.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Mного гадно стана като убиха Кю ... и мене много ма кефи Джейми много е сладко Очакваме следващия вторник новия епизод да видим как ше го приеме

ами гадно е за Кю обаче не толкова все пак не е главен герой..има и по важни чакам новото епизодче
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Дано поне тоя път субтитрите по бързо да са готови... на 2ри епизод много бавно ги правиха или поне на мен така ми са стори

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Уф, вече нямам търпение да видя новия епизод
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Скитосвам по улиците
    И аз нямам търпение да видя новия епизод...Очертава се много интересен...Обаче ми е много кофти за Брук,тя е една такава подтисната и тъжна,а не съм свикнала да я гледам такава.Винаги тя е давала кураж на другите и е била весела и жизнерадостна,а сега...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    пфф ся в шести сезон сички гадорий ще се случват на Брук и тя ще се скара с Пейтън май..не съм сигурна видях го в едно промо...
    in defense of our dreams...

Пфф, хора, само на мен ли ми се струва, че новия сезон е тотално преебан..тея сценаристи са решили изцяло да променят сериала..Убиват един от най-готините нови актьори, а остават Дан жив Брук..след всичко, което направи за ВСИЧКИ сега е най-зле от който и да било..а героинята на Хилари Бъртън (сиреч Пейтън) е тотално изкуфяла Де'а знам пак, ама..нещо не ме кефи тоя сезон

Голям фен Аватара на Vincitore
    leleeee stra6no mi e gadno za brukkk kak q prebixa .... a ina4e i kiu ne trqq6e da ubivat.. a onaq bava4ka typa e ebati zasrustenata na4i... ina4e djeimi kurti otvsqkude

Пссст!3-ти епизод е налице!
    http://www.zamunda.net/details.php?id=140620&hit=1

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    Троян :o)
    май не съм гледала по-добра серия някога. супер реална и супер тъжна ... и много добре е представено какво е да загубиш син,брат,приятел,съотборни ,съученик ... и различните гледни точки много ми хареса !
    шОkолuзupaнаааа

Цитирай Първоначално написано от krisscha
    Пссст!3-ти епизод е налице!
    http://www.zamunda.net/details.php?id=140620&hit=1

a ima li subtitri :P

Град
    Уаааа имало серия. Съвсем забравих покрай цялата суматоха в даскало ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Eto ot tuka tegli ima i subtitri :P - http://onetreehill.tvserials.info/episodes.php
    Tva e nai-protivniq sezon na seriqla .. naprao go razvaliha

Хораааа...Не знам.Толкова плаках на този епизод-ама като магаре съм ревала.А си мислех,че ОТХ вече не е в състояние да събуди подобни силни емоции в мен...Не съм сигурна,че мога да кажа,че епизодът е бил хубав.Но ме разчувства прекалено много.Тъжно-да,реалстично-не знам,не успях да преценя,казвах си "Стига е,как може да плачеш на това?" и в същото време си бършех сълзите с носна кърпичка.Откачена работа.Нямам думи просто.Кю не ми е бил някакъв любим персонаж,но въпреки това...Ужас,сега има цяла нощ да си спомням и да рева...

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    Ох, изгледах го.Много ъжен беше, наистина ): и въпреки това ужасно добър !

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    В 3 от 3 серии в този сезон рева. МНого силен, много добър, въпреки всички изкелифарчени неща дето се случват

не мога да повярвам, че съм гледала цели 5 сезона! сега и 10 мин. не мога да изтрая да изгледам. супер безсмислено ми е

лелее гледах 5-та серия Много ме изкефи как Деб фрасна гледачката с бутилката с вино най-накрая тая бавачка да я подредят като хората

Дам...Обаче тая седмица трябваше да излезе 6-ти епизод,а го няма...Някой да си има идея защо?

някъде четох че си правели някакви почивки нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си