.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Супер фен Аватара на miShle

One Tree Hill 6ти сезон

Най-накрая дългоочакваният 1ви септември .. за премиерата на ОТН и ... никъде из нета го няма Каква ирония ... Кх забравих,че живеем в БГ.. Айде ако някъде са пуснали първата серийка пишете плс ...

П.С. А и в темата можете да пишете сякакви неща свързани със 6 тия сезон ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Враца
    hey my imagunary friend Skuli thinks you have serious problems

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Сериала ще бъде излъчен към 8 часа американско време... а това в бг време не знам как е, но днес се съмнявам да го имаме. Утре сутринта към 6 най-рано в замундата, ама аз чакам в друг чуждестранен тракер
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    in the shadows...
    драснете едно ЛС ако излезе някъде
    нямам търпение вече

Град
    Варна
    Хм, филмчето ми хареса и чаках шести сезон, но чак като видях темата се усетих, че е днеска примиерата... май няма се стърпя до утре и ще видя към 12 часа в нета на кой е звъннал Лукас
    I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~

Eeeй,вярно бе!И аз уж го чаках,чаках...И накрая не разбрах,че ЧАКАНЕТО СВЪРШИ! Btw...Дано избере Пейтън...Няма как-те просто са като дупе и гащи Ако не в този сезон,то в седмия вече трябва да се оженят!

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Айде да ни е честита премиерата на всички фенове на OTH! Най-вероятно утре вече първият епизод ще е в замунда.
    Аз лично ОБОЖАВАМ този сериал, но ми писна да гледам любовните глупости на тоз незнаещ какво иска Лукас. Все пак този сериал не би трябвало да се върти само около него и това с коя ще бъде. Ако питате мен искам да избере или Брук или Пейтън , само не Линдзи.
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Мда, аз се надявам на Брук, но май няма да е тя. Ако може някой да драсне едно ЛС, като сериала се яви някъде...

a subtitri ima li ?
    ....

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от krisence
    http://zamunda.net/details.php?id=139130 One Tree Hill S06E01
    Йеееееееее

Град
    in the shadows...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Кажете,който го е гледал на кой се обажда Лукас ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Неее,не казвайте,не разваляйте изненадата на тези,които все още не са го гледали! А субтитри още няма,но сигурно ще дойдат доста бързо-Трий Хил все пак,няма как =D

Град
    in the shadows...
    На Пейтън ест. Заминават за Вегас, но не се ожениха, че не им хареса обстановката нещо Брук обявява война на майка си. Дан се бори за живота си. Онази психопатка, която беше отвлякла Джейми го държи в плен един вид. Милисънт и Устата заминават. Нейт и Хейли се занимават с техните си неща. Накрая на епизода някой напада Брук в магазина.

Град
    in the shadows...
    Еее сри, че ви развалих изненадата. Пък и то се знаеше кого ще избере даже репликите бях написала в една др тема.
    ии бтв някой знае ли как се казва песничката, на която Джейми танцува?

Град
    Sin City
    ОМГ! НЕ мога да разбера хората като тебе защо развалят кефа на другите? Не съм ти чел поста, но първия ред ми беше достатъчен.
    Субтитри като гледам няма да има скоро, защото се чакат първо английски. А английски още няма. Освен ако някой се заеме да превежда по слух.

between знам я как се казва песента
    Сигурно с ракия.

Град
    in the shadows...
    Не съм искала да развалям нищо. Някой питаше кво се случва и отг. Е ще споделиш ли как се казва или ще се правим на интересни?

Град
    Пловдив
    Гледахх гоо толкова време чаках, хубаво че не четах темата, че наистина щеше да ми развали кефа... Пък и стига да разбрираш не ти тряат субтитри. Нямам търпение за следващия епизод

Град
    Никъде и Навсякъде
    pesnite ot epizoda gi ima na bg fen sait na OTH

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=47592

aide sas zdrave

Град
    Sin City
    Изгледах го. Доста интрижки се завъртяха, особено накрая. А Деб какви възможности има :P
    Почнах да правя субтитри. Ако до довечера не излезат английските, най-вероятно ще ги довърша и кача някъде.

Ей я песента : http://store3.data.bg/ahamzz/09-flo_rida-in_the_ayer_(feat._will.i.am).mp3
    Сигурно с ракия.

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Изгледах го. Доста интрижки се завъртяха, особено накрая. А Деб какви възможности има :P
    Почнах да правя субтитри. Ако до довечера не излезат английските, най-вероятно ще ги довърша и кача някъде.

Ей я песента : http://store3.data.bg/ahamzz/09-flo_rida-in_the_ayer_(feat._will.i.am).mp3
    Пиши ако ги качиш!

Макар,че няма субтитри,разбира се за какво става въпрос през повечето време.Готин епизод,прекалено много интриги...Абе,доволна съм!

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    Sin City
    Ох ся се прибирам и не ми се пишат много субс Стигнал съм до петата минута, а колко изписах.... да знаете какво е да смогнете на Пейтън Пък гледам, че остават 10 % на преводачите. Ако няма до края на седмицата, ще ги преведа
    Сигурно с ракия.

Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си