- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Притежание на хероин
Imam edin poznat, s koito mn se razbirah.
Sega ne sam go vijdala ot dosta vreme.....
..... za6toto e zadurjan za pritejanieна heroin. Sigurno nqma da go osudqt, no i edva li 6te se vidim skoro.
Naposleduk 4esto mislq za nego, dosta si prili4ame, imame mn ob6ti ne6ta....
E edva li e 4ak tolkva lud i gaden kato men, no vse pak....
I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.
Na kavo se u4udi tolkva?![]()
Какъв е смисъла на темата???
Отиди му на свиждане.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ne sme 4ak tolkva blizki, 4e da mu hodq na svijdane.
Ми засега темата ти е безсмислена..или задай въпрос по който искаш да помогнем или незнам какво..казваш,че сте близки,приличате си,но не чак толко близки че да отидеш на свижданее![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ами той е под домашен арест и си чака делото. Просто като съм мн наредена се сещам за него и че може да е по-лошо.
Не казвам, че сме близки. Не сме били чак кой знае какви приятели, но ми е интересно какво ще стане по-нататък.
Ние ли треа да ти кажеме кво ше стане по-нататък .. ? Или аз съм зле и не те разбирам или темата няма смисъл
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Въпрос,моля!Не очаквай да ти вадим думите с чингел от устата.Темите без смисъл се заключват.![]()
Ne ti si zle si4ki sme zle i ne razbirame ... Mii toi go fana policiqtaaa, ne moo da mu ida na svijdane ... ne sme tolko dobri fr ... mai sa 4ude6e kak da sa pofali 4e sa fanali nekoi s narkotici a tq go poznavalaaaПървоначално написано от ..kEeP smiLinG..!
![]()
![]()
![]()
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
XAXA много точно казаноПървоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...
![]()
Moga da se pohvalq s dosta po-interesni ne6ta.
Nqkoi be6e sravnil anoreksiqta s narkomaniqta. Ima li prilika?
Емиии и двете са болест породена от т'ва че искаш да си готин ... ебаси странните въпроси![]()
za men ne sa bolesti, a li4en izbor.
Ти малоумна ли си???!![]()
Dnes sam mn sno6tna. Taka se napih v4era i smarkah mn, sega taka mi se spi, ama sam na rabota. Vsi4ki v ofisa ve4e vidqha, 4e sam after. A toi be6e na pompa i polaga6e tolkva usiliq da krie v kakvo sustoqnie e. Az dori i ne se opitvam.
И какво като не ти е най - добър приятел,се пак сте познати може би ,доби малко близки,можеш да се поинтересуваш от него как се чувства,итн....да отидеш поне у тях да го посетиш,за да не се чувства сам,да го разсееш малко .... може и някакъв съвет да му дадеш.Аз на твое място бих го посетила поне веднъж.А , и надали много хора ще се поинтересуват от тях.
Ne moga da go posetq, zaa6toto e pod arest.
Според мен само си измисляш тука да се правиш на интересна , страдаш от мания за величие и желание някой да те забележи . Имаш крещяща нужда от терапия . И какъв офис , какви 5 лева ? Дали 10 години имаш е интересно .Първоначално написано от lili_belqta
![]()