(извинявам се,че не го написах по-рано,още във въпроса):сложи презерватива до 1/4,после го нави обратно(и тук възможно ли е да се е изцапал от външната страна от евентуална негова течност{предеякуационна}),и после относво го отви.

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от gerinkata92
    ами под обърнат презерватив иам следното впредвид(извинявам се,че не го написах по-рано,още във въпроса):сложи презерватива до 1/4,после го нави обратно(и тук възможно ли е да се е изцапал от външната страна от евентуална негова течност{предеякуационна}),и после относво го отви.
    Няма никаква опасност
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Еми какво да добавя нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си